Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Obřízka, přílišná citlivost penisu

Anonymní
Adolf
Praha · Vytvořeno: 7. 12. 2017 · Poslední odpověď 25. 8. 2020

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat na můj případ, je mi 22 let, přítelkyni sem ted měl 3 roky, ale co mě trápí je můj penis, když je klidnej tak naprosto v pořádku přetáhnu kůžičku až za žalud a nikde není problém, obřízku nemám, ale když sem byl malej tak mi prý doktorka zkracovala předkožku abych mohl bezbolestně přetáhnout, máma me měla hlídat jestli je vše v pořádku a já sem ji vždy řekl ze ano a nikdy sem neřešil jestli tomu doopravdy tak je. Začalo to když jsem sem měl s partnerkou sex a zezačátku to dost bolelo, ale časem mi přišlo že se kůžička roztáhla a nebylo to tak hrozné. Mám ale stále problém s červenou korunkou kolem penisu která je strašně zužená a připadá mi ze tam mám obrovskou citlivou zónu, předkožku přetáhnu malinko za žalud a když sem plně napumpován tak se mi tam právě vytvoří ten prstenec a pak při sexu mi připadá že ejakuluji moc brzo než bych si představoval, připadá mi ze sem zespodu tohoto místa ( strana uzdičky) hodně citlivěj, někdy sem ejakuloval do minuty a nemám pocit jako by tomu šlo zabránit žádnými cviky nebo myslet na neco jiného, můj penis je úplně napnutej a občas vypadá jako by měl prasknout a silně mě to psychicky trápí, kuzicka kolem penisu je při sexu červená, cítím jak sem tam dole úplně napnutej, hodně sem to cítil když sem ejakuloval a dali jsme druhé kolo, ale můj penis uz byl mrtvej po tom tlaku jakej do něj šel, hlavně jsme to měli při sexu ve sprše kdy mi voda nedělala dobře na penis a předkožka me až bolela, dnes uz to není tak hrozné.

Jakou byste měli radu? Obřízka? Cviky? Uzdička? Myslím ze by mi pomohlo to znecitlivět na spodní straně penisu nějakým zákrokem, přidám 2 fotky dělané na rychlo ve sprše 1. Normální stav 2. Erekce ještě bych nejraději poslal 3. Fotku jak vypadá penis při sexu ( víc napnutej a červené zužený prstenec je více nateklej)

Edit: to že si přetáhnu předkožku u klidného stavu je tím že můj penis se hodně zvětší když má erekci tím pádem je pak kůžička zužená a dráždí mě to a vyvolává velmi rychle ejakulaci.

Když bych mohl někam v Praze přijít na poradenství byl bych moc rád a případně nějaký ten zákrok bych podstoupil, hodně mi na tom záleží.

Děkuji Adolf, ❤️

22 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    V0id
    25. 8. 2020

    Zajímavé a užitečné počtení. Jen snad dotaz na určení linie řezu a vytahání kůže vnějšího a vnitřního listu po zákroku. Nějakou představu kde bych to chtěl "šmiknout" mám, ale nevím jestli a o kolik se to může časem vytáhnout. Chápu že si to bude po zákroku klidně rok sedat a u každého to může být jiné, ale jak hodně s tím mám počítat. Chtěl bych asi úplnou, těsnou a nízkou, tedy vnitřní nechat 1cm a vnější jak to vyjde. Konzultace mě teprve čekají. První moc nedopadla, tak na toto téma nepřišla ani řeč.

  • Anonymní
    Karel
    14. 5. 2018
    Nejlepší komentář

    Ahoj Adolfe.
    Ty fotky jsi nahrál v rozlišení 96x96 bodů, takže to má na obrazovce rozměry 2x2cm a není tam vůbec nic vidět! Proto ti asi ani nikdo neodpoví. Nejspíš jsi místo fotek nahrál jen náhledy :-(
    Z třetí fotky je vidět světlý kožní val tvořený vnitřním listem předkožky. Co je na něm špatně? Doktor ti nechal část erotogenní vnitřní předkožky. Pokud ti to vadí, můžeš si nechat udělat obřízku nízkou a jizvu přímo do žlábku za žaludem. Z estetického hlediska super, ale počítej s poklesem citlivosti. Při této estetické nízké ti současně odstraní i celou uzdičkovou oblast. První dva obr. v příloze. Toto je vhodná varianta pro muže, kteří chtějí vyřešit předčasnou ejakulaci.
    Druhá varianta je jen malé zkrácení vnitřní (světlé) předkožky, ale požádal o dostatečné zkrácení té vnější kůže (obřízka hodně nakrátko). Tím se zlepší estetický vzhled při zachování citlivosti – poslední čtyři obr.

  • Anonymní
    Adolf
    11. 5. 2018

    Dobrý den,
    tato stránka mi velice pomohla. 9. Února sem podstoupil obřízku z důvodu relativní fimozy a nemůžu si jí vynachválit!
    Co mi dělá poslední dobou problém je úzkost kůžičky (nevím jestli se tomu dá říkat předkožka). Jakmile sem se vrátil do sexuálního života tak se mi po nějakém čase začala natahovat kůžička v oblasti stehů a začali se tam dělat takové malé stroupky které si sám nahmatám při stopoření (je cítit že se kůžička velice hodně natahuje, až to nezvládá). Včera se mi na místě vytvořila malá jizvička, lehce to pálilo.

    Čím by to mohlo být způsobeno? Jizvama po zákroku? Jsou lehce tvrdé. Slyšel sem něco o mastičce na roztahování? Pomohlo by to? Reoperace někde na plastice?

    Přikládám foto jak mám penis ze 70% stopořen a takto bych si představoval že by při plné erekci byl "navolno"

    Foto 1: 2. Měsíc, idealní stav (byla nějak více natáhnutá kůžička a šlo to snadno bez tahání)
    Foto 2: Tady máme těch 70% a jak bych si představoval případný vzhled. (při plné erekci není vůbec vidět vnitřní lis a mám tam pocit úzkosti v prstenci za žaludem)
    Foto 3: Zmizí nebo vstřebají se někdy ty části předkožky obklopené okolo žaludu? Jen při erekci

    Za jakoukoliv radu budu moc rád! Děkuji

  • Anonymní
    Adolf
    9. 3. 2018

    Ahoj, začal sem právě masírovat v oblasti jizvy, poslední 2 stehy sem měl na uzdičce, dal sem si vanu, vzal tyčinku do uší a začal v místě stehů stimulovat a stehy sami odpadly, píše se ze se jim nemá moc pomáhat, ale tohle bylo už po 3. Týdnu tak sem měl strach s trochu tomu pomohl, dole se ty stehy drželi a když sem se snažil je vytahnout tak to ještě tahalo, takto to slo úplně samo jak se trochu rozmočili. Jinak sem zatím spokojený, citlivost mám trochu vyšší, ale to je tím ze je to čerstvé jak sem psal, naopak sem rad ze mám citlivost v pořádku a nemám žádný slepý bod. V tomhle sem měl asi “štěstí” ze sem tam tu cévu neměl, jen malou pihu která měla 1/2 Cm v oblasti předkozky a ta je pryč. Bal sem sem plné erekce jestli třeba neublížím jizvě, ale už je to vyzkoušené, cítím se i na sex s kondomem, ale nebudu nic riskovat! Vcelku mi nevadí ta Hrubá kůže, lépe si mi masturbuje, ale spíš mám strach aby se mi ta kůže zase po čase zase nesmrskla a při erekci tam neměl opět červený pruh.

  • Anonymní
    Hamlet
    9. 3. 2018

    Tohle není jizva hned za žaludem, to bývá tak 2-3mm. Máš to s výškou obdobně jako já cca 1 cm, ono asi dost záleží jak se ti to časem vytahá. Ten otok je prý normální, ale někomu splaskne po pár dnech (můj případ) a u někoho to může trvat ještě pár měsíců po zákroku.
    Jinak já jsem cca 24. den po zákroku, včera jsem to nevydržel a musel jsem si ho taky ***. Do pár minut jsem byl hotový, takže nějaké ztráty citlivosti se nebojím. :D
    To co mě trápí je, že mi stále nevypadaly všechny stehy, tak nevím jestli tomu nepomoct nůžtičkama a pinzetou.
    Další problém je jedno místo, kde dříve končila výrazná céva a byla tam při zákroku přerušena. V to místě mám takovou vypouklou bouličku, která se ne a ne zmenšovat. :(

  • Anonymní
    broucek593496
    9. 3. 2018

    Hele, hoji se ti to hezky, otok bude polevovat, chce to cas, ja to mam jeste o chlup tesneji za zaludem, jako ty. Ano, tady se dela hlavne obrizka nizka, nevim proc, vzdyt vetsina chlapu je tady hetero, tak by se jim citliva kuze hodila k sexu s holkou vice, nez mit k dispozici jenom tu hrubou kuzi. Ja budu mit od obrizky dva roky za par tydnu, taky to bylo dlouho zhrubly a stazeny, ale to proste casem povoli. Ted to mas cerstve, je to pro tebe novy zazitek, takze se moc skoumas, coz je ok, az si na sebe zvyknes, tak ti to neprijde. Ano, citlivost je na zacatku vyssi, cloveka to samotneho vice vzrusuje, ze ma proste jiny penis, vic si ho v tech kalhotech uvedomujes, ja tedy prvni tydny na kole, to lechtalo hodne, ale ted uz ani nevim, ze ho tam mam. A jmenuje se to Contractubex :-).

  • Anonymní
    Adolf
    9. 3. 2018

    Píše se 28. Den po obřízce, což jsou přesně 4 týdny a chtěl sem se zeptat na názor. Hlavně mě zajímá co ten lehký otok ( nebo co to je) když mám penis v klidném stavu tak tam mám takovou korunku (jak jsou jizvy). Dnes sem začal mazat propolisovou mastí a contrabutex ještě ani nezačal používat. Dále sem si všiml že při erekci mam jizvu mám hned za žaludem, což nevím jestli to pan doktor neměl trochu více posunout, ale nemohu soudit, je to přece jen 4 týdny. Masturbaci provozuji velice opatrně, ale jen tak že dráždím ve sprše kůžičku k žaludu a je to úplně jiný pocit než dříve, pocituji ještě velkou citlivost. Přikládám fotografie z 9. 3. 0:45 - Když se mi na to někdo ozve budu jen rád, už sem prolezl zahraniční forum, ale tam ty fotky jsou úplně jiné, dělají tam spíše vysokou obřízku která by také určitě nebyla na škodu.

  • Anonymní
    Karel
    1. 3. 2018

    Taky mě to po OB dole tahalo. Ale pokud máš ten uzdičkový úpon (tu šlachu) pryč, tak počítej, že nejpozději do 6 měsíců se ti to rozvolní. Mně zůstala část toho uzdičkového úponu a tak to trvalo déle. Pomáhá masturbace, krém s vit. E co si dávají těhotné na břicho nebo rovnou vit.E (Marnys Tekutý vitamín E 30 ml) jak na kůži tak vnitřně.
    Před OB jsem tahání probíral s plastickým chirurgem a řek, že je hloupost, že by se to nerozvolnilo. Rozvolní se vždy, jen u někoho dřív.
    Na tlumení erekce po obřízce, jsem použil velmi, velmi pevné slipy, a spal jsem dobře.

  • Anonymní
    Hamlet
    21. 2. 2018

    Heh to máš dobrý, já mám 9. den, zbytky po hematonech a na masturbaci raději nemyslím. :)
    Máš tam výraznější otok na vnitřní předkožce, prý čím je jí víc, tak to víc napuchne a déle trvá než odpadne, ale je to individuální. Mě to splasklo po 2 dnech ledování hned po zákroku.
    S tím Contrabuxem bych byl opatrný, mám někde v poznámkách, že po tom jizva může zhnědnout. Zásadnější jsou spíš tlakové masáže a nějaký jednoduchý krém na promaštění (propolis krém).
    Ber to jako babský rady z internetu, tak to kdyžtak prodiskutuj s doktorem/operatérem.
    Docela ti závidím, že ti odstranili uzdičkovou šlachu, se mnou o tom operatér nechtěl moc diskutovat. :) Navíc mi tam dali nějaký odolnější stehy (pomalejší rozpad) a pořád to píchá přesto je to pěkně srostlé a já už bych rád začal sportovat. :(

  • Anonymní
    Adolf
    21. 2. 2018

    Edit: Doktor mi na erekci napsal Dyazepam nebo jak se to jmenuje, bral sem to první týden, dále nepoužívám. Mám pocit jako kdybych při operaci chytl erekci a už mi dopředu řekl abych bral alespon 5 dní prášky aby mě to nebudilo při erekci, musím říct neprobudil sem se ani jednou, jen v nemocnici sem nemohl spát, ale to bylo nudou a furt sem jenom ležel a pracoval s NTB.

  • Anonymní
    Adolf
    21. 2. 2018

    Ahoj, děkuji že si rozvinul tuto debatu. Chci se podělit o zkušenosti a zážitek, Dnes je tomu 11 dní co sem podstoupil obřízku a musím říct že se mi to hojí luxusně, jen dole na uzdičce to mám trochu ještě "nedomrdlé" Měl sem strach protože se mi předkožka v klidném stavu dala přetáhnout skoro přes celý žalud! To se dělo pokud pinďovi byla třeba zima a zmenšil se na své minimum a to mi dělalo starost. Dnes je situace taková že předkožka se stáhla a je v 90 procent za žaludem i když se zmenší! To sem čuměl jako buk jak se to vyvinulo a měl sem z toho opravdu radost. Toto pondělí sem šel na kontrolu a strávil tam asi 1 minutu, sundal sem kalhoty, v té době tam byly krásné slečny buď ze zdrávky nebo z vysoké školy ( asi 5 jich tam bylo) a všechny se museli jít podívat jak vypadá luxusní circumcize a řekla že už nemám ani ničím mazat a jen se dále hodně sprchovat, ptala se mě jestli mi vypadali všechny stehy tak sem jí řekl že celkově asi jen 3 z 17 stehů a ona že v pohodě a že je určitě nemam tahat násilím že odpadnou sami, stejně si dám vanu a po vaně zkouším na vrchní straně trochu za ně zatáhnout jestli neodpadnou, některé jdou sami a některé stále píchají (hlavně ty u uzdičky, tam je nechám co nejdéle ať se to tam uzdravuje co nejrychleji) Dneska mám na vrchní straně už jen jeden steh a zbytek je po straně nebo jak sem psal dole. Měl sem radost z toho že doktorka řekla že to je luxusní práce a všechno na co sem se chtěl zeptat že by mohlo být zlé okamžitě vyvrátila a řekla že tohle je opravdu ukázkové a ptala se jaký doktor mi to prováděl. Nějak sem se toho chytnul a večer zkusil lehce masturbovat, nechtěl sem porušit stehy tak sem tak nenapínal a takzvaně sem jen "pohoňkával" trvalo to asi 20 minut, ale nakonec to dopadlo skvěle, měl hlavně úplně jiný prožitek z toho, takový ten prvotní orgasmus co chlap zažije netrval 1-2 vteřiny, ale třeba 15 vteřin! Což bylo úplně úžasné (beru v rezervu to že sem nemasturboval těch 10 dní, ale takhle sem to neměl ani poprvé) Já jen oznámil doktorovi že mam tzv. Grower a že se mi zvětší o víc jak některým jedincům a že to nechám na něm, byl rád že sem mu takovou věc řekl protože je to velice důležité. Dnes jsem velice spokojen, koupil sem si Contrbutex na jizvy, ale začnu používat až to všechno odpadne. Dále beru denně (3x 10 wobenzymů) na rychlejší hojení, nevím jestli to má opravdu takovej efekt, ale léčím se podle mě nadstandartně! Když už teda píšu takovej sloh tak přidám aktuální fotku z 21.2 - 10:00 . S rozvolněním kůže bohužel nemám zkušenost, bál sem se abych jí neměl zbytečně moc tak sem tento problém řešit nemusel. Jediné co tak na pravé straně se mi to tam trochu odchlíplo, ale myslím že mastička tomu velice pomůže a co nejvíce to spojí. Adolf!

  • Anonymní
    Hamlet
    21. 2. 2018

    Tohle částečná podle mě nebude. U částečné se odstraní fimozní prstenec a minimum z obou listů nebo se nechá vnější list a odstraní se víc vnitřní (častější varianta). Výsledkem je zakrytý žalud v klidovém stavu z jedné až dvou třetin. To jestli se ti to bude u teleskopického vercajku při štouchání (plné erekci) převalovat přes žalud je pak hodně individuální.
    Taky mám teleskopický typ pinďoura, tak jsem si chtěl těsnost v erekci a obnaženost žaludu ve zvadlým stavu pohlídat a vyřešil jsem to s operatérem přes naznačené linky, které jsem si udělál sám (korigoval jsem to doma před zákrokem snad týden!).
    Mno a řeším opačný problém. Jsem týden po zákroku a mám pocit, že ve spodní části mi toho sebrali přece jenom víc, takže už v poloviční erekci vidím, jak to tam mám napnutý. Tak si říkám, jestli se ten proces rozvolnění kůže dá nějak urychlit přes nějaké masti a cvičení. Děsí mě zkušenosti chlapů co po letech se jim spodní část nerozvolnila a tahá je to za koule.
    Zaujalo mě, že ti doktor předepsal nějaké léky na tlumení erekce. Já jsem se prakticky týden už pořádně nevyspal, jelikož mám erekce přes noc. A to mi zbývají ještě tři týdny do zahojení a vypadání stehů. :(

  • Anonymní
    broucek593496
    17. 2. 2018

    Počkat 2-3 měsíce a potom se uvidí. Hlavně dbát na hygienu, řepíčkové obklady při zápalu, jinak ale hlavně sucho, já musel brát antibiotika, udělal se otok. Stehy se mi taky povolovaly, ono se to zhojilo i tak, přesně jak říkal pan doktor. Ono má ta ořízlá kůže větší obvod, než je hned za žaludem, takže chvíli trvá, než se tam naskládá a najde své místo. Hlavně pořád neobhlídat a nesahat na něj/ránu se špinavýma rukama. Ano, silné ranní erekce mě trápily taky, aby se to nějak neutrhlo, ale vydržel jsem to:-).

  • Anonymní
    Adolf
    16. 2. 2018

    Děkuji za sdílení vaší zkušenosti, osobně se jen trápím tím aby se můj problém znovu neobjevil a nemusel na operaci znova a podstupovat celou tuto proceduru ještě jednou ... mám ten typ penisu který je v klidu relativně malý a při erekci se výrazně zvětší, ex-přítelkyně říkala že to ještě u nikoho neviděla že by se mu to takhle dělo tak i chápu že to pro pana doktora není jednoduché odhadnout kolik toho má vzít, ale nechám to teĎ být, měl sem různé pocity, ale spíš se bojím v okolí uzdičky jak se to tam bude chovat, mám to tam celé přešité a mám na žaludu stehy a určitě nechci aby mi tam zarostly, teď jsem přesně týden od operace a nějaké stehy se mi už rozvazují tak nevím jestli to je dobře, v pondělí jdu na kontrolu tak snad zjistím víc. :-) Ale ty stehy úplně neskutečně tahají od dnešního dne a někde se i rozvazujou, ze strachu že je moc brzo tak ty stehy raději ještě utahuji tak aby se to samo nerozvázalo, pochopil bych kdyby mi stehy odpadávali na vrchní straně penisu. Vždy mě probudí ranní erekce a letím hned na záchod, nijak to nebolí, ale je to na druhou stranu příjemný pocit že to funguje tak jak má, navíc sem dostal prášky na tlumení erekce abych se nebudil za spaní, zatím to plní účel. Adolf

  • Anonymní
    broucek593496
    16. 2. 2018

    chce to nechat poradne zahojit. Ja mam sice za sebou dve obrizky, protoze jsem mel taky pocit a jistotu, ze zbylo jeste moc kuze, zvladl bych jeste i treti, tak 1 cm, ale obrizka se dela logicky tak, aby pri erekci nedochazelo k zakriveni z duvodu nedostocneho mnozstvi kuze. Penis byva tzv. grower a shower. Grower je v klidu maly, tzv. mrazik, ale pri erekci je 3x vetsi a shower je velky i v klidnem stavu a pri ekeci se prodlouzi trebas jenom 1,5x az 2x. Taky mam stavy, kdyz je kuze hodne, ale kdyz je v erekci, zadna kuze se nepohybuje, jenom kdyz za ni silneji zataham, coz se pri beznem sexu nedeje, takze. Pocketej, az se vam to za par tydnu, az mesicu zaceli, kuze mozna jeste trochu vice povoli, kolem jizvy i 1 cm a potom uvidite. Ale jestli mate pri erekci kuzi fakt napjatou, vubec bych uz do toho nerezal. Ja stihnul cenu obrizky v 2016 jeste za 5000 Kc, mimo Prahy, v cene byla i korekce, kterou jsem tedy vyuzil, v Praze za to chteji 15-18 tisic a jeste navic se prijit ukazat a konzultovat atd. Me to udelali na prvni dobrou. Ve vysledku vam stejne udelaji obrizku obvykle tzv. nizkou, vnitrni list predkozky cely odstrani a tu hrubou kuzi vam nasijou tesne pod zalud, takze mate prvni chloupky z penisu centimetr za zaludem :-). Ja chtel tzv. vysoku, jak se dela vsude jinde, ale tak nejak jsem nebyl vyslysen. Citlivost je horsi, otupela, prvni tydny po operaci me to pri jizde na kole strasne lechtalo, ted uz penis vubec necitim. Nastesti nenastala zadna keratinace zaludu, je porad stejny, jen proste takovy tupoucky.

  • Anonymní
    Adolf
    15. 2. 2018

    vyřešil sem to tak že sem se objednal na obřízku v Praze skrz privátní urologii a ti mě poslali do Thomayerovi Nemocnice na operaci. Termín sem dostal hned za měsíc tak sem byl šťastný že by se to mohlo do jara krásně stihnout a nebýt omezený když budu potřebovat fungovat.
    K věci, dne 9.2 sem absolvoval obřízku a měl už sem spousty článku přečtených a zvolil obřízku celou, když sem se zmínil jestli dělají více druhů obřízek tak na mě koukali jako že si ještě budu vybírat jak mě bude doktor operovat... Tak byla úplná a nechal se překvapit, pán na pokoji měl toho samého doktora a byl sním velmi spokojený a tak mi padl kámen ze srdce a šel tedy na sál. Co sem se probudil což byla asi hodinka a půl po zákroku tak sem měl dole jen obvaz a čekal co tam bude, večer sem šel na toaletu a obvaz si sundal sám (už byl z 1/2 opadnutý) nevypadalo to špatně a penis opravdu nebyl překryt i přes to že tam byl značný otok, byl sem velmi spokojený že už nebudu muset předkožku řešit a žít šťastně. O co mi jde, dnes je to 5. den od operace a předkožka se začíná znova přetahovat a vypadá to jako obřízka částečná a z toho mám strach jestli tomu opravdu tak je. jak se mi penis občas deformuje, natahuje tak si ta kůže dělá co chce, občas se přehrbí (když hodně sedím nebo chodím) a občas zůstane za žaludem tak jak by měl být permanentně si alespoň myslím, rána se mi hojí docela dobře, ale už teď si myslím že mi pan doktor udělal obřízku částečnou a že se toho bál aby mi toho nevzal moc protože sem mu říkal že se mi při erekci zvětší penis docela o dost a že když je bez erekce tak je zase malý.

    Tímto se vás odborníků ptám jak na tom jsem a moc vás prosím o radu :-( o jakou obřízku ve finále jde.
    Kdyby došlo k nejhoršímu že bych musel na reoperaci tak jestli by to už nešlo udělat na nějaké plastické klinice.

    Moc vám Děkuji!!

  • Anonymní
    Adolf
    17. 12. 2017

    Děkuji za tip, zítra jdu k soukromému urologovi v Praze a dam další informace.

  • Anonymní
    Tealcz
    17. 12. 2017

    Ahoj, nutně to nemusí znamenat obřízku, taky jsem toto v 15ti řešil, nepřetáhl jsem předkožku přes penis. Bylo to zkrácenou uzdičkou, která tu předkožku dále nepustila. Operace byla na místě, trvala asi 5minut a nebolelo to, dá ti do předkožky umrtvovací injekci a provede zákrok. Potom jsem to nechal cca týden hojit, zkusil a už bylo všechno v pořádku.
    Zajdi k urologovi, pokud to je pouze úzdička, tak si domluvíte termín a udělá to na místě během pár minut.

  • Anonymní
    Adolf
    11. 12. 2017

    Děkuji za vaši zkušenost, dnes sem se objednal na Urologii u nás v nemocnici a chci zjistit co mi na to rekne pan doktor a pak bych se na zákrok objednal jinam, raději práci přenechám zkušeným operatérům kteří mají za sebou hodně těchto výkonů, chtěl bych ho požádat o mastičku na roztažení, ale počkám co mi na to řekne ☺️ za každou další radu budu velice rad!

  • Anonymní
    broucek593496
    11. 12. 2017

    Dobry den, mam obrizku za sebou, z estetickych duvodu, mam ji nizkou a citlivost hodne odeznela, takze taky doporucuji obrizku vysokou, byl jsem na ni v Brne, tehdy stala tretinu prazske ceny, uz za ten rok zdrazili, ale porad budete na polovine, ale domluvte se asi na typu obrizky predem, ja to resil vice mene az na operacnim stole :-).

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama