Dobrý den, chci podstoupit augmentaci prsou v Ostravě, ale stále se nemohu rozhodnout pro lékařě. Nějaká doporučení, který lékař je v tomto městě eventuálně okolí nejlepší? Děkuji
Zitra jdu teprve sundat obvazy a nasadit podprsenku tak vydržte bude se snazit vam zitra vse napsat a prilozim konecne i fotografie ☺
mich6149667
Sasi, pojďte nám k tomu prosím napsat celou zkušnost, je to k nezaplaceí pro ostatní ženy - asymetrii i strach z operace řeší tolik žen - moc jím tím pomůžete...no a kdyby byly i fotky před a po operaci, to by bylo perfektní, vložit jej můžete zde: https://www.estheticon.cz/pridat-pribeh?url=aHR0cHM6Ly93d3cuZXN0aGV0aWNvbi5jei9wYWNpZW50aQ%3D%3D
Ja nebyla pred vysetrenim na sono prsou
děkuji, radši si tedy zajdu :)
ať to dobře dopadne :)
U pana doktora Zakouta?
Ano sono je nutne a je jedno kolik vam je let??
Mě je 26 a na sono jsem nebyla. Operaci mám dnes.
holky, zajímá mě, šly jste před vyšetřením na sono prsou? Operace mě čeká 5.6. u Dr. Zakouta, je mi teprve 22 tak netuším jestli si zajít i na sono, když to ve složce nebylo psáno :)
Děkuji vám :)
Aha? byla jsem u pana doktora Zakouta ? asymetrie byla viditelna hodne hlavně v plavkách nebo i v podprsence,moc jsem se bála ze po zákroku budu mit kolem dvorce kuzi pokrcenou ale dnes jsem koukla a je to nadhera ☺ v utery mam kontrolu tak treba uz mi sundaji obvazy ,nic me uz neboli vcera jsem si vyplela celou zahradu? poslu foto az budu bez bandáže ??
mich6149667
Saši, já jsem z toho nevyčetla, kde jsi tedy nakonec byla? Vidím, že máš Mentory vysoký profil 380ml a do druhého 450ml - 60ml rozdíl, byla asymetrie předtím viditelná?
Pojď nám k tomu napsat tvé hodnocení , prosím? tady a je to hned https://www.estheticon.cz/create-review
Ahoj jde to,každým dnem lepe ? v patek vyndali konecne dreny a ted v utery jdu jeste na jeden převaz no a pak za tyden uz bych mela konečně dostat podprdu ? prsa jsem videla jen na chvili kdyz jsem byla na převaz a jj byla jsem spokojena ,jeste jsem nevidela jizvy na to jsem taky zvedava tak uvidim co bude v utery každopádně ty obvazy uz me štvou ?
tak co prsa, jak se cítíš? :-)
mich6149667
Krásná prsa, já chci vědět víc! Jaké máte implantáty, velikost před a po - protože vypadají velmi přirozeně, pan prim. Vřeský odvedl skvělou práci...jak dlouho jste po o?
Wow to je moc hezký výsledek. Mohu se zeptat to je ta reaugmentace 550 ml Motiva impl?
Super! Tak vítej v klubu ?? ať se ti hojí tvoje krásné velké prsa??hod pak foto..
Taky jsem zvedava kazdopadne pan doktor byl nadseny ? tak uvidime ,tam kde ubral kuzi kvuli asimetrii mi vkládal mentor vysoký profil 380ml a do druhého 450ml ?
Ty jo, tak to dlouho! Určo se povedly ;)
Jake je mam nevim jeste jsem cela stahnuta obvazem do patku ? hlavně jsem zvedava jak to pan doktor vyrovnal tu asimetrii?
Super, gratuluji! :-D
A jaké máš teda? Nemusíme si vykat, ne? :)
Mně třeba drény vůbec nevadily a žádná uleva jak každý tvrdil nepřišla, a vytahování trvá asi sekundu, nebolelo, ale je to nepříjemné....spíš jak si na to vzpomenu, oklepu se :-D
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.