Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Augmentace prsou v kulturistice

Anonymní
Terka001
Praha · Vytvořeno: 17. 8. 2017 · Poslední odpověď 28. 10. 2017

Dobrý den, Ráda bych se zeptala na augmentaci prsou při posilování u těžších vah. Je mi jasné, co vše dodržovat hned po zákroku, avšak zda se ke svému koníčku budu moci vrátit i po zahojené operaci. Příští týden jdu na konzultaci, zatím mi bylo doporučeno vzhledem k cvičení kulaté implantáty, pod žlázu, ideálně bych chtěla větší velikost, aby mi tvořilo hezkou "prsní rýhu" měřím 157 cm, vážím 50 kg, foto přikládám. Ráda bych taky názor dle fotky, zda by se muselo modelovat, jakou velikost. Nerada bych aby mne po operaci ve zvedání velkých vah umělá prsa omezovala (cvičíme veškeré cviky, tedy i prsní).

Moc děkuji za odpověď :-)

11 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    28. 10. 2017

    Moc vam dekuji za odpoved pane doktore

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 10. 2017

    Dávám leta pod sval ženám implantáty, jsou to i sportovkyně, fitnesky, kulturistky i sportovkyně které závodně cvičí u tyče a když jdou na to opatrně, tak se nic neděje. Tak po 6 týdnech opatrně začněte a uvidíte.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Pavli
    28. 10. 2017

    Tak hodně štěstí při rozhodování.

  • Anonymní
    Luczinka
    28. 10. 2017

    Rozumím a mam z toho prave obavy. ale jeste to rozhodne proberu s doktorem.

  • Anonymní
    Pavli
    28. 10. 2017

    Moje zkušenost špatná.Počítejte i s tím že ve sportu můžete mít omezení.Nemusíte i můžete mít po plastice problém.Záleží co je pro vás víc ať vás to pak psychycky neporazí.

  • Anonymní
    Luczinka
    28. 10. 2017

    Toto by me take zajimalo a to v pripade implantatu pod sval ktery me ceka ua 14 dni.

  • Anonymní
    Pavli
    28. 10. 2017

    Může vám to změnit celou kariéru ve sportu to mějte na paměti.

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    27. 10. 2017

    Dobry den pane doktore, mela bych na vas dotaz, jak je to se cvicenim po augmentaci. Je zde toho napsano dost, ale dle nekterych zkusennosti zdejsich uzivatelek, je cviceni spis problem po augmentaci. Vetsina uvadi, ze ma problem treba i po roce po cviceni, bolesti atd. A reakce nekterych lekaru jsou, ze by cviceni mela vynechat , nekdy uvadi dle priznaku, ze by se mohlo jednat o kapsul.kontrakturu pdiky namaze... Pak moc nechapu, jak to zvladaji fitnesky nebo kulturistky, ktere maji dost narocny trenink a zvysenou zatez a vetsina je s implantatama. Samozdrejme, ze se tu bavime o problemech po cviceni az po uplnem zhojeni a mozne zatezi...Vy sam uvadite, ze jste jiz odoperoval mnoho zen, ktere se aktivne sportu venuji, tak by me zajimala tato problematika. Ja sama jsem po augmentaci, ale jeste cerstve 26dni a bojim se po tech 3mesicich vubec s cvicenim opet zacit, nebot fitnes byl muj zivotni styl. Rikam si, jestli kdyz uz jsrm se rozhodla pro augmentaci, tak nebude lepsi cvicenim neohrozovat implantaty a moznost vzniku komplikaci, nebot jsem byla vzdy zvykla cvicit s tezkymi vahami( priklad prsa se 60kg ) . Je lepsi tedy ve vahach polevit anebo zvolit jiny druh sportu, tolik nezatezujici? Moc vam dekuji a preji hezky den.
    Impl.mam vlozene z podprsni ryhy a pod sval.

  • MUDr. David Tomášek

    · 20. 8. 2017
    Nejlepší komentář

    Asi před 10 lety jsem zvětšoval prsa vicemistryni světa v kulturistice, která je nyní po třech dětech, prsa má bez problémů potom opakovaně kojila a je dodnes aktivní cvičitelkou, I nadále jsem operoval i jiné aktivní cvičitelky. Vždy jsem implantáty vložil z přístupu v podpaždí, kulaté implantáty a pod sval. Implantát vložený pod žlázu je při vykreslení svalů moc vidět, že se jedná o implantaci. Proto bych se nebál vložit implantát opět pod sval jako to dělám vždy. Pravdou je, že se nehrnu do obrovských velikostí. Vy musíte počítat se zvýrazněním asymetrie, neboť máte pravý prs větší a možná, že by stálo za to dát Vám doleva o trochu větší implantát, i když se asymetrie nikdy nemusí absolutně srovnat. To bych vysvětlil při konsultaci.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    · 18. 8. 2017

    myslím, že bezprostředně po operaci budete spokojená... s trváním výsledku je to otázka, bohužel nejspíš brzy dojde k viditelné kapsulaci.. sama si myslím, že jste štíhlá krásná dívka s francouzskou postavou a není třeba se předělávat na Američanku, přeji hezký den prof dušková

  • Anonymní

    wild6148000

    17. 8. 2017

    Ahoj Terko, zkus juknout na tenhle článek :-) https://www.estheticon.cz/novinky/rozhovor-s-bikini-fitness-jak-se-cvici-s-implantaty, třeba Ti pomůže....

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama