Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Výsledný stav po redukci a modelaci

Anonymní
sabadoska411388
Ústí nad Labem · Vytvořeno: 16. 3. 2017 · Poslední odpověď 23. 3. 2017

Prosím o názory dle přiloženého fota.Je tento výsledek správný? Byla by vhodná reoperace?Děkuji za názory

7 komentářů

Reklama
  • MUDr. David Tomášek

    · 23. 3. 2017

    Ovšem někdy si to laik představuje jednoduše, jako když vyměníte náhradní díl v autě a musí to jet. Tak to není. Z fotky se toho moc nevyčte, snad jen to, že se materiál prsu propadá do dolních kvadrantů. Pokud je dvorec výše než 18 cm od klíční kosti, pak by to bylo přehnané, ale tuším že není. Je jen propadlá žláza dolů. To je můj názor. Víte, "po boji ke jaždý generál..."
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Prosím hodnoťte naše příspěvky.

  • Anonymní
    sabadoska411388
    17. 3. 2017

    Děkuji za odpoveď,bohužel výsledek nevypadal dobře,jak si myslíte,ale bylo mi řečeno,že vše dobré to bude časem,ale jak vidíte ,neni.A je smutné,že od takové práce dává operatér ruce pryč.

  • Prim. MUDr. Alena Schmoranzová

    · 17. 3. 2017

    Jedná se o již delší dobu od operace , prsa opět poklesla , další operace , pokud chcete lepší výsledek , je možná .
    Po operaci je ale nutné opravdu důsledně nosit pevnou podprsenku 3 měsíce ve dne v noci a i později nechodit bez prádla . Bohužel někdo nemá dobrou schopnost hojení a nevytvoří se pevné vazby mezi podkožím a uvolněnou žlázou . Jsem si jistá , že krátce po operaci stav vypadal dobře .
    Během času začne žlazotukové těleso zase klesat , ale posunutá bradavka zůstává na svém místě . Vyprázdní se dekolt . Není to na opravu , ale na další vysunutí žlázy do správné pozice . Většinou po další operaci se již vytvoří jizvy pevnější .
    Zdravím , dr Schmoranzová

  • Anonymní
    sabadoska411388
    17. 3. 2017

    Díky za názory,operovala mě Mudr. z Ustí nad Labem,která od svoji práce dává ruce pryč a co je smutné bohužel i ostatní plastici se k tomu nechtějí moc vyjadřovat,což mě fakt dostává na dno.

  • Anonymní
    reny351124
    17. 3. 2017

    Dobrý den, souhlasím s názorem, že dvorce jsou příliš vysoko, dle mého když už zaplatím nemalé peníze, tak bych očekávala lepší výsledek...

  • Anonymní
    renatam
    17. 3. 2017

    Prsa tvarově moc pěkná, jen ty dvorce s  bradavkou moc vysoko.

  • Anonymní
    intuicia
    Doporučený člen
    17. 3. 2017
    Nejlepší komentář

    dobry den, nepacia sa vam zrejme prilis male a vysoko posadene dvorce. nie som odbornik, ale opravit sa to bude dat asi len tak, ze vam odoberu z objemu prsnikov v dolnej casti. potom sa ten nepomer opticky trochu vyrovna, dvorce budu sice osadene na rovnakom mieste, ale uz ich aspon schovate do podprsenky. tvar prs je inak pekny. mozem vediet (do SZ), kto vas operoval? vdaka

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama