Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Anatomické vs ergonomicke implantáty

Anonymní
Kopretinka91
Brno · Vytvořeno: 15. 5. 2019 · Poslední odpověď 29. 9. 2019

Dobrý večer. Mám termín operace zvětšení prsou pomoci implantátů. Mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi anatomickym a ergonomickým? Chápu dobře, ze ergo jsou prelevaci a anatom kapky? S panem doktorem jsme vybraly motiva anatomické 320-360 cc motiva demi. Zkoušela jsem na toto téma diskuze ale většinou najdu jen ergonomicke. Rada bych viděla foto přímo těchto.. dekuji za odpověď

12 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    kyticka834830
    29. 9. 2019

    Kytička

  • Anonymní
    Motiva
    26. 9. 2019

    Dobrý den Kopretinko, nevím zda už nemáte po operaci... i přesto video s ergonomickým implantátem a jeho vlastnostmi můžete vidět zde: ******************************

    Držíme palce a budeme rádi když se nám ozvete a řeknete jak jste spokojena.
    ************

    Krásný den.

  • Anonymní

    mich6149667

    19. 8. 2019

    Kristino, v tomhle bude mít asi Motiva (ergonomix) nevýhodu oproti nejen Mentoru, ale i ostantím značkám. Není na trhu tak dlouho, aby bylo tolik výpovědí reflektující spokojenost pacientek, stejně jako odborníků. Nicméně i na jejich webu najdete řadu důležitých informací pro to, udělat správné rozhodnutí ohledně volby implantátu.
    Míru spokojenosti s výběrem implantátu i řadu let po augmentaci má velmi dobře zdokumentovanou značka Mentor (která má jak kulaté, tak anatomické implantáty). Nedávno zrovno uveřejnili statistiku na instagramu ************, z které vyplývá, že i po 10ti letech po augmentaci je s volbou implantátů Mentor spokojeno 97% žen. Zvolte zkušeného atestovaného plastického chirurga, reflektujte limity vašeho těla ohledně velikosti a tvaru implantátu a dbejte pečlivě na postoperativní péči, tím uděláte maximum pro úspěšný výsledek operace.

    Možná ještě tip - zeptat se můžete přímo lékaře, jaké má zkušenosti se stabilitou estetických výsledků po 8 letech u obou značek? Dejte vědět, zda jsi zjistitla více, nebo jak jsi se rozhodla….

  • Anonymní
    Kristina768031
    3. 8. 2019

    Zajímalo by mě za 5-8 let který z implantáty bude vypadat lépe pevneji. Anatomicky nebo ergonomix? Nebo jsou na tom podobně? Teď vypadá ergonomix krásné přirozené ale za 5 nebo 10 let přece musí už vypadat jako dost povisle kvuli gravitaci ne ? Narozdíl od anatomickeho? Děkuji (mám navrženo motiva ergonomix 380ml ) čím víc se blíží operace, v říjnu, tím víc jsem nervozni zda jsem zvolila dobré ,přece jen nejdu na zákrok za pár korun na pár let že jo.

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    1. 7. 2019

    Nemyslím si, že by samy od sebe změkly. Ten kohezivní gel v nich je pevný, ne tekutý a v mém případě uložený pod sval - ten asi taky nezměkne. Možná je to na pohmat měkčí, když je implantát pod žlázou, ale to je jen moje domněnka, nikoho s implantáty ani bez jsem neosahávala :)

  • Anonymní
    Kopretinka91
    29. 6. 2019

    Dekuji za reakci.. myslíte, ze implantáty časem změknou? Kamarádka má stejné jako vy, je s nima po roce maximálně spokojena a vypadají uzasně a na pohmat nejde poznat, ze nejsou její.

  • Anonymní
    Kopretinka91
    29. 6. 2019

    Moc dekuji za odpověď. Ano, operaci mám u pana doktora hýži, zatím mám ve zprávě anatomické nebo kulaté. Mě osobně se líbí všechny typy vašich implantátů a věřím, ze pan doktor vybere ty, které pro mě budou nejlepší..jsem nedočkavá, tak to musím ještě chvíli vydržet ale opravdu se hrozne těším.

