Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Ztvrdlá jizva

Anonymní
Alex428017
Praha · Vytvořeno: 3. 1. 2017 · Poslední odpověď 9. 1. 2017

Dobrý den, jsem přibližně dva měsíce po podstoupení částečné obřízky. Hojení proběhlo v pořádku. Nicméně stále mám problém se stahováním zbylé předkožky. Ve stopořeném stavu se mi podaří předkožka po troše cvičení stáhnout, ale již ji nemůžu přetáhnout zpět. Toto zřejmě z důvodu mé ztvrdlé jizvy. V klidovém stavu to při troše pomoci přetahovat jde, nicméně ztvrdlá jizva stále dělá velké problémy. Můj dotaz se týká, zda tato jizva povolí a stane se stejně poddajnou jako okolní kůže. Jak tomu pomoci? Doufám, že existuje způsob, jak jizvu rozmělnit. Chci se vyhnout reoperaci. Předešlá operace tak stav s fimozou moc nezpepšila. Děkuji

6 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Karel
    9. 1. 2017
    Nejlepší komentář

    Já jsem měl slabou fimózu vzniklou s opakovaných zánětů. Takový nepružný prstenec na předkožce, podobně jak to máš ty. Řešil jsem to 3 roky, protože jsem se úplné obřízky hrozně bál. Ale zlepšení bylo vždy jen dočasné, a pokud nějaké trvalé, tak za ty 3 roky možná o 5%, což je nic. Sebral jsem odvahu a šel na chirurgický zákrok, po kterém mám zúžené místo pryč jizva je posunutá ZA ŽALUD. Nyní s tím nemám žádné potíž a jsem spokojený. Mohu ti to jen doporučit.
    Sex s blbě fungující předkožkou je málo uspokojující pro tebe, ale i partnerku, a ta může časem hledat lepší sex jinde. Což si chlap někdy neuvědomí.

  • Anonymní
    Alex428017
    8. 1. 2017

    Děkuji všem za reakce.
    Jak už jsem psal, úplné obřízce bych se rád vyhnul. Proto se teď snažím co nejvíce věnovat jizvě. Snažím se provádět tlakové masáže a mažu Contractubex. Nejvíce jizvu cítím při erekci, kdy v plné erekci jizva přiškrcuje. Proto se snažím hledat co nejvíc zkušeností na povolení jizvy.
    Budu doufat v tvrzení pana Tomáška a snad to časem vše vyzraje a povolí. Kdyby měl někdo další zkušenosti s rozmělněním jizvy, budu rád. Doufám v lepší zítřky.
    Děkuji

  • Anonymní
    vladimir293441
    8. 1. 2017

    To je Váš názor,podle mne je vzhlednější jizva u žaludu, která po půl roce není ani vidět.

  • Anonymní
    Jan245970
    7. 1. 2017

    Ahoj. O možnosti druhotné fimózy vzniklé jizvou vás měl lékař informovat. V Praze právě kvůli této komplikaci některé nemocnice částečnou obřízku nedělají. Doporučuji jizvu odstranit, protože za ty komplikace v sexu a s kondomem to skutečně nestojí. Pokud se bojíte ztráty citlivosti u úplné obřízky, tak vám doporučuji zvolit obřízku, kdy stávající vnitřní předkožka vám zůstane zachována, a odstraní se jen ztvrdlá jizva a pak kůže směrem k břichu. Tedy penis bude vypadat jako po úplné obřízce a jizvy bude dál od žaludu. Získáte všechny výhody úplné obřízky, při zachováni citlivosti. Navíc tato obřízka se hojí rychleji, než částečná ob, takže i návrat do normálu je rychlejší.
    K panu Tomáškovi na tento zákrok asi nechoďte, protože ona naopak upřednostňuje maximální odstranění vnitřního citlivého listu předkožky a jizvu blízko žaludu.

  • Anonymní
    vladimir293441
    4. 1. 2017

    Mne se vše srovnalo tak po půl roce - jizva , vzrušivost atd.Nebojte se zajít tam,kde vám to dělali, od toho tam jsou,poradí vám.
    Já jsem si vše hradil sám a nemusel jsem.Ale jsem spokojený s přístupem na úrovni.
    Mazejte krémem, já jsem používal calcium pantothenicum krém a je to v pořádku.

  • MUDr. David Tomášek

    · 3. 1. 2017

    Někdy to trvá déle, kdy vše vyzraje a povolí otok. Řešte to se svým operatérem tak po 3 až 4 měsících.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    ************
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama