Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zmenšení prsou - věk pod 18 let

Anonymní
Petra36565
Pardubice · Vytvořeno: 27. 8. 2009 · Poslední odpověď 31. 10. 2012

Dobrý den,bude mi teprve sedmnáct let,ale mojím prsou začíná bejt i podprsenka E malá.Kromě toho,že ze mě někdo už mívá i srandu,že mám tak velká prsa,mě i samotnou začíná obtěžovat vybírání extra velkých plavek,které kolikrát ani neseženu,nemluvě o podprsenkách,které by mi seděli.Chtěla jsem se proto zeptat,zda je tedy možné i v mém věku podstoupit tento zákrok,a jestli to nese nějaké větší riziko vzhledem k mému budoucímu životu.Děkuji předem za odpověď...

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Nikola16
    31. 10. 2012

    Dobrý den je mi 16 let a mám velice velke a nepevné poprsí. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli je při operaci zmenšení prsou důležité dovršení 18 let. Velké poprsí mi velice vadí při sportu a nehledě na reakce okolí a estetický dojem. Velmi trpím na bolestmi hlavy a zad v krční a hrudní oblasti. Děkuji za opověď.

  • Anonymní
    Barbora11
    15. 2. 2011

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat jestli záleží na věku,při zákroku jako je zmenšení prsou? Slyšela jsem,že se tato operace provádí i v případě,že dívce nebylo 18 let. Ale je to pravda?
    Děkuji předem.

  • MEDICOM Clinic

    · 2. 9. 2009
    Nejlepší komentář

    Vážená slečno,

    modelační a redukční operaci poprsí provádíme obvykle po dovršení 18. roku života. Tato hranice je dána dvěma faktory: 1/ právním, jste již plnoletá a můžete se k operaci rozhodnout sama /jinak je potřeba souhlas alespoň jednoho z rodičů/, 2/ fyziologickým - v 18 je předpoklad, že je Váš celkový fyzický vývin ukončen. Do vyvíjejícího se a rostoucího organizmu není radno nepřirozeně zasahovat. Přes to můžete navštívit kvalifikovaného plastického chirurga, aby Vám, v rámci konzultačního vyšetření, vše do detailu vysvětlil.

    Srdečně Vás zdravím,
    prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama