Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Krev a špatné hojení po obřízce

Anonymní
Petr465238
Jihlava · Vytvořeno: 20. 2. 2017 · Poslední odpověď 22. 2. 2017

Dobrý den, jsem 7 dní po celkové obřízce.Klid na lůžku dodržuji máčím v Heřmánku. Čtvrtý den po O mi na levé straně za velké bolesti povolil steh.Vyteklo velké množství krve Ihned jsem zašel do nemocnice na kontrolu.Lékař doporučil klid a mazat Framykoinem. Neustále z rány vlhčí krev a ne a ne to přestat. Chci se zeptat je vhodné mazat Framykoinem?Co Heřmánek?Poradíte prosím? Předem Děkuji Petr

4 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    Petr465238
    22. 2. 2017

    Děkuji za rady.Lékař mi předepsal dvě balení Framykoinu a pořád mazat.Bylo mi to divné.Když mám přece krvavou ránu,která nechce přestat krvacet.Tak do ní nebudu dávat Framykoin... Tak jsem to pochopil já.
    Ještě jednou děkuji za rady ;)

  • Anonymní
    Petr465238
    22. 2. 2017

    Moc Vám děkuji za rady!Jdu na to ;)

  • Anonymní
    Jan245970
    21. 2. 2017

    Doporučuji udržovat celou jizvu co nejvíc suchou větranou. Doma chodit bez prádla. Po toaletě, koupelích v hypermnanganu nebo sprchování vždy vše pořádně vyfénovat. Vlhko je základ špatného hojení a komplikací. Masti udržují vlhko v ráně a na doporučení lékaře jsem začal mazat až týden po vypadnutí posledního stehu.
    Na noc doporučuji pevné slipy, které udrží erekci. Penis v nich šikmo nahoru k pupku. Tím se omezí napětí v ráně a lepe se pak hojí. Kdykoli při erekci skrčit nohy nebo si sednout.

  • MUDr. David Tomášek

    · 20. 2. 2017
    Nejlepší komentář

    Já doporučuji častou toaletu - sprchy, koupele v růžovém hypermanganu, Betadinovou mast neustále a počkat až se to zahojí, stejně nyní nelze nic jiného dělat. Pokud se zahojíte špatně tak chirurgické korekce nedělám dříve než za rok od zhojení.
    Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
    Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama