Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Výrazné hubnutí po modelaci prsou - prsa padají

Anonymní
vladislava_v449810
Plzeň · Vytvořeno: 13. 7. 2017 · Poslední odpověď 23. 7. 2017

Dobrý den, obracím se s možná nesmyslným dotazem. Proto raději před tím, než budu vše konzultovat s mým plastikem se chci poradit a dozvědět názor i jiných odborníků. Jsem 4 měsíce po modelaci poprsí. Posílám foto před a po. Po modelaci jsem byla velice spokojená. Ale už po měsíci se prsa dost změnila. Začala opět klesat, což jsem nečekala, že nastane tak brzy. Byla jsem s tím smířená, že nebudou pevná věčně, ale čekala jsem , že budou pevná a nesvěšená alespoň 8 - 10 let. Dnes jsou prsa opět o dost níže a vypadají v celku opět dost nevzhledně. Malinko lituji, že jsem do modelace šla. A nezkusila jiné řešení. Je pravda, že jsem za posledních 8 týdnu zhubla 10 kg a dalších 10 kg chci ještě dát dolů. To hlavně díky plánovaně abdominoplastice na kterou se chystám po Novém roce. Opravu prsů si představuji až příští rok v létě. Má prsa před modelcí byla 95 DD po modelaci 95 C nyní 85 C (košíčky C jsou mi už volné) prsa nevypadají v podprsence vůbec zle. To pevná jsou, ale bez podprsenky se mi opět nelíbí a nemám znich dobrý pocit. Ani dvorce se mi už nelíbí, i když před byli mnohem horší. Nyní k tomu dotazu. Je možné si prsa nechat zmenšit, vymodelovat a zároveň vyplnit implantátem? Nechci nic velkého max C. Ale aby byla pevná a držela tam kde mají.
S mým plastikem bych to ráda probrala po abdominoplastice, ale bojím se, aby na mě nekoukal jak na blázna. I když je to úžasný človíček, co má pro vše pochopení. Ale... Zajímá mě je to tedy možné? Posílám i foto jaké by se mě prsa líbila. Je to reálné? Nebo mě po zhubnutí může opět zachránit modelace popř menší redukce? Děkuji Vám moc za odpověď a Váš čas.

25 komentářů

Reklama
  • Anonymní
    vladislava_v449810
    23. 7. 2017

    Mockrát děkuji..
    Už mám vše naplánováno a rozděleno... žádný lékař mě oba výkony provést současně odmítli..
    děkuji a hezký večer přeji

  • Klinika Laser Esthetic

    · 23. 7. 2017

    Dobrý den, oba zákroky jsou velmi rozsáhlé a je to příliš velká zátěž pro Váš organismus, nehledě na vysoká rizika komplikací v této kombinaci. Zákroky nejsou z vitální indikace (život, nebo zdraví zachraňující), jsou to estetické zákroky, tudíž si vše dobře naprogramujte a rozhodně se nenenechte přesvědčit o jiném postupu !!!
    MUDr. Pavel Hlava

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    21. 7. 2017

    děkuji.. a též přeji krásné slunečné léto ♥

  • Anonymní

    wild6148000

    21. 7. 2017

    Vlaďko, hlavně že dieta vyhovuje Tobě a jsi spokojená! Nic jiného důležité není :-), přeji krásné léto :-)

  • Anonymní
    zuzka_ba455635
    20. 7. 2017

    Ja som neni unavena privela cukru v strave vedie k inzulinovej rezistencii stavu kedy človek vôbec necie schudnúť a vtedy musi naozaj vysadiť vsetky zbytočne sacharidy v podstate je skrob a sacharid antinutrientom viac mineralov telu zoberie ako da nepotrebujeme ich k životu. Zaklad môjho režimu tvorila diéta GAPS ktorá sa odporuca deťom. Ja viem. že je to neštandardný rezim no som zdrava a spokojna radsej som bez peciva ako na eutyroxe as nadváhouSchudlasom s tukov preto mam pevne telo lebo mam v ňom svaly. Nemam celulitídu, vrasky ani strie tuk poctivy lieči vedeli to aj babky najlepšie jedlo je vývar samozrejme bez rezancov spominala som ze robim skvele halusky s pečienky bez muky. Vnutornosti s kvalitného zdroja su cene na živiny. Viem ze to neni pre vegetarianov ale ja som bola ajraw aj vegan no najzdravšie som na tom teraz. Kto chce nech skusi knihu. Úplne zdravie bez psenice alebo život bez pšenice

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    20. 7. 2017
    Nejlepší komentář

    Dobrý den,
    respektuji Váš názor, ale zároveň s ním nesouhlasím.
    To, že můj způsob stravování je špatný, je NESMYSL!!!. Před jsem se nechala zvážit odborníkem a chodím i též na pravidelné převážení. Asi Vás zklamu, ale já hubnu vyloženě čistý tuk a vše je téměř v oblasti bříška. Od 1. června jsem zhubla rovných 10kg tuků 2 kg svalů naopak nabrala. Přes bříško mám dole rovných 14 cm.. Což odpovídá 14 kg čistého tuku.
    Hubnu pod dohledem a to to dokonce lékařem, co se tím to stravováním zabývá.

    Jak píšete o jídelníčku na míru. I ten jsem samozřejmě měla a mám doma uschované dokonce dva typy. Dodržovala jsem ho 1,5 roku za 6 měsíců jsem zhubla 8kg též tuku, ale nebylo to na mě nějak výrazně znát. Navíc jsme i přes dodržování jídelníčku 5kg po čase zpět. Nyní se toho každý všímá dokonce mě mnoho lidí nepoznává. A co je nejlepší, že obléknu věci co jsem nosila ve 22 letech což bylo před 11 lety.

    Spoustu lidí se mě ptá jak na to. Když řeknu jak se stravuji Jejich reakce je stejná jako ta Vaše. Obávám se, že nikoliv z důvodu, že by se jim to zdálo nezdravé spíše z důvodu, že by se tak nedokázali delší dobu stravovat.

    Jinak určitě nehubnu pro plastického chirurga, ale především jen a jen pro sebe pro můj dobrý pocit. Ano bude to výhoda tak trochu i pro něj, že se mu bude určitě snadněji operovat, ale jde mi především o co nejlepší efekt, pevného a vypnutého bříška. A to se mi myslím daří velice dobře. Nehledě na to, že energie mám na rozdávání a to mám pohyb skutečně každý den. I to si myslím, mé redukci na pomáhá.

    Jinak já na lipoabdo měla příjem letos v dubnu. Kde se zjistilo, že mám zdravotní problém, který nebyl přijatelný k operaci. Musela se tedy zrušit. A já se začít léčit.
    Dnes jsem v pořádku na lipoabdo bych už klidně jít měla. Ale neudělám to, čekala jsem na ni od prosince 2016 počkám si na ni s klidem i do Nového roku 2018. Nic mi neuteče. V hubnutí pokračuji a na svůj velký den D se o to víc budu těšit.

    Jinak rozhodně nikomu můj styl stravování a hubnutí nevnucuji.
    Ano díky tomu mě sice poklesla prsa, ale což nechám si udělat nová. O nic vlastně nejde. Konec konců poslední dny se mi opět začínají líbit. Takže na ně nebudu nějak chvátat.
    Jiná něž byla před dvěma měsíci jsou to ano. Pevnost vymizela, ale spokojená s nimi ještě stále jsem a to je důležité. Dekolt mám stále nádherný.

    Přeji krásný příjemný slunečný den a zdárné udržení Vaší váhy.

  • Anonymní
    danecek195720
    20. 7. 2017

    Dobry den, nechci Vam tady davat rady, ale ja take chtela zhubnout, jedla jsem stejne jako pani....jenom ze po konzultaci s odbornikem ze nejst pecivo spatne, svoji dietou jsem zhubla ano, ze 65 na 60 ale jenom svaly a vodu, tak jsem si nechala sestavit jidelnicek na 4tydny, zhubla jsem 5.5 kg nekdo si rekne nic moc za mesic, ale cm byli super stehno 5, bricho 6, boky 9 a pas 11 cm, pani je super, nikdy sme se nevideli a luxusni recenze na facebooku 13tisic clenu, jidelnicek stoji 920 Kc, ale hubne se zdrave a ji se vse a 5x za den....jsem nyni tyden po jidelnicku, vaha se drzi jim a po radach od pani vim cemu se vyhybat, bile pecivo, mouce a cukru, cukur pouze z ovoce ten je dulezity pro energii, clovek neni unaveny, najedeny a hubne...hodne stesti

  • Anonymní
    zuzka_ba455635
    19. 7. 2017

    Robím si sladké bez sacharidov napr s mascarpone alebo šľahačky sladím brezovým cukrom.

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    19. 7. 2017

    Ahoj -- máš parádní postavu vůbec nevypadáš, že vážíš 74 kg..
    držím palce nadále.. já se též cítím dobře.. ale přiznám, že na sladké chuť mívám.. poslední dobou dost často.. vždy si, ale řeknu vydrž a vzpomeň si pro co hubneš..

  • Anonymní
    zuzka_ba455635
    19. 7. 2017

    Ja držím tiež kéto ale tukovú diétu chceli mi lekári tiež nanútiť Eutyrox len som to odmietla vysadila sacharidy, pridala omega 3 rybí olej a funguje to jedávam mastne mäso aj bravčové, vajcia, maslo, masť, nesladím cukrom nejedávam obilniny, strukoviny a škroby stačí 2-3 krát denne lebo s kvalitného tukového jedla so zeleninou človek dlho výdrži, občas sa prejdem alebo zacvičím si. Schudla som 15 kg za pol roka mám pevné telo bez prebytočnej kože a na to ,že mám 74 kg tak vyzerám lepšie než niektorý chudí ľudia výrazne som schudla s brucha kedže som dostala sacharidy pod 5O gramov na deň a som v ketóze čiže v tukovom metabolizme niekedy vôbec nepociťujem hlad a vládzem aj pri malej celý deň. pre mňa je odmena tiež operácia prs mam veľkosť 75.E a potrebovala by som ich spevniť len musím ešte schudnúť na min 64.kg a držať si to. Tento životný štýl mi vyhovuje pred tým som vyskúšala aj veganstvo či raw no nikdy to neprinieslo to čo toto . Pomohli mi knižky pšeničné brucho a blog vláda zlatoša. Dnes som spojná aj môj muž, ktorému jedlo chutí a výrazne schudol na bruchu. Je to sranda jesť slaninu a chudnúť, keď si predstavím aké diétne nízko-tučné nezmysli človek jedol / cereálie, polystyrén chleby, light jogurty, ryžu a pod./ a zbytočné potom drel v posilovni a aj tak sa to usadilo na bokoch a pupku lebo inzulín...

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    16. 7. 2017

    Děkuji, ale není to ještě žádná hitparáda. To bříško je stále veliké, nedokonalé.
    Co se týče pohybu. Ten miluji mám ho v zaměstnání až až, pracuji ve zdravotnictví konkrétně na interně a tam se člověk nezastaví i kdyby 100x chtěl. Plus pohyb dodržuji i doma. O víkendu si snažím v tom to počasí přidávat i kolo. U mě byla chyba hlavně ve stravování. Myslím, že tentokrát si váhu udržím. To nebude problém. Já hodně přibrala po dětech. Plus mě tomu pomohli hormony, které jsem před dětmi užívala téměř bez přestávky po dobu 4 let. Máme totiž obě děti po IVF (umělé oplodnění) Před nimi to bylo s váhou v celku ok.
    Držím palce i Vám ať Vás pohyb baví a kila jdou dolů o tolik kolik si přejete.

  • Anonymní
    anonym211182
    16. 7. 2017

    Tak to jo, při vaší výšce. Jinak na fotce v sukni vypadáte dobře, jen si pak tu váhu po zákrocích udržet, ale to půjde dobře.Motivaci máte a jestli jste si zvykla na pravidelný pohyb jako já tak to půjde. Já ale nikdy neměla sklony k tloustnutí, ani nikdo v rodině nadváhu nemá. Přeji ať jste s výsledkem spokojená

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    16. 7. 2017

    Dobrý den,
    jsem malinká.. měřím pouhých 154cm.. takže mám stále nadváhu cca 10kg.
    Před dětmi jsem měla váhu 60 kg a byla jsem spokojená. Před 10 lety jsem vážila 48kg, ale to už jsem byla dachou. Často jsem slýchávala, že jsem až nehezky štíhlá. Takže já budu spokojená když se dostanu na váhu 59kg max 55 kg. Počítám, že s abdominoplastikou nějaký ten cm a možná i kg také zmizí.
    Jsem prostě prcek, proto musím ještě váhu redukovat. Prsa ty shozená kg prostě poznamenala a ještě poznamená. já byla jen na modelaci nikoliv redukci.. Takže z prsou DD byla C-D .. zůstala velká jen byla vypnutá na horu. Byla těžká, kůže hubnutí polevila a tím se prsa rychle prověsila. Nyní mám košíčky max C spíše jsou mi košíčky C už velké.
    Posílám foto před hubnutím a s váhou 67kg.. nyní vážím něco pod 65kg..

  • Anonymní
    anonym211182
    16. 7. 2017

    Dobrý den, mohu se zeptat jak jste vysoká? Já se letos rozhodla také něco schodit a v dubnu začala s intenzivním pohybem.S kamarádkou chodíme svižnou chůzi každý den 6,5 km.Občas i kousek popoběhnem.K dnešku jsem schodila skoro 8 kg, ale nikde mi nic nevisí.Měřím 168cm a myslím že váha 64kg je ideální i když budu ráda za 62kg, zase tolik sil mě to nestojí.Trochu jsem změnila jídelníček, nejím večer a přílohy jen zelenina, zhřeším jen výjimečně.Ale vyhovuje mi to. Cítím se skvěle. Prsa mám po modelaci 4 roky, samozřejmě trochu povolila, ale vypadají dobře.Snad to s nimi už nějak doklepu.Je mi 43 let.

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    15. 7. 2017

    no když jsem svou váhu nechala narůst tak daleko tak ji musím zase pěkně pracně zredukovat.. dobře mi tak..

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    15. 7. 2017

    No jste odvaha...:-)

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    15. 7. 2017

    Děkuji.. u mě je právě problém bříško. Vše se mě ukládá v oblasti žaludku. Mám v plánu dát ještě min 5 kg ale budu raději za dalších 10kg.. chci se dostat alespoň na váhu 59kg.. to by mě zbývalo už jen 6kg.. ale lepší bude váha 55kg.. to bych byla moc ráda.. pro abdo by to bylo mnohem lepší.. výsledek by byl určitě hezčí
    Držím Vám palce

  • Anonymní
    mara240912
    Doporučený člen
    15. 7. 2017

    Fakt jste moc sikovna, dekuji za navod na hubnuti, take to zkusim, stacilo by me tak 8 kilicek :-) ja moc na bricho netrpim, mam zadek a stehna, nahore jsem celkem v normalu.... drzim palce a urcite se zase pochlubte fotkou.

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    15. 7. 2017

    Dobrý den Martino.
    Jak na to? Já osobně vysadila veškeré pečivo a přílohy. A to se týče i sucharů, kneckebrotů. Je to, ale jen dočasné, až dosáhnu své vysněné váhy, tak se smí přílohy i pečivo postupně po malých dávkách do stravování zařazovat. Též nejím žádné zbytečné cukry a vyhýbám se i hodně sladkému ovoci a zelenině. Vůbec nejím vepřové maso a hlavně každý den mám pohyb, buď běh, svižnou chůzi s holemi a nebo jízdu na kole.
    Neříkám, že je to jednoduché, člověk musí odolávat. Ale stojí to za to. Důležité je po zhubnutí se nezačít tláskat nezdravým jídlem, nepřecpávat se, ale vše pozvolna po malých dávkách obnovovat a hlavně nepřestat po malých porcích min 5x denně jíst.
    Funguje to a jsem za to ráda. K dnešnímu dnu mám dole celých 10 kg vše v tuku, nechala jsem se u odborníka převážit a mám dole - 11,5 cm v pase..
    Posílám foto mého splaskávajícího břicha.. Není to ještě žádná hitparáda, ale jsem ráda, že to, že to jde dolů tak jak to jde.

    Jo mimochodem od 12 let užívám léky na sníženou funkci štítné žlázy. A i přesto kg dolů jdou. Často čítám, že se ženy na tento problém vymlouvají.
    Důležité je si vše srovnat v hlavě. Proč to dělám, pro koho to dělám. Stanovit si třeba za dosažení cílu nějakou odměnu. U mě je to abdominoplastika. I když to prsa odnesou a budu muset jít na vylepšení s nimi znovu. I za to mi ty shozená kg stojí. I zdravotně se cítím mnohem lépe.

  • Anonymní
    vladislava_v449810
    15. 7. 2017

    Děkuji.. čekala jsem Vaši odpověď. Vím, že někteří plastici tyto dva zákroky spolu kombinují. Ale též vím, že můj plastický chirurg by odpověděl stejně jako vy. Dám určitě na rady odborníků.
    Jen mě zajímá. Proč to nedoporučujete?
    Jde o to, že by výsledek nebyl dokonalý. Díky tomu, že se břišní stěna napíná směrem dolů a prsa naopak směrem nahoru? Nebo jde o riziko delší doby v celkové anestezii? Nebo je to z důvodu, že je to pro Vás plastiky fyzicky a časově náročnější zákrok? O bolest s tím spojenou by mě vůbec nešlo. Bolest snáším velice dobře. Mám za sebou už několik chirurgických zákroků.
    Děkuji za všechny odpovědi.. více Vás už nebudu zdržovat.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Rádi Vás vyslechneme
Zapojte se do diskusního fóra Estheticon. Chybíte nám tu!
Reklama