Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Asymetrie prsou 6 mesiců po augmentaci

Anonymní
Nika623886
Vysoké nad Jizerou · Vytvořeno: 5. 11. 2018 · Poslední odpověď 4. 10. 2021

Dobry den,zajimal by mne Vas nazor na mou asymetrii prsou,ktera byla jiz pred operaci,a na roztahly dvorec,ktery je vetsi jeste vic nez pred operaci. Mam modelaci s augmentaci,po 2 odkojenych detech. Vel.350ml,znacka Polytech,anatomicke,pod sval. Po operaci jsem byla maximalne spokojena,asymetrie zadna,byla vlozena stejna velikost do obou prsu,ikdyz nejdrive mel byt do praveho prsa dan vetsi implantat,aby se vyrovnala asymetrie,ale tesne pred operaci se lekar rozhodl dat stejnou velikost,i presto,ze jsem spise chtela rozdilne velikosto. Zmensovali se a posouvali dvorce smerem nahoru,ale nyni 6 mesicu po operaci jsem docela zklamana. Asymetrie v tricku hodne vynikne a velky dvorec take neni na pohled zrovna pekny.. Ke svemu lekari se snazim objednat na kontrolu,ale zatim se neozyva,proto prosim prozatim o nazor,zda je mozne prsat nejak doladit,(zmensit dvorec a udelat symtreii prsou) strucne receno,dekuji. Prikladam prvni foto pred operaci,druhe foto 3 dny po operaci a dalsi dve foto soucasne po 6- ti mesicich.

7 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    MarcelaEstheticon
    Doporučený člen
    4. 10. 2021
    Nejlepší komentář

    Ahoj Niko, jak dopadla reoperace?
    Díky M.

  • Anonymní
    Nika623886
    7. 12. 2018

    Již jsme domluveny na operaci,jen datum si musime jeste domluvit. Opet znova narkoza a vse s tim spojene,nehlede na to,ze si cast musim zase hradit ?. Uz aby to bylo za mnou.

  • Anonymní
    Waju3
    7. 12. 2018

    Dobry den urcite se obratte na sveho lekare ja byla na zvetseni i modelaci s nagory mam jizvy stejne jako Vy a mam obe stejna

  • Dobrý den,
    doporučuji se též v první řadě s tímto problémem obrátit na svého operatéra.

    S pozdravem
    MUDr. Issam Al Awa
    ***********

  • Anonymní
    Nika623886
    6. 11. 2018

    Fotografie porizena z vrchniho pohledu a komukoliv poprsi ukazu nazivo, vsichni rikaji,ze to je hodne videt a ja jsem bohuzel stejneho nazoru.

  • Anonymní
    Nika623886
    6. 11. 2018

    Dekuji za odpoved dr. Duskova,jiz jsem objednana ke svemu chirurgovi. Ono urcite k asymetrii vede i ta velikost dvorce,ale samotnou asymetrii mam na levem prsu i tak velkou,kdyz prilozim jeste jinou fotografii,opravdu to videt je. Uvidime,jak se domluvim se svym operaterem.

  • Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.

    · 6. 11. 2018

    za vizuální pocit asymetrie je nejvíce zodpovědná rozdílná velikost dvorců, jinak je to zanedbatelné, domluvte se se svým chirurgem, hezký den prof dušková

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama