Jak funguje zvetseni rtu metacrillem? Jde to poznat uz po prvni aplikaci? A ma to opravdu trvaly efekt? Muzete tady napsat zkusenosti s touto latkou? Kdo mate treba i fotky pred a po
Tak to by me tedy zajimalo, jelikoz v prosinci mam jit na vypln horniho rtu Metacrillem.
Jestli tedy poslete foto, budu jen rada. Dekuji ?
Bohužel mi foto nejde vložit, ale pokud budete mít zájem pošlu později. Jana
Dobrý den, zkušenosti s touto látkou mám velmi bohaté /bohužel/. Nedoporučuji vám tuto látku aplikovat nikam ! Já jsem neměla tehdy zkušenosti a nechala si tuto látku aplikovat pod oči na kruhy pod očima. Po čase se mi udělaly hrudky a bulky a látku mi museli chirurgicky odstranit. Od é doby mám pod očima jizvy a prohlubně . Nosím brýle jako masku! Po této zkušenosti jsem se na internetu seznámila s dalšími podobně zuboženými touto látkou jako jsem já! Další případ jako já pod očima už je po operaci vyjmutí, další v tvářích , další v okolí pusy, další na sedmi místech v obličeji, další v bradě a můžu pokračovat! Je to jen varování ,aby jste nedopadla stejně. Pošlu fotku jak to vypadalo, když se začali tvořit boule!
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.