Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Špatné hojení po obřízce

Anonymní
Zdeno13
Praha · Vytvořeno: 20. 3. 2020 · Poslední odpověď 29. 12. 2022

Dobrý den, Ve FNKV v praze mi dne 22.2 byla provedena celková obrizka ze zdravotních důvodů s frajerem (penisem) jsem si prošel peklem po nechranenym sexu. Je to uz cca 4 týden po operaci fotky jsou 2 dny stare ale moc se toho nezměnilo, otok po obvodu stehů stále nemizi, stehy jsou uz vypadane, v průběhu nejspis z důvodu noční erekce se mi 2 stehy prorizly a utvorilo to nevzhlednou trojuhelnikovou (dehiscenci) díru pod uzdickou + boulicky asi od stehů kolem te díry, vypadá to strasne. Na kontrole mi doktorka rekla ze se to hojí dobře,ze se vytvoří stroupek a zatahne se to. Kontrola byla pred 5 dny zadnej stroupek zadna změna rozlezle je to pořád stejně s živou spodinou, otoky pořád stejný,boulicky stejný,sice nic nebolí neteče,nehnisa. Na špičce zaludu kde končila uzdicka se ze stehu udelala mini boule viz.foto nemizi. Četl jsem hromadu příběhů jak chlapi byli komplet zahojeni do 30 dnů a vypadá to skvěle ale u mě? 14 dní neshchopenka klidovej režim koupání v heřmánku,mazanim betadynkou,chlazeni,hygiena. Mám strach z reoperace(na plastiku zrovna finance nemam) dalsiho protahovani problémů které se tím měli vyřešit, jsem psychicky vydeptanej, nosím si to do prace a nemuzu se na nic pořádně soustředit a nejhorsi pomyšlení na sex se zjivenym frajerem nebo ted jeste s tou dehiscenci vubec. Jsem psychicky odolnej vůči snad vsemu kromě tohohle problemu s frajerem uz si toho zažil dost a ještě se bát ho vytáhnout na holku me děsí. Na kontrole doktorka říkala že se utvoří stroupek a vse se zahoji dobře,par dni sem tomu věřil,jenže stroupek nikde,změna takřka zadna díra se nezaceluje. Mě přijde že jizva je nerovnomerna,vyboulena...atd. Posuďte z fotek. Děkuju za odpověď s pozdravem Z.

10 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    ProduceFruit
    29. 12. 2022

    dobrý den, konzultovali jste to s urologem? Mohu doporučit článek, který vám pomůže správně se připravit na vyšetření u lékaře.

  • Anonymní
    Karel
    3. 1. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahoj Zdendo.
    Po 2-3 měsících to bude vypadat trochu lépe, ale hezké to moc nebude. Nemocnice řeší zdravotní stránku věci a navíc obřízka je pojišťovnou velmi špatně hrazená. Takže celý zákrok sfouknou za 20 min. A po zdravotní stránce jsi v pořádku. A asi to dělají tak škaredě běžně, proto paní doktorka neviděla u tebe nic zvláštního. Já byl na soukr. urologii v Brně. Zákrok trval více jak hodinu a stehů jsem měl podstatně víc, a taky mi řekli, jak omezit noční erekce, aby se stehy neprořezávali. Vyjde to výrazně levněji než plastiky v Praze. I s přepsáním se ti výlet do Brna rentuje. Pokud bys chtěl vidět jak mi to udělali, tak napiš. Sem veřejně, ale fotky dávat nebudu.

  • Anonymní
    pea926918
    2. 1. 2021

    Problém je ve špatném přístupu nemocnice k pacientovi. Můžete to reoperovat, nicméně je třeba najít dobrou plastickou chirurgii. Většina jsou to šašci ti chirurgové, takže na tom nešetřete penězi.

  • Anonymní
    Jerry919776
    8. 6. 2020

    Ahoj Zdeno, zajímalo by mě, jak jsi dopadl? Já byl na frenuloplastice, jizva zhojená relativně hezky, ale mám tam takové dva malé bílé puchýřky. Člověk bych řekl, že to skoro nic není, ale sex s tím je nereálný. Tak mě zajímá, jestli jsi byl na nějaké korekci.

  • Anonymní
    Zdeno13
    26. 3. 2020

    5 týden, nevira ve finální hezkej výsledek přetrvává. Možná to moc sleduju, masturbovat nemuzu a mit sex s přítelkyni uz vubec. A oba mame vcelku strach jak to bude třeba za půl roku vypadat i s maximální péči o jizvu.

  • Anonymní
    Zdeno13
    26. 3. 2020

    Ještě dotaz, koupil jsem dermatix na jizvu, čekám až se mi to pod uzdickou zatahne. Začnu mazat a otazka zni jestli se ten dermatix nebude nejak prát s tím aescinem?

  • Anonymní
    Zdeno13
    26. 3. 2020

    Dekuji za reakci, uvidím jak to teda dopadne, rozhodne se snažím být v klidu ale kdykoliv se na frajera podívám. Ten hlas v hlavě "no ty vole, ty vole no jak tohle dopadne"

  • Anonymní
    Zdeno13
    26. 3. 2020

    Děkuji za reakci, promazavam betadinkou a časté sprchovani se snažím dodržovat. Volal jsem na ambulanci kde mi to dělali, tentokrát jsem hovořil s doktorem a ten mi regulérně na popis mého problémů odpověděl "nebude to asi vypadat ,jak jsme předpokládali" . Poradil Aescin na ty otoky a mazat. Jasně , na druhou stranu doktorka pri kontrole 13.3 20 mi rekla, ze za pár měsíců se můžu objednat na kontrolu a nejaky ten "vyrustek"by se ambulantně odstrihl. Ok kdybych byl cca po půl roce opravdu nespokojen. Co by jsem s tím mohl udělat a kolik by stála korekce u odborníka?

  • MUDr. David Tomášek

    · 26. 3. 2020

    Zase tak špatně to nevypadá (až na ty stehové jizvy). Ale věřte, že se vše spraví, chce to jen trpělivost. Promazávejte Betadinem, po časté toaletě třeba 10x denně.
    Zdraví Dr. Tomášek

  • Anonymní
    Honza862276
    24. 3. 2020

    Zdravím Zdeno, kdysi jsem také absolvoval obřízku a hojení jizvy a malé "bouličky" trvalo déle, než mi lékařka předpovídala. Tvrzení, že po 30 dnech je možný sex, je liché. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že sex byl až po dvou měsících. Po jednom měsíci to šlo tak akorát masturbovat. Moje doporučení je vydržet. Rozhodně mi pak pomohly tlakové masáže. Honza

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama