Chtěla bych podstoupit laserové bělení intimních partií. Nepodařilo se mi najít lékaře v okolí bydliště (Zlínský, muže být i Jihomoravský kraj), který nabízí tyto služby. Možná je jen neuvádí, proto se ptám zde. Má někdo prosím zkušenost a doporučení na kliniku, lékaře....? Děkuji.
Dobrý den, vím že bělící peeling dělá pani dokorka Biletská v Bratislavě v klinice DoktorPro https://doktorpro.sk/bratislava/services/gynecology/intimate-peeling , velmi příjemná a empatická žena :)
Už jste zákrok podstoupily? Poprosím případně info:-)
Ahoj jasné .Jsem na ti zvědavá :)
Na to jsem se dívala, ale není to laser. Co jsem u nich našla, tak bělící peeling. Mám to v záloze, pokud nic jiného neseženu :-D. Dáš prosím potom recenzi?
Ahojky také se o tento zákrok zajímám ,dělají ho na Klinice Dermaestet ,s.r.o v Brně tel.553534580 ,těším se na to již jsem objednána na zákrok ,stojí cca 500 a výsledky prý hned .:)
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.