Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

5 dní od augmentace-zdvojená podprsní rýha

Anonymní
Larisa0704
Brno · Vytvořeno: 7. 4. 2019 · Poslední odpověď 11. 4. 2019

Dobrý den, jsem 5 dnů po augmentaci s modelací, implantáty Motiva ergonomix 380ml, částečně pod sval. Včera jsem na prsa nahlédla a na pravém prsu mne znepokojil pohled na zdvojenou podprsní rýhu. Je možné, že se jedná o double bubble? Vím, že na závěry je nejspíš brzy, ale názory mne zajímají. Děkuji

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Larisa0704
    11. 4. 2019

    Ano, s panem doktorem jsem to řešila na kontrole, vše mi vysvětlil a nabídl případnou opravu. Ta nebude potřeba, vše je již v pořádku, jak jde vidět na fotografii výše. Jinak jsem spokojená nad míru, ani jsem nedoufala v tak perfektní výsledek.
    Pooperační režim dodržuji a na léto se už nemohu dočkat. ?
    Mějte hezky den

  • Anonymní
    Motiva
    11. 4. 2019

    Dobrý den Lariso, ano 5 dnů po operaci mohou být ještě viditelné otoky. Jsme rádi, ze je už vše ok. Řešila jste i s panem doktorem? Jinak jste spokojena?
    Buďte během rekonvalescence opatrná, je třeba nosit kompresní podprsenku 24/7 a šetřit se. Ať si v létě můžete užívat krásného nového dekoltu naplno.

  • Anonymní
    Larisa0704
    10. 4. 2019
    Nejlepší komentář

    Dnes 9 dní po operaci a vše je v pořádku, jednalo se nejspíše o otok

  • Anonymní
    bratzbratz1792224
    7. 4. 2019

    Nejsem si na 100% jistá, ale myslím si že je to double efekt.. Před tímto mě varoval doktor, když můj požadavek byl plne 3ky.Dala jsem na rady Pana doktora a raději jsem si dala menší prsa, abych tomuto předešla.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama