Dobry den, mam 18dni po modelaci s augmentaci. Jizvy mam jiz odlepené a jsou krasne. Problem mam ale s jizvou v podprsni ryze. Mela jsem tam stroupek a pri kazdem prelepovani mi ho sloupli. A uz tam mam celkem dirku a ne a ne se to zhojit. Porad z toho vyteka tekutina a ja se bala infekce, tak jsem to vzdy prikryla polstarkem a nasadila podprsenku.Jenze se to k polstarku vzdy prilepi...a zase je to strzeno. Mam to dal prekryvat? Nebo nechat dychat...na kontrolu jdu 11cteho. Dekuji za odpovědi
Dobry den, tohle se stalo i kamaradce co si nechavala implantaty mentor nechtelo se ji to vubec zahojit, urcite zajdete k lekari, ja jsem mela strach, ze se mi tohle taky stane mam i celkovou modelaci s nagory a diky rukam sikovneho pana doktora se mi jizvy zahojily dobre teda, ale urcite s tim zajdete
To jsem ráda. Určitě jste udělala dobře, že jste s tím jela na kliniku a nečekala, až to bude horší a otížněji řešitelné. Alžběta
Zdravim. Nedalo mi to a radeji jsem jela na kliniku.Nebylo to nic hrozneho, ale byli radi, ze jsem prijela. Z ranky mi vycnival kousicek vnitrniho stehu, a zlobil tam. Dr. ho odsrihl a uz ten vecer se to stahlo krasne. Dnes me ceka kontrola, kvuli tomu, tak uvidime, ale sama vidim, ze uz je to ok
Dobrý den, kdyby Vám připadalo, že hojení není v pořádku, kdyby se objevila infekce, určitě hned kontaktujte operatéra. O nehojící se ráně jste sem psala už před týdnem, takže už to můžete mít hezky zahojené. Je to již lepší? Děkuji, Alžběta.
Zdravím, raději bych kontaktovala operatéra. Sama jsem byla na augmentaci a bohužel jsem měla maličkou ranku, ze které mi tekla tekutina, takže dvoje antibiotika, steh a i tak mi to znova ruplo, nakonec jsem kolem do kola ranky oblepila stehy v náplasti a ťuk ťuk, již 10 dní je uzavřená a nic neteče. Jinak určitě je třeba překrytí, at nedojde k infekci, dají se sehnat náplastě sterilní, které se nepřilepí. Také jsem to takle dokola vždy strhávala.... ale určitě prvně bych řešila s operáterem 14 dní je dost... případně se není problém poslat. Janča
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.