Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Spadlé víčko i po operaci očních víček

Anonymní
izirafa
Olomouc · Vytvořeno: 1. 11. 2019 · Poslední odpověď 10. 11. 2019

Dobrý den, 3 měsíce po operaci očních víček mám neustále spadlé víčko (bylo již spadlé po odlepení po operaci) a druhé víčko, které spadlé nebylo je sadlé ještě více. Prosím je nějaká šance, která by pomohla nebo musím znovu po roce na zákrok?

14 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    izirafa
    10. 11. 2019
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, v podstatě, to stejné, ba naopak jedno víčko nebylo poklesnlé vůbec a nyní padá i toto. Celkově zhodnoceno, je to v p..... a vyhozené peníze.

  • Anonymní
    Radmila
    10. 11. 2019

    Už vidíme. No, jelikož mám, víčka za sebou a drží mi už deset let (horní)...zdá se mi toto poněkud nešťastné. Škoda že nemáte fofo před operací.
    Nevím, zda by si zdejší páni doktoři troufli říci něco jiného. To může porovnat jedině, ten kdo to dělal, nebo ten kdo vás zná.

  • Anonymní
    izirafa
    10. 11. 2019

    dobrý den, zasílám foto, děkuji za vaši odpověď.

  • Anonymní
    Radmila
    9. 11. 2019

    Už jsem to našla. Tak to vypadá, že máte operaci před sebou. Sice je to špatná fotka, ale co chcete dělat? Jít za stejný lékařem, asi ne. Bojíte se ho zveřejnit? ....Když ho zveřejníte, co si myslíte že se stane?....Nic,protože to zřejmě nezveřejní. Takže jděte za jiným, ale braňte se. Platila jste to, platila! Podle slušné lékařské etiky by to mělo tedy fungovat jinak. Jméno dělá doktora, zvláště v této oblasti. Držím palce.

  • Anonymní
    izirafa
    8. 11. 2019

    pod Mudr. Tomáškem

  • Anonymní
    Radmila
    8. 11. 2019

    Omlouvám se, ale fotky nikde nevidím. :(

  • Anonymní
    izirafa
    8. 11. 2019

    Dobrý den, foto je vloženo před několika dny.

  • Anonymní
    Radmila
    8. 11. 2019

    Bylo by dobré sem dát fotečky. Takovýto popis je sice smutný, ale nikdo vám neporadí! Pravdou je, že se to zdá téměř neskutečné. Takže, chcete-li pomoci, dejte sem fotky na porovnání situace, nebo spíše na zviditelnění situace.

  • Anonymní
    Oluna
    6. 11. 2019

    to je šílený,to pravý je spadlý uplně..co s váma kdo dělal proboha..tak to nevim na co byste jako měla čekat..tedy určitě ne na lepší výsledek..to samo zpátky jaksi neposkočí..čekat jedině na reoperaci a rozhodně někde jinde ..jak je to možný tohle..že byste byla veliká vyjímka a skutečně nějaký nerv byl zasažený..no každopádně jediný který ví,jak vedl řez a celou operaci,je pouze váš operatér...ale tam asi již důvěru nemáte...zkuste tedy někoho šikovnýho kdo to zkoukne a dá do kupy at netrpíte psychicky kvuli tomu..přeju at vám někdo pomůže a máte to pak dle vašich představ,napiště jak se vám daří,jak vše dopadlo po čase..hledejte někoho s vhodným přístupem k týhle problematice a dle pozitivních recenzí a hlavně pak dle osobní schůzky..a dejte vědět..hodně štěstí a nebojte,to půjde dát jistě vylepšit..

  • Anonymní
    izirafa
    6. 11. 2019

    Dobrý den, přikládám foto, oči mám spíše horší než před operací, oční horní víčko jsem měla takto hned třetí den po operaci po odlepení, stále to mám horší než jsem to měla. Děkuji za vaši odpověd, Operatér řekl, no že je to spadlé a budeme čekat další 3 měsíce.

  • Anonymní
    izirafa
    5. 11. 2019

    Dobrý den, byla jsem na operaci horních víček, jelikož jedno víčko bylo již skoro spadlé a zhrnuté až k řasám. Po operaci je výsledek úplně stejný jako před operací. U lékaře jsem byla, sdělil že je to spadlé a budeme zase čekat, což mi přijde jako ztráta času, jelikož jsou víčka v podstatě ještě horní než byly.

  • MUDr. David Tomášek

    · 5. 11. 2019

    Chce to vidět nedovedu si představit, že by se touto operací mohl poškodit nerv víčkového svalu. Co na to operater??
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • MUDr. Simona Ježková

    · 5. 11. 2019

    Dobrý den, termín " spadlé víčko" nepopisuje správně Váš problém, navštivte svého operatéra nebo konzultujte stav s očním lékařem , která víčka máte operovaná : horní nebo dolní? po estetické operaci nemůže dojít k žádnému " spadnutí"???

  • Anonymní
    Oluna
    2. 11. 2019

    ahoj,dáte fotečku?je potřeba abyste to prvně konzultovala s vaším operatérem..případně šla jinam na osobní setkání aby se našlo řešení.co může být příčinou ,by vám doktoři řekli/varianty/,ale jistě vás to trápí a je potřeba aby vás někdo viděl na živo než psát sem.vždycky říkají že se to "usazuje" dlouho,ale spadlé by to přece nemělo být..hodně zdaru..O.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.