Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

“Nespokojenost” po labioplastice

Anonymní
Ahoj12345
Chrudim · Vytvořeno: 1. 11. 2019 · Poslední odpověď 17. 11. 2022

Dobry den, podstoupila jsem jednostrannou labioplastiku pred 6ti dny. Mela jsem pravý pysk rozdeleny v horní části ( u kapuce) na 2 listy. S doktorem jsme se domluvili na odstranění tohoto listu a celkove zmenšení pravého pysku, aby zmizela asymetrie. Bohuzel jsem se pana doktora nezeptala na přesný popis “odstraneni” listu navic. Prisil mi ho ke klitorarni kapuci a k horni části pysku (u klitorisu), tzn. kus kůže navic na prave straně kapuce, takze asymetrie a navic boule nad stehy, která tomu jeste přidává na nesymetricnosti. Klitoris se mi tímto manévrem odhalil a tak nejak zvláštně posunul, jako kdyby mi ten pysk prisil primo na nej, nevypadá to dobre.. Boule nad kapuci je tuha a boli pri doteku. Co se tyce pysku, ten je stejne dlouhy jako ten levý, to je fajn :) ale kvuli prisiti te kůže i k tomuto pysku, se pysk rozšířil a je ted širší nez ten levý. Takze to zase vypada v nerovnováze. Jizvy se mi take moc nelibi, zdají se křivé a hodne viditelné, ale u toho vim, ze to chce cas. Akorat blízko vchodu jsou na pysku jakési mramorovite útvary, jakoby seskladane jizvy. To se zlepsi? Bude to pak “hladké” ? Jinak se hojim dobre a rychle. Po 4 dnech mi zmizely stehy.. coz nevim jestli je v poradku. Ale asi jo, nekrvacim, kazdym dnem je to lepsi. Jen mam nejake tuseni, ze uz se celkovy výsledek operace moc nezmeni. Hlavne co se tyce te kapuce.. tam uz asi pocitam s dalším zákrokem + hráz.. Prosim uklidněte me, ze to jeste vsechno splaskne a bude to symetrické a alespon trochu hezke, ne jen s nohama u sebe... DEKUJI
(Foto pred zakrokem bohuzel nemam)

11 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Ilianedzelska
    17. 11. 2022

    Jak to řešili,kdo to tak udélal,musím psát jméno,taky mám z togo problém,hrůza,jak to zahájilo,Delaware Ginnova

  • Anonymní
    Ilianedzelska
    17. 11. 2022

    Jak vám to dopadlo,co dělali

  • Anonymní
    Eagleraya
    21. 4. 2021

    Dobrý den, jsem necelé tři týdny po oboustranné labiopastice a na jedné straně mám od začátku stejný útvar pod klitorisem, jako vy na fotkách. Popravdě jsem si od operace jistá, že už nezmizí...lékař na kontrole mi tvrdil, že kůži jinak nemohl přišít a proto tam takovýto záhyb musel vytvořit...nejsem plastický chirurg, ale moc to popravdě nechápu. Ráda bych se vás zeptala, jestli a jak jste to dál řešila? Budu vám moc vděčná za odpověď. A.

  • Anonymní

    Anonymní

    17. 9. 2020

    Dělali vám to v celkové anestézii ?

  • Anonymní
    Ahoj12345
    19. 2. 2020

    Bolestivé to není, sex naprosto v pořádku :)

  • Anonymní
    Ahoj12345
    19. 2. 2020

    d

  • Anonymní
    Aki
    14. 2. 2020

    Dovolte prosím ještě jednu otázku. Je prave bulka s odstupem času od operace bolestiva ( sex, těsné kalhoty) nebo se jedna “pouze” o esteticky problém?
    Díky ?

  • Anonymní
    Ahoj12345
    13. 2. 2020

    Dobrý večer, momentálně to vypadá o dost lépe. Všechno samo tak nejak splasklo. Problemem zustava bulka nad klitorisem ( jak to tam doktor šil, tak se vytvorila a je videt), ta tam je tedy pořad. Operovaný pysk je špatně zašitý, tudíž je jakoby natržený, nedošitý, to je taktéž vidět.
    Jsem uz skoro pul roku po operaci, takže vim, že tohle už je konečná. Na reoperaci mám rozhodně v plánu jít, ale až tak za pul roku.
    Snad Vám moje odpověd k něcemu byla. Přeji hezky zbytek večera.

  • Anonymní
    Aki
    13. 2. 2020
    Nejlepší komentář

    Dobrý den, mohu se prosím zeptat jak jste s odstupem času postupovala? Popřípadě jak se situace vyvíjela? Byla nutná další operace nebo se to “upravilo samo”. Mám stejný problém. Děkuji Vám.

  • MUDr. David Tomášek

    · 5. 11. 2019

    Jestli se nemýlím, byla Vám provedená jednostranná labioplastika podélným řezem. Musíte počkat do úplného zhojení a řešit situaci až tak po 3 měsících od operace. Pokud musím provádět korekci a reoperaci tak vždy čekám jeden rok po zhojení. Je to sice dlouho, ale nespěchejte. Jizvy dříve jsou ještě nezralé a mohlo by dojít k jinému dalšímu problému.
    Určitě se pak obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

  • IP Beauty

    · 2. 11. 2019

    dobrý den je potřeba počkat až se rána zcela zahojí. Zdá se mi že ta růžová tkáň není klitoris, ale část labia. Počkejte ještě alespoň měsíc, než to celkově zhodnotíte. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama