Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

LABIOPLASTIKA - nespokojenost po operaci (je možná oprava?)

Anonymní
Lie
Nový Jičín · Vytvořeno: 12. 2. 2023 · Poslední odpověď 15. 5. 2023

Dobrý den. Dlouho me trápily velké (malé) stydké pysky, které mi precuhovoly, trapily me při sexu, při sportu, chození a to nemluvím psychicky o pohledech během převlékáni. Po porodu a během těhotenství se to ještě zhoršilo, proto jsem se rozhodla to konečně ve svých 29letech rict své gynekolozce, která mi domluvila labioplastiku laserem v nemocnici. Teď me to mrzi mnohem víc a místo toho, abych byla rada tak jsem uplne zdrcený výsledkem a vzhledem po odstranění. Jsem po zákroku 3tydny a gynekolozka mi řekla, ze vzhled už je definitivní a že to vypadá dobre. Já vůbec nejsem s tímto spokojena a dost me mrzi, ze jsem si o tom nezjistila víc a nesla na plastickou chirurgii. Přítelovi se výsledek nelíbí taky a já jsem celkove zklamaná. Rada se zeptám odborniku, příkladam fotky, zda se s tím bude dat ještě neco dělat nebo ne a kde se muzu obrátit. Jsem opravdu nešťastná a nevypadá to proste hezky, mrzi me to ale s tímto jsem nepočítala. :( Moc dekuju za Vaše názory a odbornou pomoc.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    ajka766572
    15. 5. 2023

    Lie ... ja to mám vyrezané všetko ... aj krytoris úplne ... bolí to veľmi ... nemôžem normálne močiť ... a pošvový vchod nemám chránený vôbec ... ani močový vývod ...

  • Anonymní
    naty161
    27. 2. 2023

    Ahoj, skus oslovit pani doktorku Skulavikovu. Pracuje v Bratislave. Mozno by ti vedela pomoct s reoperaciou..

  • Anonymní
    Lie
    12. 2. 2023

    Tohle nevypadá vůbec pekne. Jsem zdrcená

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama