Dobrý den, jsem přesně 5 měsíců po operaci horních víček. Jizvy z hlediska hojení nedělaly žádné potíže a vypadalo vše nadějně. Nicméně jsou stále hodně barevně výrazné a bojím se, aby to vůbec někdy zmizelo. Jsem velmi mladá a šla jsem do toho s tím, že jizvy budou za chvíli,,neviditelné"...místo toho nemůžu vylézt z domu bez make-upu a i přes snahu jizvy zamalovat jsou dost nápadné. Zkoušela jsem Dermatix gel, aloevera rostlinu...všechno spíše zhoršuje kromě vazeliny obyčejné. Kůže je tmavší i pod jizvou, ačkoliv jsem nechodila na sluníčko a naprosto dodržovala pooperační péči. Jsem opravdu nešťastná z představy, že ve 30ti budu mít takovéto jizvy na furt..nebudu se moci opálit atd. Laseru se bojím, protože mám hodně citlivou kůži na obličeji. Budu moc ráda za rady odborníků....
Dobrý den,
doporučuji využít sekci "Zeptejte se lékaře", kde vám může poradit odborník.
Krásný den,
Veronika
Opravdu žádný lékař neporadí? :(
Co si mam predstavit pod tim ,,likem", pane doktore? Ze Vam to prijde vporadku po 5ti mesicich? :) nebo mate nejakou radu?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.