Má někdo zkušenosti s operací valů paží?
děkuju,vypadá to opravdu dobře, taky si myslím, že lepší jizva jak mít místo ruky pomalu plandavý stehno, já jsme už kdysi byla na konzultaci u p.doktorky Singerové, ta je myslím taky tam kde je p.doktor Záruba a i ty ceny mají stále přijatelný
Omlouvam se za preklepy v mych prispevcich, psala jsem je na male klavesnici telefonu.
Evi moc děkuji.
dobrý den, u kterého lékaře jste prosím byla? také se na tento zákrok chystám a zatím si nejsem jista lékařem, nevím kdo kolik má s tím zkušenosti, a jestli by jste nevložila foto, jak po deseti letech vypadá jizva.
děkuji Týna
Dobry vecer, operaci valu pazi, odstraneni nadbytecne kuze jsem absolovala pred 10 lety, kuze zustala volna po zhubnuti.
Jizvy jsou viditelne, ale jinak velice tenke.
V kazdem pripade se citim po operaci mnohem lepe bez pred ni.
Lepsi je tenka Jizva nez plandava kuze.
Operaci vaků paží odstraněním tuku i kůže nerad provádím. Zůstávají po ní patrné jizvy a laik nemá ani pomyšlení, jak budou paže po výkonu vypadat. Více, či méně patrná jizva je pak už do smrti neodstranitelná. Tuk lze z valů odsát, ale volnější kůže to pouhé liposukci tam zůstává.
Vyberte si....
Zdraví Dr. Tomášek,
Ano přesně tak. Děkuji
Dobrý den, operace valů paží patří mezi standardní operace. Je ale nutné velmi zvážit její indikaci, neboť na vnitřních stranách paží zůstávají poměrně dlouhé jizvy a to od lokte do podpaží. dr.Paděra
Máte na mysli valy na vnitřních stranách paží? Tedy nadbytky, které jsou vidět, když rozpažíte? Dr.Lucák
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.