Vytvořit téma

Téma: Obličej a krk

Uvažujete podstoupit ošetření obličeje nebo krku, ale stále máte pochybnosti? Na fóru zaměřujícího se na tvář a krk najdete ty nejlepší tipy!

Operace víček - smutné a unavené oči

katerina619491
· Vytvořeno: 8. 12. 2017 · Aktualizováno: 17. 12. 2017

Dobrý den, mám zájem o operaci horních víček. Je mi 25 let ale bohužel už mám pocit, že mé oči vypadají unavené a smutné. Je možné operací má víčka vylepšit, jak velké zlepšení mohu očekávat a jak trvalý je zákrok?

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

26 komentářů

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Lusaline
    17. 12. 2017

    Přesně tak Olunko,
    Na reoperace jsem se zamozreme ptala a bylo mi řečeno že snížit vysoký řez na horním víčku sice lze, ale byli mi vysvětleny rizika které nejsem ochotná podstoupit (jen chci podotknout že lékařka je vedoucí okuloplasticke komory ve Španělsku- špička ve svém oboru který je v Evropě poměrně nový, a u nás v ČR myslím ještě neexistuje ).

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Lusaline
    17. 12. 2017

    Mně to taky tak připadá :)

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • senderka2
    17. 12. 2017

    ..Mám pocit,že mudr Vraspirová přesně chápe jak chce klientka vypadat...a má onen estetický cit pro to ,jak toho nejlépe dosáhnout..škoda že je tak daleko:/

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Oluna
    17. 12. 2017

    aha,takže skalpelem už to nelze napravit...nebo tedy jste to ani nechtěla,nebo vám to nebylo nabídnuto spíš...škoda že sem nepřijde někdo,kdož to zažil..reoperaci skalpelem,nejen výplněma a neřekl by něco o efektu reoperace,výsledku a dodal srovnávací fotky,to by bylo nejlepší,ale asi tu nikdo takový není zatím...xx majda nevím,jak to dopadlo s ní,kdy měla po opce malý očička a uvažovala o nějaký nápravě..právě ty výplně jsou jen dočasný,to tedy takto budete chodit do konce života nato...nebo co s tím...já to pravý horní víčko mám beztak trochu odlišný než to levý,vidět to je,dokonce i někdy otejká,takže něco se tam tou operací narušilo,ta proběhla už před rokem a půl takže by to mělo být dávno usazený a není,je to přecitlivělý a reagující na vnější podněty a hlavně je ta mezera prostě širší než na levým.taky nevím jestli by to šlo řezem ještě "srovnat"...ten tuk asi může kolikrát dost pomoct,ale musí to bejt fakt zkušenej citlivej lékař,protože i to se dá dost dobře zkazit,jak sama říkáte a je to tak...chtěly jsme být hezčí a ted jsou s tím akorát starosti..ale to se dopředu nikdy neví,spousta ženských to má pěkný a jsou spokojený,někdy set to nepovede,což by se stávat nemělo,není to hop nebo trop,prostě řemeslník taky by neměl postavit já nevím blbě komín kterej pak spadne....ten se dá opravit,sic to stojí peníze,ale opravovat pokažený ksichty to stojí především tu ženskou nervy,slzy,akorát má trauma ze zpackaný operace,tam se to špatně asi napravuje pak i ta duše raněná tím vším..chce být hezčí ,mít ze sebe dobrý pocit ještě pár let než bude patřit do starého železa a dopadne to potom naopak a ted babo raď...

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • katerina619491
    16. 12. 2017

    S panem M. P. mám taky své zkušenosti, tak Vás chápu. :-)

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Lusaline
    16. 12. 2017

    Přesně tak,
    Řez je velmi důležity, bohužel u mne je názorně vidět jak někteří operateři provádějí stejný řez zřejmě naučený ve škole na všechny typy oči. Bohužel na oči musí být doktor nejen výborný plastický chirurg ale také velký estét. Protože pokud se zrovna tato takto,, banální,, operace nepovede její náprava je velmi velmi složitá a existuje málo lékařu kteří to opravit umí.
    Ps:Mne se odpovědi paní doktorky Vraspirové velmi líbí

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Lusaline
    16. 12. 2017

    Dobrý večer,
    Víčka roperovana nemam, paní doktorka to opravdu spravila botoxem a kyselinou Hyaluronovou, tím vysoký řez vicek jako kdyby poklesl, bohužel to není na trvalo a musím chodit co 5 měsíců dopichavat. Přemýšlím o přenesení tuku do horních vicek (to by bylo celkem trvale řešení) bohužel se toho celkem bojím protože pokud by se to nepovedlo může to mýt velmi Skaredy nopravitelny důsledek. Oči mi opravují u nás ve Španělsku(paní doktorka je Okuplasticky chirurg) , v životě už bych si na ně doktorem P. nenechala sáhnout!
    Takže ve shrnutí zpackana práce doktora M. P. Me stojí ročně!, 2500 euro.
    Dávejte si všechny dámy velký pozor!

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • sovina
    16. 12. 2017

    já bych se hlavně u plasticky víček bála toho efektu prasečích očiček,na který si tu některé uživatelky stěžovaly.Každá chceme spíš ten mandlový tvar oka a po této operaci se možná někdy právě tento tvar spíš potlačí...Ale reagovala tu někde v diskuzi o (prasečím tvaru) očiček nějaká paní doktorka a ta napsala přesně to co si myslím i já,že záleží na tvaru řezu který se provede.

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Oluna
    16. 12. 2017

    ted už máte ty oči zase hezký,určitě to pomohlo reoperovat,co vám s tím dělal doktor konkrétně aby se to levý ztažený zkrácený a vrásčitý víčko trochu uvolnilo a pohled zas projasnil..musel něco ještě naříznout a uvolnit jakoby zpátky..neumím si to vůbec představit jak ta náprava probíhá,jestlipak vám přesně popsal co s tím míní udělat a nakonec udělal..kyselina h.to už potom doplnila do toho hezkýho tvaru konečnýho...ale co dělal se skalpelem,to by mě teda moc zajímalo..ale vypadá to ted pěkně,tamto bylo opravdu šílený,tak aspon že už jste ted klidnější a spokojenější,tak to má být...O.

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Lusaline
    15. 12. 2017

    Máte podobný typ oči jako jsem měla já. Pokud chcete vidět jak špatně by to mohlo dopadnout podívejte se na můj příspěvek. Ja Vám rozhodně operaci nedoporučuji, zkuste vyplne horních vicek restylan(juvederm) a botox. Bohužel v ČR výplně horních vicek máloktery plastik dělá. Přikládám fotky. První foto jake jsem měla oči před operací, druhá fotka 5 měsíců po zpackane blefaroplastice, třetí fotka je po částečné opravě zpackane operace a vyplní horních vicek kyselinou hyaluronovou.

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • senderka2
    13. 12. 2017

    V čr se pořád plastika bere spíš jako nápravná(nebo omlazující z hlediska věku) ..pokud chcete být ale pouze krásnější (v jakémkoliv věku)a změnit své přirozené dispozice na takové ,které jsou považovány za atraktivnější ,je to bráno jako zbytečnost...Což ale neplatí u prsou, jak jsem si všimla,tento zásah mladým slečnám nikdo vehementně nevymlouvá ačkoliv jde o zásah mnohem nebezpěčnější ,než je uříznutí kousku kůže na víčku:) .V zahraničí je to uplně běžný standart a ušijí vám prakticky cokoliv ,co si zaplatíte.Pokud chcete změnit jakoukoliv svou přirodní geneticky danou proporci směrem k větší kráse nemají s tím problém.Je to každého volba....V naší zemi vám to budou vymlouvat s rčením,že máte být ráda že jste mladá a zdravá a z toho že nejste uplně nejkrásnější ze všech si nemáte dělat hlavu..jsou důležitější věci::)) my ženy ovšem víme ,že v dnešní době je vzhled kladen na první místo v čemkoliv.

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • intuicia
    Doporučený člen
    12. 12. 2017

    Máte krásne oči, operáciu nepotrebujete; odložte ju o takých desať rokov

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    · 10. 12. 2017

    Zkuste se zamyslet nad liftingem obočí. Zdraví Dr. Tomášek

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    · 10. 12. 2017
    Nejlepší komentář

    vážená paní, podle foto myslím , že jste vždycky měla plná horní víčka, což je obecně vzato velice hezké a sexy, nicméně teď je na foto viditelné nepatrné povadnutí, které vám dělá maličko ostřejší okraj, je to samozřejmě řešitelné blepharoplastikou, která ale musí být velice jemná, přeji hezký den prof dušková

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • katerina619491
    10. 12. 2017

    Moc Vám děkuji Oli, určitě se do ničeho hnát nebudu a nejprve to poradně promyslím.
    Hezký den :-)

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • Oluna
    10. 12. 2017

    ahoj,jen pouhý názor amatérky a té která to již podstoupila/mě to začlo padat na řasy až někdy po čtyřicítce.../-možná trochu mírně spadlejší to máte zřejmě od pradávna,ale i tak souhlasím se zkušenými doktory pány tomáškem a vrbickým...nechte to být,zatím neřezat.zkuste promyslet třebas svůj celý život,jestli nejste smutná,nemáte starosti,i to kolikrát se vrazí do "čumáku",i pohledu..u mě teda 100%..no a pokud teda v tomto to nevězí,zkuste neinvazivní metody a halt uvidíte,jestli časem se váš výraz změní a rozhodně to zkonzultovat na více místech,samosebou že mnozí vás budou hnát do operace,ale ostatní poradí něco neinvazivního a vy se jistě dobře rozhodnete .pak dejte po čase třeba vědět,jak vzhlížíte a jestli jste spokojená a pohled se projasnil..tak at se zadaří,olina.

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • katerina619491
    10. 12. 2017

    Děkuji za Váš názor, určitě budu dále přemýšlet, ale o nějakém samovolném zlepšení pochybuji, mám takové víčka co si pamatuji. Pro představu ještě vkládám další fotografii.
    Hezký den

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    · 10. 12. 2017

    Při vší úctě si troufám tvrdit, že naše mladá generace nemá soudnost. Dle Vaší fotky je váš nález zcela přirozený a ubírat kůži dle metody blefaroplastiky nemá význam. Kůže je mladá tažná a stav se brzy vrátí do původního vzhledu. Souhlasím s kolegou Hlavou, že na to nejste vhodná. Přenáším své a zkušenosti svého učitele prim. Dr. Fahouna, z původního Ústavu lékařské kosmetiky v Praze, který toto tady dělal 40 let. Bohužel i naše mladá generace kolegů si neuvědomuje, že stav kůže se ve vašich letech nemění k horšímu ve srovnání s generací klientek předchozí a kvalita kůže zůstává stejná, tedy do třiceti je v zásadě hodně elastického vlákna ve srovnání s kolagenním a operace je vhodná později. Přes to jsem si všimnul v odpovědích nabídky k operačnímu výkonu.
    Jediné mé doporučení je - rozmyslete si to. Snad je možný lifting obočí endotinem, zvýrazní to vzhled střední etáže obličeje a je to možné provádět v jakémkoliv dospělém věku.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • janca86458
    10. 12. 2017

    Krásný den, věk neni rozhodujíí byla jsem na plastice vrchních víček někdy v 28 letech, měla jsem tedy pokles až na řasy..... jak tu byla poslána fotka níže tak tak nějak by to mohlo opravdu vypadat.... nebo i dost mi ted "modelovala" slecna se rasy aby vyraz zlepsila, po 5 letech zase vicka popadla i kdyz ne tak kriticky..... dost take dokaze botox vyhladi se vrasky a i pohled je jiny... take osobni zkusenost, ale to nelze hdnodit z jedne vasi fotky.....

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

  • katerina619491
    9. 12. 2017

    Moc Vám děkuji, vypadá to skvěle. Zkusím někoho šikovného najít. :-)

    Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
