Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Špičatý a křivý nos po operaci nosu - jít na reoperaci?

Anonymní
Helluse
Ostrava · Vytvořeno: 8. 6. 2020 · Poslední odpověď 2. 7. 2020

Dobrý den , před pěti měsíci jsem podstoupila plastiku nosu . Nemůžu si pomoct ale jsem nešťastná ...nos je špičatý , z pohledu zespodu se vytáčí do pravé strany a z pohledu shora I na dotyk je taková tvrdá bulka. Před operací jsem sice měla hrbol ale asi bych raději snesla starý nos než tento. Dá se s ním něco dělat ? Udělat ho přirozenější ? Samozřejmě s osobní konzultací u lékaře počítám , jen bych ráda znala své možnosti a Váš názor ... Pravidelně masíruju , výsledek je stále stejný , špičatý .... Děkuji ...

12 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Konvalinka4
    2. 7. 2020
    Nejlepší komentář

    A kdo vas prosim operoval??

  • Anonymní

    wild6148000

    22. 6. 2020

    Jména lékařů můžete zveřejnit v recenzi, která bude mít veškeré náležitosti včetně fotek a nebo v soukromé zprávě, které si můžete psát se všemi uživateli.

  • Anonymní
    markiza
    22. 6. 2020

    ...a pokud dopadne to špatně tak 100% jiný doktor. Jak se říká: Kdo ztratil důvěru, nemůže už nic víc ztratit.

  • Anonymní
    markiza
    22. 6. 2020

    Zatím je to brzo řešit. Budu masírovat a pokud se nesrovná určitě to budu řešit. I když vůbec se mi nechce zažít ještě jednou tu hrůzu:-(

  • Anonymní
    Helluse
    22. 6. 2020

    ?a jak to teď budete řešit? Já určitě reoperaci u jiného lékaře ale mám strach. Další věc je stránka finanční a zotavovací ?

  • Anonymní
    markiza
    21. 6. 2020

    :-( 15 dní

  • Anonymní
    markiza
    21. 6. 2020

    Mám stejný problém :-(

  • Anonymní
    Helluse
    21. 6. 2020

    Dobrý den u dr. K.

  • Anonymní
    Kocka925786
    21. 6. 2020

    Dobrý den prosím uveďte kdo vám operaci dělal. Dopadla jsem v Brně stejně u T. a musela jsem jít na reoperaci :-/ jinam ovšem

  • Dobrý den,
    zatím je velmi brzy, reoperace možná až po roce od operace. Domluvte se s Vaším operatérem, případně doporučuji konzultaci i na jiných pracovištích.
    S pozdravem
    Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D., MBA

  • RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.

    · 9. 6. 2020

    Dobrý den,
    problémem je opravdu "špičatá" a odkloněná špička nosu, hrbolek na hřbetu je menším nedostatkem. Řešením bude každopádně reoperace, nejdříve za rok od původní operace. Měla by jste se nejprve poradit o reoperaci se svým původním chirurgem, pokud z nějakého důvodu již nechcete, zkuste požádat jiné pracoviště, které rinoplastiky provádí, třeba i naši kliniku.
    S pozdravem
    Dr. Vidura

  • MUDr. David Tomášek

    · 9. 6. 2020

    Podle jizvy na kolumele soudím, že vám byla provedena otevřená rhinoplastika. Určitě by se měl operater na dalším postupu zamyslet, zatím masírujte asymetrii stříšky nosu a bulky tlakovými masážemi. Hrot nepůjde jinak než reoperací. Nejlépe u operatera. Nejlépe až rok po zhojení.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.