Ahoj, jak jste na tom byly holky po třech týdnech po labio?ja mam stále stehy a už mi jsou nepříjemné .. doufám, ze se vše hojí jak má a jsem jen netrpěliva.. pysky jsou stále dost citlivý, prosím uklidnete mě 🙂
Dobrý den, kde jste byla na operaci prosím? Sháním teď lékaře, ke kterému na to půjdu, Děkuji za odpověď
Koalko, beruško, fotky nejsou moc kvalitní, ale za mě to vypadá moc dobře. Na nějaký zánět to nevypadá.
Předpokládám, že jsi v kontaktu se svým lékařem. Pokud jsou stehy vyjímatelné asi ví, proč ti ještě nechal. Radši o týden déle, než aby se ti rány rozthly třeba v práci.
Tato tkáň se opravdu zle hojí 😉 vydrž!
Já se dívala zrcátkem snad každou hodinu 😃 jestli se něco neděje. Rány se povrchově zatáhl až skoro po měsíci, bylo to celkem peklo 🙈 pak už to šlo rychle.
Ahojky, kde jsi na tom byla prosímtě? Máš fotku i před?
Zdravím Vás Koalko,
je to krásně odvedená práce. Nechtěla byste se s Vaší zkušeností podělit i v příběhu?
👉 https://www.estheticon.cz/create-review 👈
Jak říkají naši lékaři, menší otoky mohou přetrvávat i delší dobu a definitivní tvar získá operované místo za přibližně 6 týdnů, po této době pak může pacientka začít opět žít pohlavním životem.
Každopádně bych se obrátila na Vašeho lékaře.
Přeji hezký den a dejte vědět
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.