Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Po frenuloplastice - bolest při přetahování

Anonymní
SpankyCZ
Praha · Vytvořeno: 2. 10. 2017 · Poslední odpověď 9. 11. 2017

Dobrý den, v pondělí (25.9.) jsem byl na frenuloplastice kvůli krátké uzdičce která při sexu bolela + nešla mi přetáhnout pořádně předkožka při erekci přes žalud. Rána se hojí, ale při erekci stále nejde pořádně přetáhnout předkožka přes žalud. Jde jen těsně za žalud, a už i tak mě bolí za zužená kůže, a myslím, že i ta rána. V normálním stavu předkožná jde stáhnout skoro nadoraz, ale také to trošku bolí. Na fotce je vidět, kde je ten zužený prstenec, nad ním, kde jsou poslední stehy, je vidět, jak je to místo takové vyboulené, nevím jestli je to natelké a nebrání to ve volném stažení předkožky. Obřízku v žádném případě nechci, mám ještě vyčkat než se rána zcela zahojí a pak hledat nějakou variantu nebo se to hojením spraví? Eventuálně jaké jsou další možnosti? Děkuji.

8 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Petr604522
    9. 11. 2017
    Nejlepší komentář

    Doporucuju pockat, az se to uplne zahoji. A pokud to pak bude treba, tak zkus specialni cviceni na rozsireni zuzene predkozky a/nebo prodlouzeni uzdicky. Obecne plati, ze pokud tkan neni zjizvena, tak je velka sance na uspech.

    Je treba cvicit pravidelne kazdy den, nejlepe nekolikrat denne pokazde asi 5 minut a neprehanet to se silou - musi byt citit mirne tahani, ale ne bolest. Cvik muze mit vetsi efekt, pokud se provadi behem sprchovani nebo koupani a/nebo pokud se pouziva kortikoidni mast (ta cviceni velmi usnadnuje, ale bez nej samotna nema efekt). V cviceni je treba pokracovat asi 4-6 tydnu po dosazeni vysledku - to plati urcite u roztahovani predkozky, u uzdicky si nejsem 100% jisty, ale logicky by to melo byt podobne.

    Prikladam dulezite zdroje informaci:
    - obrazek cviku primo na kratkou uzdicku (angl. frenulum breve)
    *******************
    - cely anglicky navod (i na fimozu)
    ******************
    - zkusenost Petera Nemceka s lecbou fimozy (viz jeho komentar pod otazkou)
    *******************

  • Anonymní
    Karel
    5. 10. 2017

    Na obnažený žalud jsem si asi dva měsíce zvykal, ale vhodným prádlem se to dá hodně upravit. Mě se plastika uzdičky hojila déle než obřízka a celkově byla plastika déle nepříjemná, než obřízky. Možná taky tím, že plastika se mi hojila ve vlhku, zatímco obřízku, jsem chtěl napnutou, tak se vše hojilo pěkně v suchu, a bez problémů. Na zvyknutí si na obnažený žalud, mám od známého urychlovák. Ale tady to tady asi není vhodné, takže když tak mi napiš přes soukromou zprávu.

  • Anonymní
    SpankyCZ
    5. 10. 2017

    Zvykl jsi si rychle na obnažený žalud? A co rekonvalescence, myslím tím jak dlouho se to celkově cca hojilo. Já u frenuloplastiky neměl žádný otok (maximálně ta boulička na konci) ani zarudnutí, hezká práce, tak snad to bude podobné u případné obřízky..

  • Anonymní
    registrovany_u583189
    5. 10. 2017

    Ja to mel taky na soukrome uroklinice, zadna nemocnice, nevim, kdes k tomu prisel, navic i kdyby, nevim, v cem by mel byt rozdil, kazdopado nemel jsem to zadarmo, ja sel do obrizky dobrovolne, protoze se mi to proste libi. Ja mel obrizky dve a prvni taky nekrvacela, jenom ta druha. Radsi sem dej foto pred a po :-)

  • Anonymní
    Karel
    4. 10. 2017

    Měl jsem to podobné. Nejdřív plastiku uzdičky. Výsledky rozpačité, zúžené místo po plastice horší. S odstupem času obřízka, ale na soukromé urologii, ne jak "temerkrasavec". Pět minut po zákroku jsem už chladil. Díky tomu otok malý krvácení žádné. Po obřízce nemá po předkožce ani stopu. Kůže pěkně napnutá. Celkově velká spokojenost.

  • Anonymní
    SpankyCZ
    3. 10. 2017

    Ono jde o to, že ten zužený prstenec jsem měl i před frenuloplastikou, a doufal jsem, že se to tím spravý, ale nejspíše nic, ale je to divné, dřív jsem mohl normálně sexovat a vše bylo ok i s tou krátkou uzdou (ten prstenec netuším jestli mám od mala) .. Byl jsem dnes u doktora, a nevidí na tom nic špatného, ale předepsal mi Triamcinolon, kdyby to nepomohlo, tak prý jedině celková obřízka:) Tak uvidíme časem. :)

  • Anonymní
    registrovany_u583189
    3. 10. 2017

    Chtit po tydnu od frenuloplastiky optimalni stav elasticity kuze je hodne sobecke a ignorantske. Me po celkove obrizce natekl penis na sirku dvou prumernych penisu, kdyz jsem jel po operaci domu, tak to navic krvacelo jako z mlade panny, jsem se vylozil obrouskama jako batole. Dejte tomu cas, porad se v tom nerejpejte a nehrajte si s tim, na to mame zensky a za par tydnu to bude cajk.

  • Prim. MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic

    · 3. 10. 2017

    Dobrý den, uvolnění uzdičky je provedené velmi dobře a patrné hojení je ok. Samozřejmě, že po zákroku odeznívá určitý otok. Zatím vyčkejte , zda otok a zúžení povolí. Ale spíše si myslím, že předkožka je primárně zúžena a řešením by byla obřízka. Event. pravidelná masáž a napínání kůže v oblasti prstence by teoreticky mohlo pomoci.
    Zdravím Dr.Horyna Pavel

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama