Vážení lékaři a odborníci, ráda bych si chtěla zkrášlit poprsí a prosím o radu. Je mi 45 let, vážím 75 kg, měřím 174 cm, moje prsa jsou povislá, ptóza následkem kojení, hubnutí, stárnutí a prostě všeho. Mám prsa lehce nesouměrná, levý prs je trochu větší, bradavky jsou větší a jejich pozice není symetrická. Vzdálenost od klíční kosti k začátku dvorce je u levého prsu asi 22 cm a u pravého asi 21 cm a dvorce jsou taky poměrně velké. No, zub času zahlodal. Včera jsem byla na konzultaci u plastického chirurga, byla mi doporučena mastopexe a vložení kulatého implantátu, najednou, nebo po částech. Mě se mastopexe nelíbí, protože tam vznikne nevzhledná jizva. A teď můj dotaz, na různých webech plastických chirurgů jsem se dočetla o Benelliho metodě periaroální pexe. Kdy se provádí korekce bradavek a tím i řešení možná mého problému a pak se vloží implantát buď přímo přes bradavku, nebo řez pod prsem a vloží se pod sval, fascii nebo pod prsní žlázu...nevím. Zajímá mě Váš názor na modelaci touto Benelliho metodou a zvětšení pomocí implantátu, chtěla bych znát názor na postup operace a typ a uložení implantátu.
Děkuji moc. Eva
Dobrý den,
při zvětšení prsou je možné současně provést vytvarování případné asymetrie prsou, nebo provést současně modelaci. Pro Vás nejvhodnější postup doporučíme na osobní konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Uvidíme, velké jizvy nechci :-) raději si nechám svoje prsa :-)
Dobrý den,
na základě přiložených fotografií se domnívám,. že prsa jsou na uvedený způsob korekce příliš pokleslá a pokud je chcete řešit tak se modelaci s větším rozsahem jizev bohužel nelze vyhnout.
S pozdravem
Kulhánek
A doporučujete modelaci a zvětšení zároveň, nebo ve dvou krocích. Děkuji. Eva
Děkuji za reakci. Eva
Dobrý den,
souhlasím s kolegy, touto metodou byste nedocílila požadovaného efektu. Hojení jizev po zákroku můžete urychlit šetrným laserovým ošetřením. Více informací o klasických technikách naleznete také na našich stránkách: ****************
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
No, už mě taky napadlo :-) Děkuji moc za názor.
prsia na obrazkoch su menej poklesnute, ako tie vase. vy mate dost svojho objemu a keby ste podstupili len modelaciu / sice za cenu jaziev, ktore su ale po roku takmer neviditelne/, mali by ste krasne, pevne, prirodzene prsia, bez implantátov v tele. popozerajte fotky a skusenosti s modelaciou a zvazte.
Děkuji za Váš názor.
Dobrý den, ve vašem případě je tato metoda absolutně vyloučená, aby se dosáhlo požadovaného efektu je nutná klasická modelační technika s případným vložením vhodné velikosti implantátu.
S pozdravem
MUDr. Pavel Hlava
Děkuji moc za odpověď.
Dobrý den, tato metoda je použitelná pouze při velmi malém poklesu prsů, což bohužel není Váš případ, kdy je již větší množství kůže pod dvorcem, kterou je nutné odstranit a toto nelze bez jizvy do kotvy. Dr. Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.