Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Augmentace nebo modelace - povislá asymetrická prsa

Anonymní
eweek
Plzeň · Vytvořeno: 12. 3. 2019 · Poslední odpověď 15. 3. 2019

Vážení lékaři a odborníci, ráda bych si chtěla zkrášlit poprsí a prosím o radu. Je mi 45 let, vážím 75 kg, měřím 174 cm, moje prsa jsou povislá, ptóza následkem kojení, hubnutí, stárnutí a prostě všeho. Mám prsa lehce nesouměrná, levý prs je trochu větší, bradavky jsou větší a jejich pozice není symetrická. Vzdálenost od klíční kosti k začátku dvorce je u levého prsu asi 22 cm a u pravého asi 21 cm a dvorce jsou taky poměrně velké. No, zub času zahlodal. Včera jsem byla na konzultaci u plastického chirurga, byla mi doporučena mastopexe a vložení kulatého implantátu, najednou, nebo po částech. Mě se mastopexe nelíbí, protože tam vznikne nevzhledná jizva. A teď můj dotaz, na různých webech plastických chirurgů jsem se dočetla o Benelliho metodě periaroální pexe. Kdy se provádí korekce bradavek a tím i řešení možná mého problému a pak se vloží implantát buď přímo přes bradavku, nebo řez pod prsem a vloží se pod sval, fascii nebo pod prsní žlázu...nevím. Zajímá mě Váš názor na modelaci touto Benelliho metodou a zvětšení pomocí implantátu, chtěla bych znát názor na postup operace a typ a uložení implantátu.

Děkuji moc. Eva

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    eweek
    15. 3. 2019

    Díky moc Alice, máte krásná prsa a já budu mít snad taky. Už jsem domluvená v Plzni s MUDr. Šormovou a udělá mi operaci bez řezu přes prso, nelíbí se mi to. A opravdu zas tak moc povislá nejsou, oni ty fotografie také dost zkreslují :-) Tak mi držte palce.

  • Dobrý den,
    při zvětšení prsou je možné současně provést vytvarování případné asymetrie prsou, nebo provést současně modelaci. Pro Vás nejvhodnější postup doporučíme na osobní konzultaci.

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    ****************

  • Anonymní
    Alice28
    14. 3. 2019

    Myslím ze to mate podobné...a tady můžete vědět metodou lolipop, není tak špatně... jizvičky skoro nejdou vědět..pak s časem zmizí, opalování tělo atd..

  • Anonymní
    Alice28
    14. 3. 2019

    Už po 10 mes,od op jsem začala pomalu sportovat..425 ml , vysoký profil,dual plane,mastopexe.

  • Anonymní
    Alice28
    14. 3. 2019

    Určitě máte větší pokles než jsem měla ja...ja měla až na hranici aby to šlo s mastopexe,a dual plane metodu..jsem velmi spokojená..Ale určitě v vašem případě sla bych na op metodou lolipop,nebo kotvu... držím palce.

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Uvidíme, velké jizvy nechci :-) raději si nechám svoje prsa :-)

  • MUDr. Josef Kulhánek MBA

    · 13. 3. 2019

    Dobrý den,

    na základě přiložených fotografií se domnívám,. že prsa jsou na uvedený způsob korekce příliš pokleslá a pokud je chcete řešit tak se modelaci s větším rozsahem jizev bohužel nelze vyhnout.

    S pozdravem

    Kulhánek

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    A doporučujete modelaci a zvětšení zároveň, nebo ve dvou krocích. Děkuji. Eva

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Děkuji za reakci. Eva

  • Dobrý den,
    souhlasím s kolegy, touto metodou byste nedocílila požadovaného efektu. Hojení jizev po zákroku můžete urychlit šetrným laserovým ošetřením. Více informací o klasických technikách naleznete také na našich stránkách: ****************

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    Klinika YES VISAGE

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    No, už mě taky napadlo :-) Děkuji moc za názor.

  • Anonymní
    intuicia
    Doporučený člen
    13. 3. 2019
    Nejlepší komentář

    prsia na obrazkoch su menej poklesnute, ako tie vase. vy mate dost svojho objemu a keby ste podstupili len modelaciu / sice za cenu jaziev, ktore su ale po roku takmer neviditelne/, mali by ste krasne, pevne, prirodzene prsia, bez implantátov v tele. popozerajte fotky a skusenosti s modelaciou a zvazte.

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Myslím, že ten pokles zas tak drastický není, podle mého názoru. Viděla jsem zde práci MUDr. Šormové, a velmi mě nadchla její práce, půjdu na konzultaci k ní, protože nechci mít jizvu přes celé prso, přikládám foto její práce. Zdravííííím EH

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Myslím, že ten pokles zas tak drastický není, podle mého názoru. Viděla jsem zde práci MUDr. Šormové, a velmi mě nadchla její práce, půjdu na konzultaci k ní, protože nechci mít jizvu přes celé prso, přikládám foto její práce. EH

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Děkuji za Váš názor.

  • Klinika Laser Esthetic

    · 13. 3. 2019

    Dobrý den, ve vašem případě je tato metoda absolutně vyloučená, aby se dosáhlo požadovaného efektu je nutná klasická modelační technika s případným vložením vhodné velikosti implantátu.
    S pozdravem
    MUDr. Pavel Hlava

  • Anonymní
    eweek
    13. 3. 2019

    Děkuji moc za odpověď.

  • MUDr. Jiří Paděra

    · 13. 3. 2019

    Dobrý den, tato metoda je použitelná pouze při velmi malém poklesu prsů, což bohužel není Váš případ, kdy je již větší množství kůže pod dvorcem, kterou je nutné odstranit a toto nelze bez jizvy do kotvy. Dr. Paděra

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama