Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Ztráta růstu vousů, vypadávání vlasů, obočí,

Anonymní
Jana86961
Hradec Králové · Vytvořeno: 7. 11. 2016 · Poslední odpověď 9. 11. 2022

Dobrý den, píši zde za svého přítele, kterému se před cca 2 měsici objevila na tváři 2 místa (v okoí brady), kde mu vůbec nerostly vousy (musí se holit každý druhý až třetí den - hodně mu vousy rostou -rostly..). Tím to vše začalo. Nyní mu vypadalo obočí (jsou tam ještě zbytky), vousy mu zcela přestaly růst (záležisot posledních 5-ti dnů) a na zátilku hlavy se mu utvořila asi 3 místa o průměru cca 1 cm, kde nemá vůbec vlasy. Hustotu vlasů na svůj věk má velice dobrou, růst vlasů se také zpomalil. Je mu 47 let. Prosím poraďte nám, o jakou příčinu se může jednat, na jakého odborníka se můžeme v této záležitosti obrátit. Domnívám se, že se jedná o kožní záležitost. Moc děkuji Jana

7 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    DeepMagic
    9. 11. 2022

    Dobrý den! Jak to prosím nakonec dopadlo? Přítel má podobný problém a známý velmi chválili tuto proceduru mesotherapy

  • Anonymní
    Jana86961
    1. 12. 2016

    Díky moc za podporu! Určitě se o zkušenosti podělím. Zatím přítel má nějaké "mazání" z kožní kliniky, kde byl hospitalizován. Po všech možných vyšetřeních ve FN na příčinu ztráty vlasů, vousů a obočí bohužel nepřišli. Nedokáží to vysvětlit a přičítají to prý asi stresu.... což u přítele není vůbec pravděpodobné. Ještě chvíli počkáme, co udělají mastičky a pak se "vydáme" cestou trichologického vyšetření.
    Jana

  • Anonymní
    Maruska
    30. 11. 2016

    Jani a dejte vědět, trichologie už je dneska opravdu vědní obor a jak píše paní doktorka, přesně tohle je jejich parketa...držím Vám moc palce!!!

  • Anonymní
    Jana86961
    29. 11. 2016
    Nejlepší komentář

    Děkuji Vám za odpověď. Zkusíme to. Jana

  • MUDr. Táňa Andreasová

    MUDr. Táňa Andreasová

    28. 11. 2016

    Dobrý den, určitě se obraťte na dermatologa nebo na trichologa (specialista na onemocnění vlasů), jak je doporučeno níže.
    S pozdravem

  • Anonymní
    Jana86961
    11. 11. 2016

    Děkuji za odpověď. Zkusíme to nejdříve cestou klasického odborného lékaře, pokud výsledky žádné nebudou obrátíme se na Vás.
    děkuji JZelená

  • CLINICAL HAIR&HEALTH Vlasové centrum a klinika zdraví

    · 9. 11. 2016

    Dobrý den Jano,

    příčin může být několik. Může to být psychikou, ale také stravou, užíváním léků, hormonální disbalancí či příčina může mít autoimunitní charakter.
    Proto doporučuji absolvovat trichologické vyšetření, při kterém lze odhalit pravou příčinu. Doporučila bych partnerovi i vyšetření z kapky krve, jelikož vypadávání vlasů, vousů a obočí souvisí se stavem organismu. Pomocí trichologických přípravků se cílí na obnovu růstu vlasů, zároveň je důležitá podpora i zevnitř.
    Pokud máte další otázky, neváhejte se na mne obrátit.
    S pozdravem
    Lenka Kašpaříková
    tricholožka
    ***************

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama