Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Augmentace - pravdivost recenzí

Anonymní
mysuge
Ústí nad Labem · Vytvořeno: 2. 9. 2015 · Poslední odpověď 4. 9. 2015

Zákrok: Zvětšení prsou (Augmentace) Dobry den, prosim Vas. Chtela jsem se zeptat jestli nema nejaka z Vas zkusenosti s panem MUDr.Juray Payer nebo MUDr Miloš Křižko z Brandies Clinic?? Byla jsem na konzultaci u pana Payera s kterym jsem si dohodla uz operacni termin,ale trochu jsem znejistila, kdyz jsem pak nasla par spatnych recenzi. Myslite si, ze by bylo hodne nevhodne jit do stejne kliniky za jinym doktorem a zeptat se ho na jeho nazor? dekuji Vam za odpoved. Moc by mi to pomohlo.

6 komentářů

Reklama
  • MUDr. David Tomášek

    · 4. 9. 2015
    Nejlepší komentář

    Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Tedy ptejte se: jak dlouho provádí samostatně tyto typy operací, zda je schopen poskytnout odborný servis v rámci svého pracoviště ve dne v noci, zda má odbornou atestaci a podobně.
    Je vcelku logické, že recenze jsou většinou od nespokojených klientů. Ti spokojení nemají moc důvod něco někam psát a zase, když naopak moc vychvalují tak to lidi vede většinou k nejistotě.
    Ideální je projít si konsultace na více pracovištích a vybrat si svého operatéra. Můžete se stavět také u nás.
    Na konsultaci (500,-.)
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

    Prosím, hodnoťte naše odpovědi

  • Anonymní
    navstevnik228374
    4. 9. 2015

    Dobrý den Maruško, proč je divné, že měli letní akci na prsa? U nás byla taky v létě a nedávají jí doktoři, ale většinou výrobci implantátů a to z důvodu odběru v letních měsících. Jelikož v létě se moc ženám na operace nechce, což chápu :0)
    Samozřejmě se ale nechte operovat tam, kde vám poskytnou všechny informace a kde se vy sama budete cítit nejlépe :0)
    A co se týče špatných recenzích? to je těžký, je spousta žen, co budou vždycky s něčím nespokojené...doktor může být sebe lepší, ale pak tam napíše jedna nebo dvě pacientky a doktora, který může mít tisíc nádherných zákroků za sebou, pošpiní a nahlodají další pacientky. Ani jednoho doktora o kterých jste psala neznám, to byl jen můj všeobecný pohled na věc :0)
    mějte se krásně a dobře vyberte :0)

  • Anonymní
    Michaela8
    4. 9. 2015

    dobrý den, já třeba využila letní akci na prsa u pana doktora Poláka, a jsem nadmíru spokojená. Je úžasný, a sestřičky? Ty jsou zlaté. Nepřipadáte si jak ve špitále, jsou ochotní. Pak doktor vše vysvětlil , zodpověděl mi všechny dotazy (a že jich bylo), názorně ukázal druhy implantátů. Také jsem měla po operaci hrůzu z jizev, z toho , že mám prsa znetvořená, ale hned jak jsem psala panu doktorovi, vše mi vysvětlil (dodal odvahu, že si prsa sednou, vytvarují, poradil jak na jizvy atd). Recenze jsou dobrá věc, mnohdy rozhodující, ale jak píší ostatní doktoři, najde se i zlomyslný človíček, který bude chtít toho či onoho doktora pohanit kvůli např. nedodržení pooperačního režimu atd. Projděte si určitě více hodnocení lékařů, konzultujte to s více doktory a dejte i na sympatie a celkový přístup doktora.
    Držím pěstičky, ať Vám vše vyjde a jste spokojená s výsledkem operace

  • Anonymní
    bara293096
    3. 9. 2015

    Dobrý večer, souhlasím s panem doktorem Molitorem, na každého se najdou kladné i záporné reference, já osobně jsem hodně recenzí pročetla a u každého, co jsem si vybrala, tak sem něco našla. Takže je opravdu třeba spíše dát na tu důvěřivost, sympatie atp. Myslím si, že každý plastický chirurg bude dělat maximum, aby s výsledkem byla žena spokojená, i když bohužel mohou nastat někdy komplikace, ale s tím rizikem se do toho už jde. Co se týká Brandeis Clinic, byla jsem tam také, ale u paní doktorky Musilové, působilo to na mě profi, sympaticky a příjemně. Akce je určitě fajn, je to pro ně reklama, jelikož jsou noví...mělo to takhle hodně klinik, když získávali nové klienty. Každopádně výběr je vždy těžký a držím palce:)

  • Dobrý den,
    zcela jistě se nemusíte obávat navštívit na konzultaci více lékařů, třeba i ze stejné kliniky. Máte na to ze strany pacienta plné právo a všichni lékaři toto chápou.

    Špatné recenze se bohužel najdou vždy. Ve většině případů si však "stěžují" lidé, kteří měli při hojení nějaké komplikace a tyto příspěvky v drtivé většině píší právě v době, kdy komplikacemi procházejí. Je potřeba brát v potaz, že proces hojení je zcela individuální a nelze jeho průběh dopředu určit. Každý takovýto zákrok s sebou nese vedlejší rizika, kdy může docházet ke komplikacím.

    Lékaře byste si měla vybírat nejen na základě recenzí na internetu, ale primárně hlavně dle své intuice a pocitu z něj. Jestli Vám lékař "sedí" jako člověk, vzbuzuje ve Vás důvěru a dal Vám veškeré informace, které pro daný zákrok potřebujete, pak dejte na své dojmy a pocity. Pokud si ovšem nejste důvěrou k lékaři zcela jistá, pak se určitě obraťte i na jiné plastiky, či kliniky, kde se Vám zajisté budou rádi věnovat a zodpoví Vám všechny Vaše otázky a nejasnosti.

    Příjemný den,
    MUDr. Martin Molitor - primář plastické chirurgie, Klinika YES VISAGE

  • Anonymní
    Marie298369
    2. 9. 2015

    Dobrý den,
    já jsem byla u pana doktora Křižka. Řekl mi sice vše, ale nakonec jsem navštívila více klinik. Něco mi u nich nesedělo, necítila jsem se úplně dobře. Nenašla jsem skoro žádné recenze a divné taky bylo, že skoro jako jediní mají letní akci na prsa. Já bych šla asi ještě do jiné kliniky.
    Přeji dobrý výběr :) Marie

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama