Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Cit prsou po mastektomii s náhradou implantátem

Anonymní
Rendula
Brno · Vytvořeno: 28. 11. 2018 · Poslední odpověď 7. 12. 2018

Dobrý den jsem 9 dní po mastektomii s náhradou silikony a chtela jsem se zeptat za jak dlouho by se měl vrátit dokonalý cit do prsou. Zatím jsou dost tvrdá a bez citu. Děkuji R.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    pom
    7. 12. 2018
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, nepíšu příspěvky, ale tentokrát se ozvu, snad vás to uklidní, mám za sebou to samé:-) Mě se cit začal vracet asi po půl roce...pomalinku, ale po roce a půl téměř do celých prsou, jen tam, kde je jizva, je to ještě trošku jakoby tupější pocit. Trpělivost:-) Taky mě to trápilo:-) Neodmávněte to a věřte svému tělu, zvládne to, dejte mu čas:-) doktoři jsou různí, někteří nevěří, že by to vůbec bylo možné, jiný doktor mi vysvětloval, že nervová vlákna umí růst, ale pomalinku, nevím už kolik říkal...pár milimetrů za měsíc? Možná je to taky případ od případu, nevím..Dřív jsem ani necítila, že po mě stéká kapka potu, ani studená, ani teplá, žádný cit..dnes už mě šimrá vlas:-) ale pocit úplně jako v prsou na dotek je trochu jiný, to je pravda. Dá se na to zvyknout, ale úplně jako předtím to není:-) Mějte se svým tělíčkem trpělivost, vždyť ta operace pro něj musela bejt děsnej šok:-) a teď si fouká bebí, tak na něj nespěchejte a nezlobte se, že mu to rychlejc nejde:-)) H.

  • MUDr. David Tomášek

    · 29. 11. 2018

    To Vám nikdo zodpovědně nezodpoví. Cit se nemusí vrátit, bohužel" nikdy.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Akina
    29. 11. 2018

    Jsem po 2mesicich a také bez citu. Myslím že se to už nevrátí. ?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama