Dobrý den. Je mi 30 let a uz delsi dobu mám problém na fotografiich je to dost videt s nesoumernosti ocnich vicek. Nevím cim to může být. Mohly by jste mi poradit? Dekuji
jste krásná jak princezna...navíc máte tvář ve tvaru srdce...nejkrásnější ženy mají tvář ve tvaru srdce..... pravé víčko vás asi trápí,je lehce spadlejší u vnějšího koutku...to je běžná přírodní asymetrie tváře... určitě by se dalo vylepšit plastickou korekcí...ale zbytečně...kdyby jste o tom přece jen někdy uvažovala...zkuste si předtím pořídit tzv: eyelid stripsy...které si nalepíte do záhybu víčka...víčko se zvedne...a můžete si zkontrolovat ,zda je tato změna natolik důležitá,že by stála za operaci :)
Veď práve, úplne normálna, nič jej nechýba, pekná... mladosť, to je najkrajšia ozdoba :)
? myslite? Tak normální mi přijde
Co by som ja dala za taku peknu mladu tvaricku! :)
Dobrá tudis myslite že je to jen vsugerativni. A mnohokrát děkuji, zvedlo mi to sebevědomí.
Dobrý den, jste krásná mladá žena, která je lehce nesouměrná v obličeji... tak krásně, jak jen to jen příroda umí...všichni jsme podle střední osy nesouměrní ...i srdce nemáme uprostřed, ale na správném místě....-) SJ
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.