Šla jsem na operaci nosu meho maleho hrbu na nose a zkrácení špičky. Po sundání sádry bylo hned znát,, že jedna strana špičky, špatně. Za 5 mesiců, že mi dr.špičku opravi říkal. 14.dnu pred opravou se mi udelal na nose pupínek v mistě, kdy byl pred tim malý hrb. Nebyl to pupínek byla to tvdra kůstka. Tak dr. volam, že se objevila i kůstka, v domění teda, že mě uspí úplně. Ne, že mě neuspal , řekl mi že hrb mi zbrousi a špička že je luxusni práce a že mi špičku opavovat nebude, at si jdu k psychiatrovi, pokud něco ja i lidi kolem vidi neco špatně.! Jsem řidička kamionů, zažívám na cestach všelico. Ale tohle mě udusalo! Nakonec brousil nos v lokálce, stříhal špičku. Uteklo 5 mesiců. Špička vypadaá takhle. Kost doufám na hrbu už nevyleze. Co mám dělat? Smířit se se špičkou?
Nos je hezky, děkuji.
.. až si dam srovnat male vychýlení, bude dokonaly. doktora-doktorku, ) ..prozrazovat nechci ani do soukrome zpravy.
Každopádně nejsem odborník, ten už to vidí jinak, profesionálně. ?
Můj názor je ze to mate krásné. Co bych dala za takový nosik. Kdo vás prosím operoval? Klidně do zprávy.
Dobrý den, mohu prosím vědět, kde jste byla? Děkuji.
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie
· 23. 4. 2019
Dobrý den,
souhlasím s vyjádřením kolegyně.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Děkuji, za odpověď a že vidíte to co já a okolí a že není to na psychiatra, ke kteremu mám jít, když něco takového vidím.
bohužel nemáte srovnanou přepážku a to dělá i deformaci hrotu, protože se asymetricky vytlačují chrupavky, hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.