Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Horní víčka přístrojem PLEXR?

Anonymní
mirk6152864
Brno · Vytvořeno: 4. 2. 2016 · Poslední odpověď 21. 9. 2017

Dobrý den,chtěla bych se optat na možnost operace horních víček přístrojem PLEXR.Zda je šetrnější než klasická skalpelem.Děkuji

18 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Oluna
    21. 9. 2017

    teprv ted koukám že jste byla na plexru už před rokem a půl....--sem si nevšimla datumu a brala jsem to že to máte čerstvý..takže tedy jak to nakonec dopadlo?byla jste na tom skutečně 3 krát...?co na to vaše pleť..jak se to hojilo..jaký výsledný efekt..jste spokojená..?...nebo jak řikáte něco v tom smyslu že vás ten skalpel jednou taky nemine....fotku byste vložila ted po roce a půl,jak to máte?...děkuji.

  • Anonymní
    Marci344107
    20. 9. 2017

    no je fakt, že vám to opravdu vyhladí vrásky, ale postupem času se kůže vytahuje dál, takže klasika bude určitě výraznější a dlouhodobější

  • Anonymní
    hana574120
    20. 9. 2017

    Zdravím a děkuji za informaci a ať se daří.☺

  • Anonymní
    Oluna
    19. 9. 2017

    zdravím,ano taky mi přijde že tam nevznikl nový prostor mezi řasama a víčkem,což by řezem vznikl..vše má asi svoje,zkušenosti s plexrem tu asi nějaké jsou,1 paní to má moc hezký a znova na to nejde,ani tedy nic takovýho nepsala,na jmnémo uživatelky si nepamatuju..ale neumím si představit,když tam toliko působí to teplo a "pálí se to ",jít na to ještě 2krát....au au........ono řez taky může být auau....třeba vyndavání váčků jsem cítila sakra po čertech...ale klasický řezání pak už ne..no otázka je právě co to vypalování s tou pletí udělá dál....to už budete vědět vy pak po čase jako zkušenost....my to nevíme a doktoři to asi tedy moc nepoužívají jak tak čtu,jsou zastánci klasiky....O.

  • Anonymní
    Marci344107
    18. 9. 2017

    Medicalcentrum Jamarti
    na Slevomatu má pravidelné akce, má ordinaci v Karlových Varech a v Pardubicích
    při zákroku to nebolí, ke konci to už trochu pálí, ale ta bolest je malá, dá se to

  • Anonymní
    hana574120
    18. 9. 2017

    Dobrý den,kde vám to stálo 2300,-?? V Plzni to stojí 7500,- a chtěla jsem se zeptat bolí to při zákroku???Hana

  • Anonymní
    Radmila
    26. 2. 2016

    Děkuji....mrknu na to. :)

  • Anonymní
    Marci344107
    25. 2. 2016

    plexr řeší jizvy, akne, vrásky,víčka horní- pokud se chcete informovat, tak se zkuste zeptat zde: **************, určitě poradí,

  • Anonymní
    Radmila
    24. 2. 2016

    Určitě ve vašem případě, při horším hojením ran, je zřejmě Plexr citlivější. Já tento způsob neznám. Možná byste mě mohla poradit, zda bych i já se svými spodními víčky, mohla žádat ošetření, tímto přístrojem...Vím, že nejste kompetentní, ale třeba jste si všimla při čekání...a možná i při řešení vašeho problému, že někdo řeší tímto způsobem i dolní víčka....děkuji Radka

  • Anonymní
    Marci344107
    24. 2. 2016

    Dobrý den Radmilo,
    děkuji za váš názor, úprava Plexrem mě stála 2300 Kč, i když půjdu 3x víc platit nebudu, jen doufám, že výsledek bude dobrý.
    Myslím si též, že klasika skalpelem je určitě lepší, ale při mé smůle se toho bojím.
    Co když zrovna já budu mít potíže o kterých píšou, a které se občas stanou, i přes veškerou péči lékařů - slzení očí, špatné mrkání...
    Proto jsem zvolila plexr.Také rozhodlo to, že vlivem alergie, kterou mám, se mi všechny rány na pokožce hojí asi tak 4x pomaleji, než zdravému člověku.
    Bála jsem se, jak dlouho se mi budou ty stroupky po plexru hojit, ale za týden se sloupaly !!! a bylo to v pohodě - to jsem si oddechla.

  • Anonymní
    Radmila
    24. 2. 2016

    Jak se tak dívám,myslím si, že páni doktoři mají pravdu..není nad klasickou metodu. Nevím kolik stojí zákrok přístrojem PLEXR, ale když si představím kolikrát musíte jít znovu na ošetření, tak bude klasická metoda zřejmě levnější. Jsem 5 let po operaci horních i dolních víček klasickou metodou a stále je to OK. Možná jen dolní víčka bych trochu chtěla i vylepšit....ale ty byly bohužel horší hned do roka po operaci. Takže to zatím neřeším a počkám si. I tak to je stále pěkné. Není nad šikovného pl. chirurga. :)))

  • Anonymní
    Marci344107
    23. 2. 2016
    Nejlepší komentář

    Dobrý den Jani,
    jizvy nemám, jak bych mohla, když při úpravě očí Plexrem vás neřežou, jen spálí přebytečnou kůži. Ale spokojená moc nejsem, jelikož jak vidíte na fotkách, velký rozdíl před a po zatím není, tak proto musím ještě 2x.

  • Anonymní
    Jana259020
    23. 2. 2016

    Marci, máte to hezké, jizvička není skoro vidět. Jen slyším poprvé, že, když jsou víčka hodně spadlá, že se musí na zákrok znovu a to už po měsíci? Neumím si to představit? Ale ráda se nechám také od odborníku-lékařu poučit.

  • Anonymní
    Marci344107
    22. 2. 2016

    Dobrý den, já byla na zákroku plexrem 13.2. 2016, hojení a vše kolem bylo bez problémů. Jelikož mám dost spadlá víčka, dozvěděla jsem se, že budu muset jít víckrát. Nyní 9 dní po zákroku, mám víčka citlivá, kůže je vyrovnaná a jemná.Na další zákrok půjdu po měsíci. Ráda bych se zeptala odborníků, jak moc může tepelné zatížení pleti při ošetření plexrem pleť poškodit, a zdali jí vůbec může poškodit.
    Přikládám foto: první dvě fota-před zákrokem,další foto 2 dny po,poslední 2 fota 9 dní od výkonu

  • Klinika Laser Esthetic

    · 5. 2. 2016

    Dobrý den, osobně nedoporučuji, klasická metoda má nejlepší efekt. Plexr, lasery apod. mají své vyhraněné indikace a ne každý je na tento typ zákroku vhodný. Bude Vám určitě vše vysvětleno při osobní konzultaci s plastickým chirurgem.
    S pozdravem
    MUDr. Pavel Hlava

  • doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.

    5. 2. 2016

    Určitě šetrnější z principu není (je navíc tepelné zatížení). Ve světě existuje řada opravdu šetrnějších technik, typu harmonického skalpelu, ale u nás lidé neakceptují nižší cenu. Ad hoc ale tyto výkony provádíme.

  • MUDr. David Tomášek

    · 4. 2. 2016

    Potvrzuji slova kolegyně. Co jiného může být šetrnější než lidské ruce šikovného a zkušeného plastického chirurga.
    Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí

  • prim. MUDr. Blanka Vraspírová

    · 4. 2. 2016

    Dobrý den, dle mých 25 ti letých zkušeností je nejlepší, nejšetrnější operace horních víček klasickým nožem. zdraví Dr. Vraspírová

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.