Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Úprava nosu - touha po jemnějším obličeji

Anonymní
Michaela90
Ostrava · Vytvořeno: 10. 3. 2016 · Poslední odpověď 15. 3. 2016

Dobrý den, před nějakou dobou jsem sem vkládala příspěvek, že jsem byla již na konzultaci u specialisty, ale poslal mě domů s tím, že mě operovat raději nebude, že to nepotřebuju. Každopádně po nosu menším, užším, prostě hezčím toužím už hrozně dlouho a jsem pevně rozhodnuta plastiku podstoupit, ale strach mi nedovolí nic podcenit, proto hledám někoho, kdo si poradí s kompletní rhinoplastikou, jak tvrdé tam měkké části(bambulka) i s nosními dírkami. Přikládam foto. Jedna nosní dírka je položena výše (utíká do výšky) než druhá. Dále bych chtěla celkově zužit a z boku aby byl pěkně do "obloučku" ne takový kosí. Jsem ochotna dojet snad kamkoliv i do zahraničí. Moc po nosu a díky němu jemnějším obličeji toužím. Budu vděčná za každou radu a doporučení.

7 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    15. 3. 2016
    Nejlepší komentář

    Možná je bolí blbý výraz :-), prostě stav po, je hodně, hodně, hodně nepříjemný.
    Byla jsem oteklá i v dutině ústní a zvenku jsem byla jak když mne srazil vlak a to sakra dlouhou dobu, několik měsíců a u kořene nosu snad i rok.
    Je fakt, že určitě záleží co se s nosem při operaci děje a každé tělo se hojí jinak, také kůži máme každý jinou. To všechno je individuální. Jen jsem chtěla říct, že tak krásná dívka, si může tuto operaci ušetřit.

  • Anonymní
    monika_k310684
    15. 3. 2016

    Marťo, neznám nikoho, kdo by o operaci tvrdil, že bolí :) Nejspíš se tedy zdravotní péče a celkový průběh operací za tu dobu markantně změnil. Ano, je to nepříjemné, resp. omezující, ale o bolesti bych určitě nemluvila.

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    15. 3. 2016

    Taková krásná holčina!!!
    Máte moc pěkný nos, nerouhejte se a na operaci se vyprdněte.
    Bolí to a ještě to stojí :-)
    Mám za sebou dvě operace před 20 a 16 lety, nos se dodnes mění, jizvy prorůstají a budu muset jít znovu, což se mi vzhledem k otokům a modřinám, které jsem měla neskutečně dlouho fakt nechce..... ( bylo to hrozný )
    Někdo má, ale průběh samozřejmě lepší.

  • MUDr. David Tomášek

    · 14. 3. 2016

    Nerad soudím operaci dle fotodokumentace, ale ty Vaše fotky připouští operační výkon. Nicméně Váš popis je velmi perfekcionalistický, žádné asymetrie nevidím. Vše je předmětem konsultace a vyšetření. Dělám nosy více než dvacet let a soudím, že možnosti Vás operovat tady jsou.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.

    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • Anonymní
    Michaela90
    11. 3. 2016

    Budu ráda za další doporučení - email pošlu do soukromé zprávy, případně mi foto a informace můžte napsat přímo sem nebo private message. Díky 

  • Anonymní
    kyse6153096
    11. 3. 2016

    Pokud mi dáš email pošlu fotky po operaci :)

  • Anonymní
    kyse6153096
    11. 3. 2016

    Měla jsem podobný nos a podstoupila jsem operaci u Mudr.Zaruby v Praze :) Je na nosy vážně specialista a dělá malý jemný nosíky :)

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.