Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Recenze na kliniku Sanus Hradec Králové

Anonymní
Chuan
Pardubice · Vytvořeno: 4. 10. 2017 · Poslední odpověď 6. 10. 2017

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat , zda má někdo zkušenosti s klinikou v Hradci Králové Sanus. Jsem tam objednaný na obřízku, ze zdravotních důvodů. Nastudoval jsem si bedlivě vše o obřízce, typech a také jsem se poradil jaká by byla pro ně nejlepší. Mám zájem o obřízku těsnou něco mezi vysokou a nízkou a odstranění uzdičky , typ operace rukáv. Při nástřihu se sešívá těsně pod žalud? Nechtěl bych se nechat znetvořit.

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní

    wild6148000

    6. 10. 2017

    Chuane, tady vidíte jednotlivá hodnocení pacientů: https://www.estheticon.cz/pacienti/obrizka zkuste napsat těm, co už mají zákrok za sebou soukromou zprávu nebo pod příspěvek, snad se dozvíte co potřebujete. Držím palce

  • Anonymní
    Chuan
    6. 10. 2017

    Omlovám se ,opravuji ...by chtěli aby jejich chlouba byla co nejkrásnější a výkoná

  • Anonymní
    Chuan
    6. 10. 2017

    Ahoj Jane,
    Chtěl jsem spíše reakce těch,kteří obřízku tam podstoupili a jak jsou sní spokojeni.Také jsem chtěl vědět zda měli s tamním doktorem konzultaci a vyšetření před stanovením termínu.Já jsem byl na doporučení svého urologa, dostal jsem termín od sestry a doktora jsem neviděl. Nevím zda to je normální postup, jestli ano a doktor to se mnou zkozultuje den před zákrokem, tak jsem v klidu ,ale jestli ne a mám si někomu lehnout pod nůž a vůbec nevjedět jaká obřízka mě čeká, tak mám velký strach. Jsou různé typi obřízek a každý by měl dostat ten spravý typ podle zdravotních komplikacích které má, něco jiného je, když obřízku podstoupíš dobrovolně z estetických důvodu,ale i ti keří jí potřebují ze zdravotních důvodu by nechtěly aby jejich CHLOUB byla co nejkrásnější a výkoná.

  • Anonymní
    Jan245970
    5. 10. 2017

    Tady se ptáš špatně. Doktor, na jiného doktora neřekne nikdy nic špatného. Tak maximálně se vzájemně pochválí. A pokud ti jde o obřízku rukáv (Sleeve Resection), tak tuto metodu umí MUDr. Petr Pachman z MEDICOMU.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama