Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Zkušenosti s labioplastikou

Anonymní
calzedoni
Praha · Vytvořeno: 11. 1. 2015 · Poslední odpověď 19. 2. 2023

Dobrý den, ráda bych podstoupila zákrok - labioplastiku v Praze. Byla bych Vám vděčná za recenze lékařů v této oblasti. U koho jste operaci podstoupili, zda byla např. jen lokální anestezie v pohodě a dalo se to vydržet. Zda výsledek v lokální anestezii byl dobrý. Jelikož jsem četla o tom, že celková anestezie je lepší z důvodu větší přesnosti a lepšího výsledku. Vaše tipy a zkušenosti mi moc pomohou. Předem děkuji :)

11 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    ProduceFruit
    19. 2. 2023

    Ahoj, kamoška byla na labioplastice v Bratislavě kvůli asymetrii stydkých pysků a byla spokojená. Měla lokalní anestezii a rehabilitace trvala cca 3 týdny. Také jsem četla o rozdílech mezi lokalní a celou anestezou, ale asi to záleží na tom, kdo jak snáší bolest, protože ona byla dost v pohodě..

  • Anonymní
    Alexandra_lesingrova
    25. 1. 2022

    Já se podělím s mojí zkušeností… kdybych se měla znovu rozhodovat, tak určitě nepodstoupím zákrok v lokální a. jednak je nepříjemné umrtvení, ale také se může stát, že výsledek nebude OK z důvodů nepřesností (každá strana jinak a nevypadalo to dobře - nebyl to pouze subjektivní pocit, ale i zhodnocení lékařů, kteří tento výsledek viděli, podotýkám, že operatérka je zkušená, dokonce zde má 100% bezchybné hodnocení..). Takže jsem se nakonec rozhodla na celkovou modelaci a v celkové a., nemohla jsem se rozhodnout lépe, nic nebolelo, prospala jsem se a bylo hotovo, špatně mi po narkóze nebylo, zkrátka jako kdybych jen spala, dokonce nic nebolelo ani následující hodiny/dny FAKT BEZ BOLESTI (to u první zkušenosti bylo peklo prvních pár dnů). Jako bonus si můžete vybrat z katalogu a úplně nejvíc si vážím přístupu pana doktora a celého personálu… jako v bavlnce :-) Takže za sebe ve zkratce: MUDr. Svatopluk Svoboda (konzultace v Praze a konzultace + operace v Kolíně), nechoďte “jen” na labioplastiku, ale na celkovou modelaci (jinak se může stát, že výsledek nebude dle představ) a za sebe preferuji celkovou anestezii.

  • Anonymní
    JarkaVitko
    21. 12. 2021

    Ahoj, já jsem také navštívila pana docenta Otčenáška z Labioplastika Praha. Rozhodla jsem se tam jít na doporučení od mé známé, která měla shodou okolností podobný problém. Proběhly první konzultace, kde jsem se dozvěděla vše, co jsem chtěla slyšet. Pak operace - několik týdnů trvá samozřejmě rekonvalescence a pak se to krásně zahojilo bez žádných komplikací. Musím říct, že s výsledkem jsem stále moc spokojená. V případě, že se rozhodneš, přeji brzké uzdravení a bez komplikací. :-)

  • Anonymní
    KlaraNov
    29. 11. 2021

    Ahoj, já bych ti z vlastní zkušenosti vřele doporučila tuto ordinaci:Doc. MUDr. Michal Otčenášek já byla na zákroku před 2 lety a teda chvíli se to hojí, ale jinak jsem čekala větší bolest. Docela mě překvapilo, jak hladce vše probíhalo a je vidět, že je pan doktor opravdu profesionál, protože jsem moc spokojená s výsledkem.

  • Anonymní
    petra58661802
    24. 4. 2020

    Ahoj, kamarádky v lednu podstoupila labioplastiku a říkala, že se cítila jak u zubaře ) Měla strach ale nebolelo to. Byla u http://www.ginnova.cz/ (chodím k nim na gynekologii:) )

  • Anonymní
    petra58661802
    22. 2. 2018

    Ahoj, Já jsem byla 10.12. na labioplastice kvůli příliš dlouhým stydkým pysku. Měla jsem vždy komplexy kvůli tomu. Byla jsem u doktora Michala Otčenáška z http://www.lekari-online.cz/lekari/otcenasek-michal . Mohu jen doporučit, bylo to bezbolestné.

  • Anonymní
    Dunka
    14. 1. 2015

    Ahoj!
    Já byla před měsícem. Zákrok proběhl v lokální anestezii, není to nic strašnýho a to musím říct, že jsem jinak extrémně citlivé vůči bolesti. Možná ti pomůže, když místo před tím potřeš povrchovým anestetikem (např. emlou).
    Hojení bylo docela nepříjemný, jsem hodně netékací, takže jsem měla pocit, že mám mezi nohama medicimbal, tak jsem si užívala na opiu... Týden jsem nemohla chodit prakticky vůbec, druhý týden hodně zajímavě... třetí už skoro v pořádku, to taky proběhlo vyndání stehů (a u toho jsem teda zařvala!!) No a teď je to tedy necelý měsíc a je to úžasný, nechápu, jak jsem to mohla mít předtím "jinak". Jsem nesmírně spokojená, určitě se neboj, protože jestli tě to trápí tak jako mě, tak je tohle obrat totální. Jinak v některých oblastech rány byly drobné dehiscence, z jedné jsem během průběhu hojení vytáhla asi 5ml koagulát... takže celkově krvácení z rány přestalo až někdy po těch třech týdnech, ačkoliv většina lidí takový problém asi nemá... Ještě bych dodala, že u mě největší důvod, proč jsem tolik let váhala je, že jsem stydlivá, nebyla jsem nikdy ani na gyndě a vlastně si nepamatuju, kdy jsem byla u lekáře... :) Good luck

  • Anonymní
    calzedoni
    13. 1. 2015

    super, děkuji moc, jdu mu zkusit napsat. A poslední dotaz, jaká byla cena, jestli nevadí? :)

  • Anonymní
    zuzana245041
    13. 1. 2015

    http://www.svatopluksvoboda.cz/

    Taky je mi 26 :) Držím palce ! Kdybys měla ještě jakoukoliv otázku, není problém.

  • Anonymní
    calzedoni
    13. 1. 2015

    ahoj, moc děkuji za zkušenosti. Jsem ráda za každou radu, taky se rozhoduju už strašně dlouho, tak 5 let, je mi 26 a už lituju, že jsem nešla dávno. Takže snad se konečně odhodlám a půjdu do toho. S tou injekcí máš naprostou pravdu, taky mám z toho stres, navíc taková citlivá oblast. Prosím napiš mi ještě křestní jméno lékaře, těch Svobodů je na internetu strašně hodně :D nebo aspoň kliniku. Děkuji moc :)

  • Anonymní
    zuzana245041
    12. 1. 2015
    Nejlepší komentář

    Ahoj...já byla na labioplastice 10.11, jsem cca 2 měsíce po operaci, už cvičím, plavu, chodím do sauny, žádný problém :-) Byla jsme u Mudr. Svobody, konzultace má v Praze, ale operace proběhla v Kolíně. O operaci jsem přemýšlela téměř rok, přečetla jsem si tisíc diskusí, nakonec jsem do toho šla a nelituji ani trošku. Měla jsem jít už dřív a netrápit se. Mudr. Svoboda provádí operace v celkové anestezii, jak píšeš, je to lepší, že je člověk prý celkově uvolněný a zákrok je přesnější, tak jsme to alespoň pochopila já. Já bych na lokální ani nešla, protože nechat si zrovna TAM píchat všelijaké injekce, nic pro mě, jsem srab :-) Takhle jsem v podstatě dostala jen jednu jehličku, když mi dávali kanylu. Jinak operace nebo spíš pooperační stav naprosto bezbolestný, z toho jsem byla mile překvapená.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama