Jsem 14 dní po operaci dolních víček. Trápí mě že každé oko vypadá trošku jinak. Levé oko má jen jizvu jako tenkou hlubší rýhu víčko je malé a nevypouklé, ale pravé dolní víčku je jakoby nateklé. Nevím zda se jedná o otok nebo o trvalý stav a i lékař mi řekl, že to není schopen posoudit. Jizva zde už teď takřka není vidět, ale víčko vypadá jako pytlík . Je možné, že se jedná jen o otok a jak dlouho může případně trvat zklidnění. Pokud by byla nutná oprava, za jak dlouho je možná ? Děkuji za odpověď. Iveta
Dobrý den,
14 dnů po operaci je brzo na hodnocení stavu. Ještě stále je možný otok, a to i asymetrický. Doporučuji Vám nyní zaměřit se na otok pravého víčka, ledovánání jedné strany, lze užívat kortikoidní mast na toto víčko a intenzivní tlakové masáže. Pokud bude nutná reoperace, určitě bych ji nedoporučoval dříve, než půl roku od první operace, spíše i později.
Přeji vše nejlepší
M.Molitor
Pěkný den,
Iveto můžete mi prosím podkytnou radu. Chystám se již 3 roky k operaci dolních víček, ale zatím si nejsem jistá výběrem zažízení, přestože jsem již zaplatila konzultace. Byla jste v Ústí na operaci. Asi by bylo vhodnější provést konzultaci na email. Napište mi prosím *******************
Přeji vám ať jste co nejdříve spokojena. ZM
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.