  • Anonymní
    Dulcinella
    Doporučený člen
    24. 6. 2019

    Ahoj, mám anatomické impl. Mentor a opravdu jsou i po třičtvrtě roce docela tuhé, nijak nezměkly. Na druhou stranu zůstávají i vleže na svém místě, nikam se nerozjíždí, což může být problém pro někoho, kdo má prsa dál od sebe - řešila to tu myslím @papulka.

  • Anonymní
    Motiva
    24. 6. 2019

    Dobrý den, Kopretinko,

    Michaela už popsala poměrně přesně rozdíl mezi anatomickým a ergonomickým implantátem výše. Ještě bychom dodali jednu výhodu Ergonomického implantátu v porovnání s anatomickým u něj nehrozí riziko rotace, protože má kulatou základnu.

    Pakliže jste objednána k dr. Hýžovi, navrhnul vám na 99% od Motivy Ergonomix, se kterými pracuje prioritně a zná perfektně chování tohoto implantátu, protože jich v ČR implantoval doposud nejvíce.

    Pokud byste měla jakékoliv další dotazy, můžete se obrátit přímo na nás zde nebo v poradně či online chatu na našem webu ***************

    Přejeme hodně štěstí a budeme se moc těšit na Vaši zkušenost!
    Tým Motiva

  • Anonymní
    Kopretinka91
    24. 5. 2019
    Nejlepší komentář

    Dekuji za odpověď. Až teď po konzultaci mě napadá milion otázek. Operaci mám v říjnu u pana doktora Hyzi, už při první konzultaci jsem věděla, ze mu mohu důvěřovat i co se tyče výběru implantátů. Jelikož mi tyto stránky hodně pomohly, určitě se rada podělím i o svou proměnu

  • Anonymní

    mich6149667

    17. 5. 2019

    Ahoj, také jsem pátrala po rozdílech mezi ergomickým motiva implantátem a anatomickými implantáty. Mezi ergonomickými a anatomickými implantáty je významný rozdíl.
    Anatomické implantáty mají skutečně specifický tvar připomínající kapku, což tvoří základ pro docílení přirozeného vzhledu. Aby krásný tvar prsou vydržel po augmentaci co nejdéle, je nutné, aby byl implantát plněný tužším gelem. O této problematice hovoří MUDr. O. Měšťák ve videu
    https://www.estheticon.cz/video/co-ovlivnuje-dlouhodobe-krasny-vzhled-po-augmentaci-prsou kde uvádí, že tyto implantáty mají také nižší míru komplikací a zejména chválí dlouhodobě stabilní tvar těchto implantátů.
    Stojí za to se začíst také do recenzí ostatních: https://www.estheticon.cz/pacienti/zvetseni-prsou-augmentace-mammaplastika?tag=anatomicke-implantaty
    Ergonomické implantáty se přelévají, jak správně píšeš výše - ve stoje připomínají kapku, vleže se přirozeně roztečou do stran, a tak vleže působí přirozeněji asi než kapkovité. Jejich výhodou je také, že jsou na dotek měkčí.

    Těším se, že se pak s námi podělíš o tvou zkušenost.

  • MUDr. David Tomášek

    · 17. 5. 2019

    Anatomické implantáty lehce více vyplní horní kvadranty. Já osobně dávám implantáty z podpaždí (tzv. bezjizvá operace) v tom případě nelze anatomické vkládat. Odtud se vkládají pouze kulaté implantáty. Fotodokumentace Vám nikdy neukáže výsledek právě těch Vašich prsů, hodně záleží i na kvalitě, resp. hustotě žlázy - jak popadá, jak je tuhá a podobně.
    Určitě se s tímto problémem obraťte na zkušeného plastického chirurga., Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví Dr. Tomášek

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama