Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

4 roky po augmentaci - problém

Anonymní
sabca811083
České Budějovice · Vytvořeno: 22. 5. 2022 · Poslední odpověď 26. 11. 2022

Dobrý den, mám takový problém, je to 4 roky co mám augmentaci, prsa vypadají otřesně, levé prso jde do boku a bolí a je o dost větší. Pravé prso je tak malé, že je vidět celá jizva, je mi to nepříjemné, tak proto nechodím ani do bazénu. Podotýkám pravé prso na dotek necítím. Mohl byste mi někdo poradit jak tohle řešit? Polytech 280ml kapkovitý tvar. Podprsenku hodně těžko seženu a před přítelem se ani nesvlíknu. Předem děkuji za odpověď

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    MacaDobro
    26. 11. 2022

    Sabi, já bych začala řešit reoperaci... Sama mám za sebou reopku...vím jaký to je...mít udělaná prsa, za který se stydím skoro stejně jako za ty svý původní vykojené...bála jsem se, že dám další peníze a bude to zas podobné...ale teď po dvou a půl týdnech po reoperaci jsem tak šťastná... konečně... Byl mi doporučen doktor Beneš z Formé clinic v Praze, že je fakt borec na reaugmentace.. A můžu to potvrdit. Nádherné jizvy mám už teď. Prsa krásně stejná a u sebe ..

  • Anonymní
    Hello123
    7. 6. 2022

    Probůh, jedno prso máte výš. Viděla bych to na reoperaci. Kde jste byla?

  • Anonymní
    TerezaEllaSokolicek1
    31. 5. 2022

    Rekla bych, ze kapsularni kontraktura u toho praveho

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama