Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Obřízka - neschopenka

Anonymní
Jirka528347
· Vytvořeno: 29. 6. 2017 · Poslední odpověď 1. 7. 2017

Dobrý den, Chci podstoupit obřízku ze zdravotních důvodů. Je mi 25let a nikdy jsem nebyl nemarodil, tak nevím. Nikde jsem nenašel odpovědi. Mám 3 otázky. 1. Lze zůstat doma po celou dobu rekonvalescence? Pracuji v elekrárně na 12h směny, je tu špína, prach, nehledě na fyzickou náročnost. Navíc je nutný se po každé směně sprchovat, nevím ani jak bych 3x denně si měnil ty obvazy atd... 2. Lze na neschopenku uvést jiný důvod než obřízka? Je to velmi choulostivé, a když se to dozví nadřízený, tak to okamžitě ví všichni a rázem udu terčem posměchu. 3. Přemýšlím o zákroku na pracovišti estetické chirurgie, lze v tomo případě též vystavit neschopenku? Musel bych si jinak vyplýtvat celou dovolenou a to se mi zrovna nechce

3 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    vaclavk480174
    1. 7. 2017

    Ahoj Karle... tento zákrok mne čeká také ... už jsem objednaný na plast. chirurgii ... ale nevím, co je operační technika "rukáv", o které se zmiňuješ ... můžeš mi k tomu uvést něco bližšího ? Děkuji. Václav.

  • Anonymní
    Karel
    30. 6. 2017

    Ahoj Jirko. Já jsem to neřešil ani s praktickým lékařem. Obešel jsem několik pracovišť urologie a plastic. chirurgie. Vybral si pracoviště, které používá operační techniku "rukáv". Tam si přímo domluvil termín. V práci si vzal týden dovolenou. Pokud bys chtěl rady, co je dobré před a jak zpříjemnit čas po operaci, pošli mi soukromou zprávu.

  • MUDr. David Tomášek

    · 29. 6. 2017
    Nejlepší komentář

    Na všechny odpovědi by Vám mohl odpovědět Váš praktický lékař. Ten neschopenku vypisuje, ten (1.) stanovuje dobu pracovní neschopnosti v souvislosti s délkou rekonvalescence, pracovnímu prostředí a podobně, na neschopenku (2) se píše jen číslo diagnosy, ale opět praktický lékař na Vaší žádost může napsat nicneříkající číslo diagnosy. (3( k výkonu lze zvolit jak lékaře, kterého si zaplatíte tak smluvního lékaře pojišťovny - urologa. Opět je to na praktickém lékaři, který Vám bude PN vypisovat a v ní udržovat.
    Určitě se obraťte s Vaším problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
    Můžete se stavět také u nás.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama