Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Jak dlouho trvá otok po obřízce?

Anonymní
Johny782556
Praha · Vytvořeno: 9. 3. 2019 · Poslední odpověď 22. 1. 2024

Dobrý den za jak dlouho by mel zmizet otok po uplne obrizce?

10 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    Libor01
    22. 1. 2024

    Dobrý den,
    jsem 6 týdnů po částečné obřízce penisu a otok mi stále ne a ne mizet. Vybral jsem již 2 balení aescinu. V přední části nad žaludem se mi po sexu s manželkou vytvořila prasklina. Na omak je v místě stehů okolo uzdičky pořád tvrdý. Vlevo stále stejný otok, který se od operace nezmenšil. Na kontrole jsem byl naposledy před Vánoci a jdu až za 3 týdny. Nepřijde mi to úplně v pořádku. Jaký je Váš názor prosím???

  • Anonymní
    Karel
    13. 10. 2021

    Délka otoku je závislá na vzdálenosti jizvy od žaludu. Tedy na poloze, kde byli přerušeny lymfaticke cesty. Čím je dál od žaludu tím déle. A na tom jestli jste hned po zákroku chladil. Nejpozději do 2 měsíců otok splaskne. Pokud máte jizvu do 10 mm od žaludu, tak do 3 - 4 týdnů nebo i dříve. Ideální je doma nenosit žádné spodní prádlo nebo jen velmi volné trenky, aby jizva mohla dýchat a penis se dobře prokrvoval. Naopak penis zmuchlaný v boxerkach splaskavá dlouho.

  • Anonymní
    Natt
    12. 10. 2021
    Nejlepší komentář

    Dobrý den měla bych dotaz přítel byl na obřízce ze zdravotních důvodu, a zajímá mě za jak dlouho po zákroku můžeme mít sex. A jestli mu to vůbec půjde. děkuji za nějaký kvalifikovanější názor.

  • Anonymní
    josef46
    25. 6. 2019

    Zdravím,byl jsem na obřízce,10dnu jsem ho nachal zabalenýho.Nesundal jsem obvaz.Žádny problemy prostě vubec nic,v klidu zahojený.Prostě nespíchat s odstraněním obvazu.Josef

  • Anonymní
    Karel
    19. 3. 2019

    Ahoj. Já to měl dole pod žaludem taky víc oteklé, a déle to trvalo, než to splasklo. Ale dokud se ti neobnoví lymfatický systém, tak to nemá kudy odtéct. A když je penis na šourku v prádle zmáčknutý, při sedavé práci, tak to trvá ještě déle. Známý měl jizvu skoro 2 cm za žaludem a otok zcela opadl po 3 měsících. Doporučuji koupit těsnější prádlo a penis v práci mít aspoň šikmo vzhůru. Fakt to pomáhá. Chlazení má smysl jen prvních 24 hod po zákroku, jak ti to oteče, tak už to nepomáhá.
    Doma co nejvíc volné. Bud úplně bez spod. prádla nebo co nejvíc volné. Penis volně visící a dobře prokrvený.
    Na rozšíření škrtící jizvy ti můžu poslat, co pomohlo mě. Sem se to nevejde. Napsal jsem ti tady soukr. zprávu.

  • Anonymní
    Johny782556
    19. 3. 2019

    Ahoj. Mám jizvu cca 10mm od žaludu. Kdybych ho měl nosit nahoru k pupku, tak ho uškrtím páskem, protože moc dlouho nevidrží v této poloze z důvodu zemské přitažlivosti. A nebo používat viagru aby byl pořad nahoře.
    Jinak mám sedavou práci. Chladím několikrat denně cca 15x. A porád otok neustává. A jizva mě při stopoření škrti jako před obřizkou kůže.

  • Anonymní
    Johny782556
    19. 3. 2019

    Uz jsem 6 týdnů po zákroku. Jizva mě ze předu škrtí. (První foto.)A otok mám pořád.(druhé dvě fotky). Můj operater mi řekl že je to normální. Mě to moc normální nepřipada...

  • Anonymní
    Karel
    14. 3. 2019

    Ahoj.
    Délka otoku je daná jednak tím, jestli hned po zákroku se začne chladit. Bez chlazení je otok výrazně větší, a tedy déle to pak opadává. Druhá věc, která velmi ovlivňuje velikost otoku je, jak daleko je jizva od žaludu. U obřízky s jizvou 2-3 mm od žaludu je otok jen malý a do týdne je pryč. Při obřízce s jizvou 20 mm za žaludem klidně 1-1,5 měsíce.
    Pro urychlení odtoku lymfy z otoku pomáhá nosit penis v prádle nahoru k pupku.

  • MUDr. Martin Drábek

    · 12. 3. 2019

    Dobrý den,
    je to značně individuální, ale obvykle se otok vstřebá do týdne od zákroku.

    Přeji hezký den.
    Martin Drábek
    *****************

  • prim. MUDr. Blanka Vraspírová

    · 10. 3. 2019

    Je to individualni, cca do 14 dnů.zdravi dr vraspirova

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama