Dobrý den, Chtěl bych se zeptat , zda má někdo zkušenosti s klinikou v Hradci Králové Sanus. Jsem tam objednaný na obřízku, ze zdravotních důvodů. Nastudoval jsem si bedlivě vše o obřízce, typech a také jsem se poradil jaká by byla pro ně nejlepší. Mám zájem o obřízku těsnou něco mezi vysokou a nízkou a odstranění uzdičky , typ operace rukáv. Při nástřihu se sešívá těsně pod žalud? Nechtěl bych se nechat znetvořit.
wild6148000
Chuane, tady vidíte jednotlivá hodnocení pacientů: https://www.estheticon.cz/pacienti/obrizka zkuste napsat těm, co už mají zákrok za sebou soukromou zprávu nebo pod příspěvek, snad se dozvíte co potřebujete. Držím palce
Omlovám se ,opravuji ...by chtěli aby jejich chlouba byla co nejkrásnější a výkoná
Ahoj Jane,
Chtěl jsem spíše reakce těch,kteří obřízku tam podstoupili a jak jsou sní spokojeni.Také jsem chtěl vědět zda měli s tamním doktorem konzultaci a vyšetření před stanovením termínu.Já jsem byl na doporučení svého urologa, dostal jsem termín od sestry a doktora jsem neviděl. Nevím zda to je normální postup, jestli ano a doktor to se mnou zkozultuje den před zákrokem, tak jsem v klidu ,ale jestli ne a mám si někomu lehnout pod nůž a vůbec nevjedět jaká obřízka mě čeká, tak mám velký strach. Jsou různé typi obřízek a každý by měl dostat ten spravý typ podle zdravotních komplikacích které má, něco jiného je, když obřízku podstoupíš dobrovolně z estetických důvodu,ale i ti keří jí potřebují ze zdravotních důvodu by nechtěly aby jejich CHLOUB byla co nejkrásnější a výkoná.
Tady se ptáš špatně. Doktor, na jiného doktora neřekne nikdy nic špatného. Tak maximálně se vzájemně pochválí. A pokud ti jde o obřízku rukáv (Sleeve Resection), tak tuto metodu umí MUDr. Petr Pachman z MEDICOMU.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.