Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Viditelnost jizev při oholení hlavy po transplantaci vlasů

Anonymní
Kralik907142
Praha · Vytvořeno: 11. 5. 2020 · Poslední odpověď 27. 5. 2020

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak by vypadala hlava třeba rok či dva po transplataci vlasů kdyby se oholila žiletkou do hola. Kouty jsem měl už nekdy v 15 a cca ve 23 jsem to všechno sundal. Nyní začínám přemýšlet o transplataci, ale jsem zvyklý treba na léto si hlavu oholit, tak by mě zajímalo jak moc by jizvy šly vidět. Připadně jestli by to mělo nějaký vliv na štěpy. Děkuji, Kralík

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Hamlet
    27. 5. 2020

    Ahoj
    podle dostupných informací je přesně tohle důvod, proč se nevyplatí jít do transplantace vlasů, pokud není jistota, že s přibývajícím věkem nebudou vlasy dále vypadávat i bez suplementace (s vedlejšími účinky).
    O transplantaci jsem uvažoval, že bych na několik let omládl a pak jako ty už holil hlavu. Bohužel ty "jizvy" jsou vidět, i když chirurgové či "absolventi transek" ti budou tvrdit opak.
    Čest panu doktorovi Tomáškovi, že upřímně zmínil...
    Pokud si ale případ, který do konce života bude mít jenom kouty, tak bych na tvém místě o transce uvažoval.

  • Anonymní
    Kralik907142
    23. 5. 2020

    Děkuji za odpověď, právě kdyby vlasy i s pomoci transplantace vydržely na pořád tak asi neni co řesit, ALe jelikož bych očekával že postupem času 5-10 let budou dále vypadávat tak jestli to má vubec cenu, a kdyby vypadaly, tak ať aspon nezustanou škaredé jizvy.
    Děkuji Kralik

  • MUDr. David Tomášek

    · 13. 5. 2020
    Nejlepší komentář

    Rozhodně bude vidět pravidelný výsev vlasů. To si vyberte buď vlasy a transplantace, nebo si hlavu holte bez chirurgického řešení. Vždy je něco za něco.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama