Fatgrafting obličeje.Před dvěma měsíci jsem absolvovala přenesení tuku do obličeje.Tuk se hodně vstřebal- něco zůstalo ale vrásky podél úst až k nosu,na čele a mezi očima ,bohužel nechtějí zmizet :-( Přemýšlím,zda zopakovat nebo se smířit,že vrásky ke mě patří. Máte někdo info,prosím? Injekční výplně asi odmítnu,mám vysoký práh bolestivosti a panickou hrůzu z ošetření,pokud není pod analgosedací. Tu naopak zvládám skvěle:-)
Děkuji moc, ozvu se?
Dobrý den,
Váš obličej je nutné vidět abychom mohli nabídnout konkrétní alternativy zákroku na míru dle Vašich požadavků. Doporučuji proto osobní konzultaci, na kterou se můžete objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle ********** nebo e-mailem *****************
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Děkuji moc :-)
Určitě si přijdu osobně vyslechnout,co by se a jak,dalo vylepšit.
Ted 'jen potřebuji čas,jsem malinko ze všeho rozhozená a unavená..
Dobrý den,
děkujeme za odpověď. Určitě nás neváhejte kontaktovat na *************
S přátelským pozdravem,
Team Formé
Dobrý večer.
Bohužel.Zatím nevím nic,protože u nás doma zaůřadovala angína a my museli překopat celý program a odvézt dceru do Nymburka,kde máme lékaře.Musela jsem schůzku zrušit.
Ale bude čas alesponˇ popřemýšlet,co dál.Zatím jsem dva měsíce po zákroku a dle paní doktorky bude trvat minimálně ještě měsíc,co se bude obličej dávat dopořádku. Možná jsem netrpělivá:-)
:-)
Děkuji moc za nabídku. Zatím počkám pár měsíců,co se bude dít.Pokud bude stav neuspokojivý,ráda se objednám:-)
Pěkný den přeji.
Jak jste na klinice dopadla? Dejte vědět.
Dobrý den, paní Nathali,
přemýšlela jste o Faceliftu či o frakčním C02 laseru? Tyto zákroky Vám vrásky vyhladí.
Neváhejte se k nám objednat na konzultaci, která je zadarmo a nezávazná.
S přátelským pozdravem,
Team Formé
Jdu zítra na kliniku a na vše se poptám. Děkuji ještě jednou a u vám přeji vše dobré. Naďa
Doufám, že i Vám se to lépe ujme. ? Ono napodruhé se to více ujme.
Moc děkuji, info je pro mne teď nejvíc. Slíbila jsem, že zde dám foto ale vše se vstřebalo dle mého tak rychle, že není co vkládat?
Peru se s myšlenkou, zda opakovat celý proces znovu, nebo se smířit a nechat vše být. Můj obličej je hodně hubený a vrásky tím pádem jsou hodně vidět. Přesto moc děkuji a přeji, ať jste v tom dalším kole” spokojená?
Já si nechala aplikovat tuk pod oči. Z jiné kliniky kde jsem měla pod ocima metacrill se mi utvorily boule s ty musely být operativně odstraněny. Pak jsem měla jizvy a prohlubne pod očima. Vypadalo to jako obrovské kruhy pod očima. Nyní je to výrazně lepší! Snad napodruhé to bude top, i když u mě po tom všem asi úplně dokonale již ne, i když bych si to moc přála. Vstrebalo se dle mě tak 40% tuku.
Můžu se zeptat , kolik % si myslíte, že tuku zůstalo a jaké partie jste si nechala vyplnit?
Děkuji za odpověď
Děkuji za Váš čas a odpověď.
Většinou tuk pod vrásky nepatří, protože z míst, kde jsou vrásky tuk utíká do jejich okolí a tím se vlastně vráska vypíchne. Jsem v tomto směru skeptický. Tedy zvolte jinou metodu.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Jsem také po aplikaci v červenci tohoto roku a jdu ještě jednou v lednu .Podle mého ještě jednou opakovat a bude to fajn.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.