Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Pytlíky pod očima po operaci víček

Anonymní
helhis
Plzeň · Vytvořeno: 27. 6. 2016 · Poslední odpověď 5. 7. 2016

Dobrý den.Jsem pooperaci horních i dolních víček. Nechci říci, že nejsem nějak spokojená to ne,ale trápí mě hodně pod dolními víčky ty pytlíky. Modřinky ani to žloutnutí mě nevadí tak jak ty pytlíky pod těma očima,nikdy jsem netpěla na nějaký pytle a ted je tam mám. Jsem sice 12 dní pooperaci,tak jsem s toho zoufalá. Byla jsem nazvána smutným bernardýnem. Obklady myslím ,že dávám dost ! Posílám fotečku ....zůstanou ty pytlíky nebo ?

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    helhis
    5. 7. 2016

    No jestli se to zlepší si nejsem jistá, modřiny jsou sice vidět méně, ale pytle a prázdno pod očima mám stále. Oči jsou menší a smutný a to slyším od známých poměrně dost takže to nevidím jen já. Pokud bych měla už hodnotit spokojenost, tak spokojená tedy vůbec nejsem, jsem zklamaná nejsem to já prostě, vypadám hodně smutně. Kdybych tohle všechno věděla, tak do toho vážně nejdu.

  • Anonymní
    Linda386102
    3. 7. 2016
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, myslím, že se to spraví, chce to čas, u někoho to zřejmě trvá déle. Můžu vědět, kde jste si zákrok nechala provést ? Děkuji za odpověď.

  • Anonymní
    intuicia
    Doporučený člen
    1. 7. 2016

    oproti prvej fotografii ich máte menšie a podľa mňa sú zvýraznené tými modrinami, asi to chce naozaj len čas. ustúpia modriny, ustúpia aj opuchy. skoré uzdravenie vám prajem

  • Anonymní
    helhis
    30. 6. 2016

    ukázka po 18 dnech operace!

  • Anonymní
    helhis
    30. 6. 2016

    dnes je to 18 den po operaci a musím, říct že ani malinko lepší změna není pytle otřesný mezi lidi nemůžu protože ani já se na sebe nemůžu podívat. Myslím, že by se to každým dnes mělo zlepšovat, ale já vidím opak vypadám hůř a hůř. Jsem nesmírně zklamaná!

  • Anonymní
    helhis
    29. 6. 2016

    jinak pardon, už jsem si všimla reakce nepatřila mě.... pěkný zbytek dne přeji

  • Anonymní
    helhis
    29. 6. 2016

    Dobrý den.... tak to buďte ráda že žádný pytlíky nemáte..... já je zatím mám, ale jak každý říká, tak by to mělo zmizet.
    Takže budu doufat, že to opravdu zmizí

  • Anonymní
    Makky
    29. 6. 2016

    Dobrý den, já žádné pytlíky pod očima nemám, na dolních jsem byla v roce 2004 a mám to supr...

  • Anonymní
    drah6151749
    29. 6. 2016

    Vložím se do diskuze,jdu na operaci dol.víček a mam pytliky také tam co Vy.Doufala jsem,že se tim zbavím kruhů,tuků a pytlíků!?Pytlíci jsou jako lehce načechraný,myslela jsem,že je to tuk a že to odstraní!!!M.

  • Anonymní
    Alexxa
    28. 6. 2016

    I Vy a fotečky...

  • Anonymní
    helhis
    28. 6. 2016

    máte zprávičku :)

  • Anonymní
    Alexxa
    28. 6. 2016

    Nezůstane to nebojte. Měla jsem pod pravým okem to samý, tedy menší-pokud chcete mohu poslat fotečku-abyste viděla ,že v tom nejste sama a to jsem měla operované horní. :-)

  • Anonymní
    helhis
    28. 6. 2016

    Bohužel Wobenzym ten momentálně brát nesmím,aescin jsem právě včera dobrala. Budu doufat,že to jsou ještě otoky.Já pooperaci vypadala strašně to jako opravdu a sama koukám ,že to mám takhle zahojený na to jak jsem vypadala. Jen ty pytlíky to je něco co bych asi nerozdýchala,kdyby to zůstalo,apč jsem je nikdy neměla.

  • Anonymní
    Alexxa
    28. 6. 2016

    Ty pytle jsou dle mého otoky,nebojte sleze to.Každej jsme originál, někdo se hojí líp a dřív někdo hůř a dýl. Chce to jen čas. Možná bych zvážila užívání Wobenzymu....

  • Anonymní
    helhis
    28. 6. 2016

    Dobrý den děkuji za reakci,řídím se vším co mi bylo řečeno. Jinak operaci ještě tak nějak nechci hodnotit,pač vím ,že to hojení trvá déle....mě se opravdu jedná jen o ty pytle které jsem nikdy neměla. Není mi to příjemný.....

  • Anonymní
    helhis
    28. 6. 2016

    Dobrý den děkuji za reakci. Já už na Vás jednou koukala,máte to krásný. Já prostě mám pořád obavy s těch pytlíků...pomalu ani nejdu ven pač se vůbec necítim nějak dobře s tím. Když vstanu z postele nemám žádný pytlík,ale během půl hodinky už jsou zase zpátky vidět,jsem s toho docela špatná,ani nemám chut jí někam ven. Před operací jsem se cítila opravdu mnohem lépe,než se cítim ted. Myslím že 16 dní pooperaci by tam už žádný pytel být neměl. No budu stále doufat,že se to ještě srovná a budu taky spokojená.

  • Anonymní
    Alexxa
    28. 6. 2016

    Dobrý den, uvidíte že se vše krásně srovná. Já byla před 13 lety na dolních a ted v březnu na horních a pod pravým okem jsem měla taky pytel. Měla jsem z toho strach,aby mi to nezůstalo,ale vše se krásně zahojilo, i když menší pytlík tam byl 3 týdny. Ale nyní mám oči nádherné a jsem strašně moc spokojená (juknete do mého profilu)...Me hodně pomáhalo přikládat obklady z černého čaje. Vy máte obě víčka najednou, počítejte,že se to bude hojit dýl,ale budete to mít určitě.krásný.edit: Užívala jsem Aescin, je proti otokům ,určitě funguje, ptž otoky jsem měla minimální a modřinky skoro žádné. Při dolních jsem neužívala nic a byla jsem jak boxer v ringu..

  • MUDr. David Tomášek

    · 28. 6. 2016

    Jste velmi brzo po výkonu na to abyste to hodnotila. Mějte trpělivost a řiďte se pokyny operatéra.

    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    ********************

    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.