Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Operace karpálu- bolestivost a pooperační průběh

Anonymní
Fionka31
Praha · Vytvořeno: 30. 6. 2010 · Poslední odpověď 10. 1. 2013

Hezký den,

čekám z nemocnice pozvánku na operaci karpálního tunelu a ráda bych věděla, jak dlouho usím marodit a jak moc je zákrok bolestivý a aké jsou pooperační bolesti.

Díky a hezký den všem

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    iva189497
    10. 1. 2013

    Dobrý den,jsem týden po operaci ale to vy už dávno máte ruku v pořádku,chci jen napsat pro ty co se bojí-nejsem vyjímka,že to za ten strach vůbec nestálo,operace nepříjemná ale vžádném případě bolestivá,hned druhý den jsem pocítila úlevu a hlavně jsem v noci bezbolestně spala,žádný léky na bolest jsem nepotřebovala,každý den cítím že je ruka lepší-nebojte se!Iva

  • Anonymní
    Sadiena
    11. 4. 2012

    Děkuji za odpověd, stejně mě to moc neutěšilo.Možná to měla jen špatně opíchnuté.Ještě si to rozmyslím a posbírám víc referencí. Hezký den

  • Anonymní
    kocourovec
    10. 4. 2012

    Dost bolí? To by musel říct někdo, kdo nikdy doopravdickou bolest nezažil. Já jsem byla loni v Bohunicích, úplně v pohodě. Ten samý den, až to přišlo k sobě, tak trochu bolest byla, ale snesitelná. Jenom do toho běžte v pohodě bez celkové narkóze, to je opravdu zbytečné. Hlavně potom dodržujte, co Vám doktor řekne, ale samotná operace? Vůbec si z toho nedělejte těžkou hlavu a šupity, šupity. Držím Vám palce a nelžu Vám, abych Vás chtěla uklidnit, není to potřeba.

  • Anonymní
    Sadiena
    10. 4. 2012

    Dobrý den, čeká mě operace karpálního tunelu a to na obou rukách. Nedávno na tom byla kolegyně z práce a říkala, že to opravdu dost bolí. Ruka se v podstatě lokálně umrtví, ale šlacha a nerv ne, takže to samotné čištění je bolestivé. Zvažuji možnost nechat si to udělat v celkové narkoze. Poradíte mi? Hezký den všem.

  • Anonymní
    kocourovec
    20. 5. 2011
    Nejlepší komentář

    Zajímalo by mně, jaký obvaz má být použitý po operaci karpálního tunelu. 13.5.jsem měla operovanou pravou ruku a zavázanou elastickým obvazem, tlačilo to a otékalo. Při převazování mně lékařka zavázala též elastickým a říkala, že to zaváže méně utažené. Do dvou dní jsem měla ruku rudou a oteklou, konečky prstů byly promodralé, úplně nestvůrně. Kamarádka, zdravotní sestra, vyměnila obvaz za normální. Do hodiny ruka splaskla, prsty dostaly normální (jen trochu červenou) barvu a pohly se, ruka není tak horká. Zajímá mně tedy, jaký obvaz měl doopravdy být. Ještě bych se chtěla zeptat, jak dlouho mám nosit tu ruku v závěsu? Děkuji, Eva. (Teď píšu samozdřejmě levačkou).

  • Anonymní
    deda
    16. 3. 2011

    čekám operaci jak dlouho trvá

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama