Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Rhinoplastika a upravení uhlu mezi nosem a rtem

Anonymní
macuska32
Pardubice · Vytvořeno: 8. 7. 2021 · Poslední odpověď 29. 7. 2021

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jsem po druhé operaci nosu, ale nejsem spokojená s výsledkem ani tvarem nosu ani velikostí nosu. Je možné dosáhnout velikost nosu jak je na obrázku ? A ještě bych chtěla upravit uhel mezi rtem a nosem. Bylo by to možné? Můžete mi prosím odporučit nějakého doktora, který by byl ochotný opravit můj nos? Děkuji.

5 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    macuska32
    29. 7. 2021

    Dobrý den, na konzultaci jsem objednaná tak za cca 4 měsíce až. :D

  • Anonymní
    lucinkaHvezdicka
    Doporučený člen
    28. 7. 2021

    Máte pravdu, že výsledek operace se požadovanému tvaru moc nepodobá 😔. Koukala jsem, že jste dostala několik doporučení na specialisty na nosy. Byla jste u někoho na konzultaci? Držím Vám pěsti 🍀

  • Anonymní
    macuska32
    28. 7. 2021

    Dobrý den, podstoupila jsem reoperaci po roce. Já vím, že se nos formuje, ale určitě se mi kost nb chrupavka nezmenší. Tvar a velikost nosu zůstane. Zkušenost po první operaci. Tlakové masáže provádím každý den, 3x denně. Přikládám foto před operací. Dokonce jsem si psala s jednou holčinou, která byla operována tam kde já a měla po operaci větší nos než před operací. Taky byla nespokojena a šla na zákrok na jinou kliniku.

  • Anonymní
    lucinkaHvezdicka
    Doporučený člen
    28. 7. 2021

    Dobrý den, už jste po 2 operacích? V jakém časovém rozmezí? Operovaný nos se totiž formuje do svého stabilního tvaru až po roce od operace. Nepřidala byste na posouzení fotku i před operací?

  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    9. 7. 2021

    Dobrý den,
    podle fotografií máte špičku nosu již takovou jakou byste chtěla, je to tak? Což je fajn, protože operace špičky je jeden z nejnáročnéjších úkonů na rhinoplastice.
    Šlo by asi o kousek tvrdé části, ne?
    Koukněte na seznam klinik a lékařů specializovaných na operaci nosu.
    👉 https://www.estheticon.cz/chirurgove/plasticka-operace-nosu-rhinoplastika
    Na stránce také naleznete příběhy klientů, kteří již zákrok podstoupili. Můžete se jich na doporučení zeptat přímo pod jejich zkušeností.
    👉 https://www.estheticon.cz/pacienti/plasticka-operace-nosu-rhinoplastika
    Držím palce a dejte vědět jak jste se rozhodla.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.