Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Plastika - prodloužení podle Džordževiče a Petroviče

Anonymní
MiroslavVladim
Praha · Vytvořeno: 15. 3. 2024 · Poslední odpověď 22. 3. 2024

Existuje v ČR někdo, kdo operaci prodloužení podle profesorů Džordževiče a Petroviče provádí, tedy navíc s autologním bionženýrským implantátem místo hrudního štěpu? (Jedná se o vložení protetické výplně mezi konce corpora cavernosa a glans. Implantát se bioinženýrsky vytváří z kmenových buněk získaných z vlastního tuku liposukci, jako vzorový materiál se používá vlastní mikroštep buď hrudní chrupavky, nebo z boltce ucha.) V závislosti na neurovaskulárním bundlu zdroje uvádějí prodloužení o 2-4 cm, což se ovšem nedá předem odhadnout.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    MiroslavVladim
    22. 3. 2024

    Netvrdím, že jde o triviální věc, to ne a má rozhodně limity. Ale dokazuji, že možné to je. Pokud bude od teď někdo tvrdit, že ne, nezbývá než konstatovat, že jde o lež.
    Dodatek: odsátí tuku se provádí z podbřišku, což zvýrazní efekt.Pro stejný efekt je možné použít plastiku kožní řasy mezi šourkem a penisem.
    Operace nevylučuje následně uvolnění vazů, ale některé zdroje to nedoporučují, případně až s odstupem, kvůli použivání trakčního strojku, který může komplikovat hojení.

  • Anonymní
    MiroslavVladim
    22. 3. 2024

    Původní dokument

  • Anonymní
    MiroslavVladim
    18. 3. 2024

    Nenapsal jsem, že s podobnými implantáty, ovšem kožními, má zkušenosti popáleninové oddělení Vinohradské nemocnice. Jsou od firmy ze Svícarska a samozřejmě slouží k léčbě defektů po popáleninách. Jestli by byly použitelné nevím.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama