Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zkušenosti se zmenšením a modelací prsou

Anonymní
nochiola
Pardubice · Vytvořeno: 24. 4. 2011 · Poslední odpověď 6. 7. 2013

Je mi 24 let a vážně zvažuji zmenšení prsou spolu s modelací.Koho by jste mi doporučily, jaké máte zkušenosti, jak je to s citlivostí bradavek?Nerada bych o tuto citlivost přišla:-)jaká vyšetření probíhají před operací? Existuje možnost kde je možno podstoupit zákrok na splátky?Díky moc za info.Již dlouhou dobu to zvažuji a nyní jsem se odhodlala.a poslední otázka zda bych mohla před konzultací zaslat fotku a konzultovat nejprve přes net.

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    sasa203329
    6. 7. 2013

    Dobrý den,
    v září se dozvím, zda-li mi pojišťovna proplatí zmenšení-modelaci prsou na kterou jsem v pořadí a čekám již 2 roky! Záda bolí, už pár let i v noci, nemůžu ležet, stále jen na boku. Máte prosím někdo zkušenost s plastickou chirurgií v nemocnicí Bulovka? Tam bych měla /pokud vše dopadne/ na operaci jít. Děkuji za odpověď, Saša

  • Anonymní
    jaja84273
    3. 7. 2013

    Lenko, rozhodne se nemí čeho bát. Mám za sebou tuto operaci již rok a jsem nadšená. Operoval mě MUDr. Kulhánek v nemocnici na Františku, byla jsem tam velice spokojená. Třetí den jsem byla doma a v práci za měsíc a půl. Bolest nebyla tak hrozná, pro mě bylo utrpení ležet 6 týdnů na nazádech. Určitě doporučuji jít do toho, hodně se vám uleví. J.

  • Anonymní
    Lenka94220
    3. 7. 2013

    Lenko, rozhodne se nemáte čeho bát. Já to mám za sebou už rok a půl a jsem nadšená. Dělal mi to MUDr. Kydlíček v Plzni, byla jsem tam velice spokojená. Třetí den jsem byla doma a v práci za týden (kancelářská práce). Ta bolest není tak hrozná, spíš z mého pohledu jsou první týdny spíš nepříjemné. Jděte do toho, moc se vám uleví. L.

  • Anonymní

    alca56376

    2. 7. 2013

    Ahoj Lenko, nebojte se, mě bude letos 60 let a jsem po zmenšení skoro 4 roky a lituji toho že jsem nešla dřív. Pokud chcete poradit kam se obrátit napište mi na alena.dynkova@seznam.cz
    Alena

  • Anonymní
    Lenka203109
    2. 7. 2013

    Plánuji jít na zmenšení prsou ze zdravotních důvodů, bolesti zad a ramen. Nesnáším bolest a prostě se bojím. Je mě skoro 60 let a ještě pracuji, protože nemám děti-musím až skoro do 64 let pracovat. Bydlím v Praze, jsem obézní 95 kg, výška 160 cm, a potřebovala bych poradit nemocnici k provedení výkonu, a dále jak dlouho trvá nemocenská, kdy můžu začít plně pracovat. Operaci bych chtěla v listopadu 2013.

  • Anonymní
    anonym99498
    11. 6. 2012

    Já jsem po operaci přes 7let a můžu každému doporučit. Boles minimální, jizvičky také. Nelituji!
    Operoval mě MUDr. Krejča! Užasný!

  • Anonymní
    REM
    26. 4. 2012

    Tak už mám 14 po dní reoperaci a zatím to vypadá dobře, boule je zatím pryč. Nic nebolí a vše už vypadá zahojené. Pravda je, že jsem spokojená až na tvar prsou. No co se dá dělat. Možná po čase půjdu ještě jednou na modelaci.

  • Anonymní
    Lenka94220
    25. 4. 2012

    Já mám po této operaci 7 týdnů. Mě nejvíc vadilo děsný svědění a kousání kůže na prsou. Jako by mi někdo omotal kolem prsou šálu, která kouše. Roztříhala jsem bílé bavlněné tričko, udělala jsem si kolečka, která jsem vkládala do podprsenky. Trochu to pomohlo. Tvrdou bouličku mám taky v horní části levého prsu, nebolí. Dávám tomu čas. Jinak jsem nadšená, je mi 52 let, drobná postava, už jsem to měla udělat dávno. Nakoupila jsem si prádlo a trika, který jsem nikdy nosit nemohla....SUPER!

  • Anonymní
    Fefe
    9. 3. 2012

    Tak už to máme s dcerou za sebou a zkušenost jsem napsala přímo pod MUDr.Klouda zde: http://www.plasticka-chirurgie.info/chirurgove/kloud-martin
    Jedním slovem PARÁDA !! :)

  • Anonymní
    Zuzana89675
    9. 3. 2012

    Dobrý den,
    jsem po operaci zmenšení prsou pět týdnů.Operaci jsem podstoupila v Hradci Králové v Sanusu u pana doktora Klouda.Touto cestou chci poděkovat panu doktorovi a celému týmu za naprosto profesionální práci a úžasný přístup k pacientům.S operací jsem velmi spokojena,vůbec to nebolelo a nebolí .Ty ztvrdliny v prsou mám taky , ale od začátku to řeším mazáním ' MAMA GEL '. Je to výtažek z černého bezu,lopuchu a čagy. Prsa jsou po tomto mazání opravdu mnohem lepší a nadále se to zlepšuje.Gel funguje hlavně na lynfatické tkáněa zvláště na psní žlázy.Jinak operaci mám hrazenou pojišťovnou ze zdravotních důvodů. k tomu jsem potřebovala doporučení od neurologa a měla jsem i doporučení od onkologa.
    Všem kdo uvažujete o operaci i všem po operaci držím palce.
    Zuzana

  • Anonymní
    REM
    19. 10. 2011

    Tak to máš tedy štěstí. Mne to také vůbec nebolelo a záda? Stejný případ. Jen ten tvar prsou se mi nelíbí a navíc mně zůstaly ty tvrdé boule. Počkám a po roce uvidím jak to řešit dál.Jinak bylo také vše naprosto OK. Mrzí mne, že mne lékař neinformoval, že se to může stát a tak jsem na to nebyla připravená a jsem zklamaná. No uvidím. Dám vědět jak se to vyřeší.

  • Anonymní
    Krysa
    18. 10. 2011
    Nejlepší komentář

    Ahoj, sama jsem nedávno hledala info o operaci zmenšení, takže teď sem dám svojí zkušenost pro případné zájemkyně - operace byla NAPROSTO v pohodě. Bolí to naprosto minimálně, jako řezný rány prostě, a to jsem prosím pěkně pěknej posera a bolestínek. Vytahování drenů, ze kterýho jsem měla největší hrůzu, "bolí" asi jako když vám někdo tahá z kůže velkej chlup. Nic víc to není, naprostá prkotina, sice nepříjemná, ale trvá to asi tak 2-3 vteřiny. Jediná bolestivá záležitost (pro mě) bylo ležení na zádech. Nejsem zvyklá tak ležet, takže první 3 dny jsem trpěla jak pes, bolel mě od zad celý hrudník a v noci jsem skoro lezla po stropě. Ale to nesouvisí se samotnou operací, záda jsem měla špatná odjakživa. Závěr - vůbec není čeho se bát, věřte mi. Pohoda jazz.

  • Anonymní
    REM
    22. 8. 2011

    Moc děkuji za radu. Zkusím to. R

  • Anonymní

    alca5493

    8. 8. 2011

    Ahoj, taky jsem měla po zmenšení bouli 5 x 3 cm, v pravém prsu která byla vidět a občas i bolela. Byla jsem s tím na sonu a lékař na mamologii to diagnostikoval jako nespecifikovanou vazivovou tkáň v důsledku pooperačních změn po zmenšovací operaci. Tak jsem se s tím pomalu smířila no a po roce jsem byla na abdominoplastice a z toho důvodu jsem několik týdnů brala ve vysokých dávkách Wobenzym, no a světe div se, boule v prsu ztratila!!! Takže všem které mají podobný problém, můžu poradit, zkuste to, za pokus to stojí.

  • Anonymní
    Fefe
    8. 8. 2011

    A jak ti tu bouli dr. vysvětlil? Je to boule v jizvě, nebo spíš ve žláze? Dělali ultrazvuk?

  • Anonymní
    REM
    8. 8. 2011

    Byla jsem na Perfect Clinic v Kartouzské. Pan doktor je určitě velice šikovný, milý a ochotný, ale bouli prostě mám a je to to fakt moc nepříjemné a kazí mi to pocit z celé operace. Zmenšení prsou bylo o 2 čísla a to je dost. No, uvidím jak to bude dále pokračovat. Zatím jsem z toho smutná.

  • Anonymní
    Fefe
    8. 8. 2011

    A kde jsi byla?Kde ti to dělali?Taky se chystáme s dcerou na zmenšení, takže jsem toho dost přečetla.Hlavně pak názory a zkušenosti pacientek, které už to mají za sebou a ta boule se mi nelíbí... :-O
    Fefe

  • Anonymní
    REM
    8. 8. 2011

    Jsem 5 měsíců po zmenšení a modelaci prsou. Ještě stále mám prsa tvrdá a to je velmi nepříjemné. Na pravém prsu mám velkou tvrdou bouli, která je hodně vidět. Prý je vše v pořádku, ale moc se mi to nelíbí. Jinak vše v pořádku, uvidím později.Renata

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama