Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Přetahování předkožky po frenuloplastice

Anonymní
SpankyCZ
Praha · Vytvořeno: 11. 4. 2018 · Poslední odpověď 13. 4. 2018

Dobrý den, cca před půl rokem jsem byl na Frenuloplastice kvůli natržené uzdičce. Po zákroku jsem ovšem nemohl plně přetáhnout předkožku přes žalud, a pak jsem nasadil Hydrocortison, nyní po půl roce zase, a pořád mám bílé pupínky okolo předkožky, nevím jestli je to normální.. Mast používám pouze 1 denně před masturbací. Taky bych se rád zeptal, zda je normální, když při erekci nejde stále plně přehánout předkožka přes žalud, ale jde to až po třeba minutě, kdy to zkouším.. Stále se bojím kvůli tomu pohlavního styku, takže jsem ještě žádný neměl. Masturbace nebolí, ovšem žalud se stále trošku ohýbá.. Taky někdy cítím takové tahání v místě zákroku. Děkuji.

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Karel
    13. 4. 2018
    Nejlepší komentář

    Byl jsem taky na Frenuloplastice, a taky jsem měl podobné problémy, a později jsem s tím měl ještě další problémy. Po čase jsem se rozhodl pro obřízku, kterou se to všechno vyřešilo. Mám obřízku středně vysokou a těsnou. Jsem hodně spokojený, a můžu ti ji jen doporučit.

  • Anonymní
    SpankyCZ
    12. 4. 2018

    Byl jsem na kontrole u mého pana doktora, a řekl mu problém s přetahováním, zeptal jsem se, jestli Hydrocortison pomůže, řekl že to můžu zkusit, že mi to určitě neuškodí.

  • MUDr. David Tomášek

    · 12. 4. 2018

    Výsledek vypadá pěkně. Kdo Vám naordinoval hydrocortison ? Ten Vám to vysvětlí....
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama