Dobrý den , před pěti měsíci jsem podstoupila plastiku nosu . Nemůžu si pomoct ale jsem nešťastná ...nos je špičatý , z pohledu zespodu se vytáčí do pravé strany a z pohledu shora I na dotyk je taková tvrdá bulka. Před operací jsem sice měla hrbol ale asi bych raději snesla starý nos než tento. Dá se s ním něco dělat ? Udělat ho přirozenější ? Samozřejmě s osobní konzultací u lékaře počítám , jen bych ráda znala své možnosti a Váš názor ... Pravidelně masíruju , výsledek je stále stejný , špičatý .... Děkuji ...
A kdo vas prosim operoval??
wild6148000
Jména lékařů můžete zveřejnit v recenzi, která bude mít veškeré náležitosti včetně fotek a nebo v soukromé zprávě, které si můžete psát se všemi uživateli.
...a pokud dopadne to špatně tak 100% jiný doktor. Jak se říká: Kdo ztratil důvěru, nemůže už nic víc ztratit.
Zatím je to brzo řešit. Budu masírovat a pokud se nesrovná určitě to budu řešit. I když vůbec se mi nechce zažít ještě jednou tu hrůzu:-(
?a jak to teď budete řešit? Já určitě reoperaci u jiného lékaře ale mám strach. Další věc je stránka finanční a zotavovací ?
Mám stejný problém :-(
Dobrý den u dr. K.
Dobrý den prosím uveďte kdo vám operaci dělal. Dopadla jsem v Brně stejně u T. a musela jsem jít na reoperaci :-/ jinam ovšem
Dobrý den,
zatím je velmi brzy, reoperace možná až po roce od operace. Domluvte se s Vaším operatérem, případně doporučuji konzultaci i na jiných pracovištích.
S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D., MBA
Dobrý den,
problémem je opravdu "špičatá" a odkloněná špička nosu, hrbolek na hřbetu je menším nedostatkem. Řešením bude každopádně reoperace, nejdříve za rok od původní operace. Měla by jste se nejprve poradit o reoperaci se svým původním chirurgem, pokud z nějakého důvodu již nechcete, zkuste požádat jiné pracoviště, které rinoplastiky provádí, třeba i naši kliniku.
S pozdravem
Dr. Vidura
Podle jizvy na kolumele soudím, že vám byla provedena otevřená rhinoplastika. Určitě by se měl operater na dalším postupu zamyslet, zatím masírujte asymetrii stříšky nosu a bulky tlakovými masážemi. Hrot nepůjde jinak než reoperací. Nejlépe u operatera. Nejlépe až rok po zhojení.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.