Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Reoperace nosu - každá nosní dírka jiná

Anonymní
katerina619491
Praha · Vytvořeno: 11. 12. 2017 · Poslední odpověď 21. 2. 2019

Dobrý den, chci podstoupit už třetí operaci nosu, protože opět nejsem spokojená. Jak je viditelné na fotografiích, je můj nos stále křivý a mé nosní díry jsou každá jinak velká. Tento problém jsem už konzultovala s pl. chirurgem, ten však řekl ať to neřeším, že to není vidět. Já jsem opačného názoru. Zajíma mne jak rozsáhlá bude korekce a zda nejsou nějaká velká rizika. Poslední operace byla v roce 2013.

13 komentářů

Reklama
  • Anonymní

    wild6148000

    21. 2. 2019

    Napište si soukromou zprávu, veřejně vložený email může být zneužitý. Proto jsem ho raději smazala.

  • Anonymní
    LeonaRot
    19. 2. 2019

    **************

  • Anonymní
    Oddinka
    18. 2. 2019

    napíšu vám to do emailu, když ho sem dáte.

  • Anonymní
    LeonaRot
    18. 2. 2019

    Běžte k doktoru valkovi

  • Anonymní
    LeonaRot
    18. 2. 2019

    A mužu se zeptat kdo to dělal?

  • Anonymní
    Oddinka
    17. 2. 2019

    Tak ja jsem kazde rano opuchla a nos se pres den trochu spravi. Ale ty nosni dirky me opravdu stvou, sla jsem na septorhinoplastiku!!! Kvuli tomu, aby mi to narovnali a oni me vlastne narovnali jen koren nosu a tu prepazku, to by me udelali v nemocnici zadarmo! Je to smutne, ale chci zpatky svuj nos, ten uz mi bohuzel nikdo nevrati! ?

  • Anonymní
    LeonaRot
    15. 2. 2019

    Dobry den mužu se prosím zeptat jestli byla třetí operace?jakjste teď dopadla a popřípadě kdo ji delal

  • Anonymní
    LeonaRot
    14. 2. 2019

    Dobry večer mužu videt fotky?nesrovna se nic spis tvar nosu jsk kdyby nafouklyho si lehne.jdu po pěti letech k doktoru drazanovi.Nejlepsi je asi válka na reoperace aleje už doSt starý.

  • Anonymní
    Oddinka
    14. 2. 2019

    Dobrý den, chci se zeptat jestli jste šla někam na reoperaci nebo zda vás čeká u vašeho doktora? já byla tedy před 3mi týdny, měla jsem předtím křivý nos a křivou nosní přepážku. Tvar nosu mi udělali jiný, nelíbí se mi a kdyby byl alespoň rovně! ale norní dírku mám každou jinou a to samé s křídly nosu, jednu víš a jednu níž. pochybuji že se to za pár měsíců srovná. Přijdu si hrozně!

  • Anonymní
    LeonaRot
    5. 4. 2018

    Já mám také problém mám křivý nos špička na jedné straně masitejsi reoperace mě řekli dalších 55 tis.samozdrejme u někoho jineho

  • Anonymní
    celil
    29. 3. 2018

    Dobry den, mam stejny problem po prvni operaci. Kazda dirka jina, jedna strana hrotu vyssi a uplne kriva prepazka. Nechaou, ze je nas tolik a pak mame zbytecne podstupovat reoperace!

  • Anonymní
    Jitka3125
    Doporučený člen
    13. 12. 2017
    Nejlepší komentář

    Takze mate jiz dve operace za sebou, to fakt nechapu...to ti lekari nevidi? Plne vas chapu, ze jste nespokojena. Date za to penize , vytrpite si bolesti, podstoupite pooperacni omezeni a vysledek je tento. Nevim tedy jaky nosik jste mela pred prvnim zakrokem, ale jak zde radi pani prof, tak nechapu, proc to neudelali pri vykonu, resp.pri prvnim zakroku. Byla jste to resit s prvnim operaterem? Ten druhy zakrok tez provadel on? A jak sr k tomu vyjadril? Dekuji za odpoved. Kazdopadne nos nevypada nejak strasne, ja bych za nej byla rada, ale k operaci se nemuzu leta odhodlat. Ale kdyz uz clovek podstoupi plast.operaci, tak urcite ceka supr vysledek. Nevlozila byste fotku pred zakrokem vas puvodni?

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    · 12. 12. 2017

    protože se jedná již o třetí operaci , zvažte laskavě, že výsledek musí být zákonitě limitován předchozími výkony, tedy je to tak 50 na 50, že se vám bude skutečně plně líbit.. podle foto máte asymetrickou velikost zevních částí dolních hrotových chrupavek a velmi pravděpodobně vybočenou nosní přepážku, přeji hezký den prof dušková

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.