Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Augmentace spojená s modelací

Anonymní
MarcelaEstheticon
Doporučený člen
Praha · Vytvořeno: 11. 10. 2021 · Poslední odpověď 16. 2. 2022

Krásný podzimní den všem!!!

Patříte mezi ženy, kterým po kojení, zhubnutí nebo výměně implantátů zůstalo málo objemné poprsí s razantním poklesem? Případně jenom nejste spokojená s tvarem a velikostí vašich prsou?

Pokud ano a rozhodla jste se podstoupit zvětšení je jednoznačně na místě provést společně s augmentací také modelaci. Tímto kombinovaným zákrokem se docílí odstranění poklesu, prsa se zdvihnou a implantát doplní požadovaný objem.

Již jste zákrok podstoupily? Kde? Jste spokojené?

Napište, rádi si vás přečteme

2 komentáře

Reklama
  • Anonymní
    ProduceFruit
    16. 2. 2022

    Řekněte, existují nějaké kontraindikace?

  • Anonymní
    Martinaa6
    Doporučený člen
    28. 10. 2021
    Nejlepší komentář

    Zdravím, já ano a jsem moc spokojená. Po kojení mi zůstala povislá prsa bez objemu, tvaru a byla to opravdu hrůza. Paní doktorka u které jsem byla mi ihned řekla, že v mém případě je nutné společně se zvětšením podstoupit modelaci jinak by výsledek vypadal hrozně. Jsem moc šťastná za její upřímnost, protože výsledek je perfektní. Zkusím udělat nějaké pěkné fotky a přidám je sem. Teď přemýšlím nad vyhlazením vrásek tak uvidíme jestli se rozhoupu. Nějaké doporučení na profíka na vrásky? Je mi jedno kde, klidně si dojedu. Mějte se

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama