Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Po sundání sadry vypadal nos mensi

Anonymní
Petra805736
Plzeň · Vytvořeno: 14. 4. 2020 · Poslední odpověď 26. 4. 2020

Dobrý den, po sundání sádry, když mi doktor nalepil pouze pásky přes nos, jsem při pohledu do zrcadla byla v šoku, jak byl nos předtím velký a jak je nyní malinký, byl to šok z kontrastu, který jsem ani nečekala. Ale pokaždé, když jsem se šla doma podívat do zrcadla, jsem si uvědomila, že je to jen o zvyku a nos je vlastně roztomilý, i celý můj výraz obličeje vypadá najednou roztomile a to mi dělalo radost. Nos mi přišel kratší, malinký, dokonce špička byla malá, takový nosánek. Po sundání pásků z nosu však nos vypadal úplně jinak. Říkala jsem si, to opravdu celý efekt vzhledu nosu dělali jenom pásky, které na něm byli? Z profilu vidím, že už tolik netrčí z obličeje a je asi kratší, když se usměju, už nevidím tu dlouhou špičku. Zepředu však vypadá stejně velký jako předtím. Najednou mi přijde mohutný a delší, taky špička nosu byla malinká, až jsem se divila, jestli ji doktor zmenšil, jestli to vůbec lze. Teď je špička opět zpátky větší, jakoby se zvětšila, i nosní dírky mi přijdou větší. Zepředu tedy už změnu na menší nos poznat nejde. Chci se zeptat, jestli nos držel jiný tvar, protože ho držela sádra a pak pásky a teď prostě povolil, nebo až teď se projevil opuch? Čekala jsem, že bude nos větši po sundání sádry kvůli opuchu, ne že bude naopak malinký a o týden na to větší. Moc tomu nerozumím. Taky se chci zeptat, kdy bych mela uz lip dychat. Porad dycham pusou.

10 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    lucie293349
    Doporučený člen
    26. 4. 2020

    jojo ja to měla úplně stejný jako vy ale jestli se vám to nezdá,jdete co nejdřív na kontrolu a doktor vám přesně da nove pokyny jak znovu a třeba trošku jinak masirovat aby se to zkorigovalo tam kam ma a tak jak ma,bude to urcite dobrý,ted je ještě brzy na výsledek ale urcite to bude lepší než to bylo před operaci a budete spokojena tak jako ja,chce to cas,jak rikaji doktoři,nosy zrají dlouho ???

  • Anonymní
    Petra805736
    26. 4. 2020

    Moc dekuji za odpoved.. Myslite ze je normalni ze casem přestupuje otok porad vic na špičku? Ve predu mi spicka zacla trcel nahoru.. Z boku to taky vypadá spatne.. Spis se to zhorsuje.. Muze to byt pouze faze hojeni?

  • Anonymní
    Petra805736
    26. 4. 2020

    Myslim ze horní pulka se zlepsila. Ikdyz rano je nos cely nateklí. Ted se mi vsak porad zhorsuje spicka.. Nos mi neprijde cely vic do hora.. Ale ma nejaky divny hrbol ktery do hora trčí.. I z boku je profil v dolni casti macaty ? tohle se mi zaclo zhorsovat.. Zacinam se toho bat.. Co vam prosím reoperovali? Taky špičku?

  • Anonymní
    Petra805736
    26. 4. 2020

    Moc dekuji potesila jste me. Nejhorší je to rano, nis je cely natekly a velky, pak pres den povoli a porad zdaleka ne do původní podoby.. Avsak stale se mi zhorsuje špička ? porad jakoby roste.. Ted po vikendu mam spodni pulku nosu velkou macatou s hodne trčí.. Je to porad horsi.. Bojim se to mackat dolu, aby mi nespadla spicka, co jsem cetla, ze se stává.. Zacinaji se rozjizdet i nosni dirky ? budu cekat a doufat, uvidime co na to rekne doktor.. Snad mi sle ta spicka takhle nezustane

  • Dobrý den,
    konečný výsledek bude možné hodnotit až po roce od operace. V případě pochybností konzultujte přímo se svým operatérem.

    S pozdravem
    MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
    *************

  • Anonymní
    Fofolopi
    19. 4. 2020

    Dobrý den, úplně popisujete můj případ. Nakonec se mi udělaly z boku dva hrbolky. Nahoře, kde sekali nos a jak je spoj kostí a chrupavky. Ale nejvíc mi vadila ta "vytažená" špička. Masirovala jsem jak blbá...dokonce pak vylepovala. Přišlo mi, že čím víc masíruju, tím víc to natika... Pak jsem byla po 10.mesicich u Mudr. A tam jsem to ukázala. Hned mi byla nabídnuta reoperace. V lokále:-). Jsem skoro 14 dní po...nos teď vypadá stejně zalepeny i odlepený. Tak uvidím..jak to bude pokračovat. Možná to vážně chtelo na 2x.

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    · 18. 4. 2020
    Nejlepší komentář

    je otázka, zda jste měla opravenou nosní přepážku.. jinak je to otok, který bude reagovat řádově měsíce, hezký den prof dušková

  • Anonymní
    lucie293349
    Doporučený člen
    18. 4. 2020

    urcite se zjemni,stále tam jsou a budou otoky,to si ještě pockate na výsledek,buďte trpeliva,můj byl po sundání sádry to same,krásný,rovny,malinký,a pak začaly ty otoky a najednou se jakoby zvetsil,dnes jsem 5 měsíců po a už se začíná formovat a zjemnovat,opravdu se ted nepozorujte,masirujte a vyckejte,bude to dobrý ??

  • Anonymní
    Petra805736
    16. 4. 2020

    Jsou to tři tydny, vcera jsem zacla delat masaze. Chapu ze se nos meni a bude, ale necekala jsem ze tak rychle a tak radikalne. Muj doktor nechce nic rozebírat, pokaždé znervozni a zacne rikat, jak se nemam sledovat a podobne ? talze vubec nevim co cekat.. Doufam ze natekl az po sundani pasku a ještě se zjemní.

  • Anonymní
    lucie293349
    Doporučený člen
    15. 4. 2020

    a jak dlouho ste po operaci?už děláte masáže?nos se bude formovat cca rok.ja sem mohla dýchat zhruba po 2 měsících od operace

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.