Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Výrazné jizvy po blepharoplastice

Anonymní
Element5
Praha · Vytvořeno: 1. 7. 2020 · Poslední odpověď 4. 8. 2020

Dobrý den, jsem přesně 5 měsíců po operaci horních víček. Jizvy z hlediska hojení nedělaly žádné potíže a vypadalo vše nadějně. Nicméně jsou stále hodně barevně výrazné a bojím se, aby to vůbec někdy zmizelo. Jsem velmi mladá a šla jsem do toho s tím, že jizvy budou za chvíli,,neviditelné"...místo toho nemůžu vylézt z domu bez make-upu a i přes snahu jizvy zamalovat jsou dost nápadné. Zkoušela jsem Dermatix gel, aloevera rostlinu...všechno spíše zhoršuje kromě vazeliny obyčejné. Kůže je tmavší i pod jizvou, ačkoliv jsem nechodila na sluníčko a naprosto dodržovala pooperační péči. Jsem opravdu nešťastná z představy, že ve 30ti budu mít takovéto jizvy na furt..nebudu se moci opálit atd. Laseru se bojím, protože mám hodně citlivou kůži na obličeji. Budu moc ráda za rady odborníků....

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    VeroEstheticon
    4. 8. 2020

    Dobrý den,

    doporučuji využít sekci "Zeptejte se lékaře", kde vám může poradit odborník.

    Krásný den,

    Veronika

  • Anonymní
    Element5
    3. 8. 2020

    Opravdu žádný lékař neporadí? :(

  • Anonymní
    Element5
    8. 7. 2020
    Nejlepší komentář

    Co si mam predstavit pod tim ,,likem", pane doktore? Ze Vam to prijde vporadku po 5ti mesicich? :) nebo mate nejakou radu?

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.