Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Ztráta pevné dolní kontury obličeje po plasmaterapii?

Anonymní
Morticia
Ústí nad Labem · Vytvořeno: 26. 1. 2018 · Poslední odpověď 30. 5. 2023

Stalo se vám někomu, že by se po plasmaterapii jakoby zmenšila (zkrátila) brada a změnila spodní kontura obličeje? Kolegyně byla na plasmě a od té doby má docela viditelně jinou (menší) bradu a takovou nepěkně "rozkydlou" dolní čelist. Vidím jí každý den, takže to není jen dojem. Sama to také tak vnímá. Jelikož jsem zákrok chtěla také podstoupit, jsem z toho docela na vážkách. Máte někdo stejnou zkušenost? Byla to klasická plasma bez kys.hyaluronové aplikovaná injekčně.

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Morticia
    30. 5. 2023

    Nevím, co máte na mysli tím "kosmetologem" ale má-li někdo před jménem MUDr., tak předpokládám, že utrpěl lékařské vzdělání. Děkuji za "radu". M.

  • Anonymní
    DeepMagic
    30. 5. 2023

    Dobrý den, abyste se vyhnuli takovému problému, musíte kontaktovat ne kosmetologa bez lékařského vzdělání, ale dermatologa, který udělá vše správně)

  • Anonymní
    Morticia
    26. 4. 2018

    Kolegyně žádnou výplň nemá, prostě ty otoky a spol.než úplně odezněly, tak ji úplně změnily konturu obličeje. Teď už je to lepší, ale nevypadalo to moc hezky. M.

  • Anonymní
    Morticia
    26. 4. 2018

    Dobrý den Aničko, jak dlouho ty hrbolky přetrvávají? Byla jste někde v Praze? M.

  • Anonymní
    anicka247932
    25. 4. 2018

    Dobrý den,
    taky jsem byla na plasmaterapii, ale pistolí mesogun mi to bylo aplikováno a mám jakoby hrbolky po obličeji a drobné jizvičky. Když jsem chodívala injekčně bylo to v pořádku a efekt moc hezký.

  • Klinika Laser Esthetic

    · 28. 1. 2018
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, je zcela vyloučeno, aby aplikace plasmaterapie (PRP) změnila tvar obličeje, speciálně oblast brady apod. Vaše kolegyně byla možná také ošetřována nějakou injekční výplní, která se používá na zvýraznění tvaru brady, nebo oblasti dolní čelisti, tento zákrok se mohl provádět současně s PRP a potom je změna tvaru možná.
    S pozdravem
    MUDr. Jan Říčař
    specialista na antiaging

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama